- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Szerinted miért nem írtam be a negatívumokat eddig? Lehet talán azért, hogy akinek eladom, ne tántorítsa el a vételtől, ha benéz ide, mert közel se biztos hogy másik szolgáltatóval, illetve más országrészben, kerületben is fennáll a probléma. Ha kicsit gondolkoznál fröcsögés helyett, lehet előnyödre válna.
Továbbá azt se mondtam hogy mindegyik, vagy a nagy része xar. 2 régiót említettem tudtommal.
Inkorrekt??
Tudtommal másnak is volt hasonló gondja, és úgy gondolom ez hasznos infó, ha belefut valaki, és gariztatni akarja. Ugyanis ha megmondod, hogy gyenge a térerő, és azt mondták egy másik szervizben hogy ezt csak alaplap cserével lehet orvosolni, talán nem fognak mindenkit elhajtani egy szoftver frissítéssel.
De gondolom ezt is nehéz volt "áthallanod" az irományomban. Semmi gond. Valakihez csak szájbarágósan 3x leírós dolgok jutnak el...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Worlon83
aktív tag
Egyetértek.
Ez tipikusan az az eset, hogy ha az embernek nincs gondja, akkor csinál magának.
Én elég sokfelé megfordulok a telefonommal, lakás, vonat, irodaház, teljesen fém gyárcsarnok, ami szintén tele van minden fémszerkezettel, és sehol nem volt térerő gondom.
Ami tuti:
Ott ahol Vodás Iphone 5-k elvesztik a jelüket, én N4-el, T-s hálózaton vígan elvagyok, pedig már kitett a voda irányított antennát is.
És szerintem is N4-nek nagyon jó a hangminősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest