Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz twine #13618 üzenetére

Szerinted miért nem írtam be a negatívumokat eddig? :U Lehet talán azért, hogy akinek eladom, ne tántorítsa el a vételtől, ha benéz ide, mert közel se biztos hogy másik szolgáltatóval, illetve más országrészben, kerületben is fennáll a probléma. Ha kicsit gondolkoznál fröcsögés helyett, lehet előnyödre válna. ;)
    Továbbá azt se mondtam hogy mindegyik, vagy a nagy része xar. 2 régiót említettem tudtommal.
    Inkorrekt?? :((
    Tudtommal másnak is volt hasonló gondja, és úgy gondolom ez hasznos infó, ha belefut valaki, és gariztatni akarja. Ugyanis ha megmondod, hogy gyenge a térerő, és azt mondták egy másik szervizben hogy ezt csak alaplap cserével lehet orvosolni, talán nem fognak mindenkit elhajtani egy szoftver frissítéssel. :U
    De gondolom ezt is nehéz volt "áthallanod" az irományomban. Semmi gond. Valakihez csak szájbarágósan 3x leírós dolgok jutnak el...

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

• Worlon83

aktív tag

válasz twine #13618 üzenetére

Egyetértek.
    Ez tipikusan az az eset, hogy ha az embernek nincs gondja, akkor csinál magának.
    Én elég sokfelé megfordulok a telefonommal, lakás, vonat, irodaház, teljesen fém gyárcsarnok, ami szintén tele van minden fémszerkezettel, és sehol nem volt térerő gondom.
    Ami tuti:
    Ott ahol Vodás Iphone 5-k elvesztik a jelüket, én N4-el, T-s hálózaton vígan elvagyok, pedig már kitett a voda irányított antennát is.
    És szerintem is N4-nek nagyon jó a hangminősége.

Új hozzászólás Aktív témák