- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzolo76
tag
válasz ChaosAD #12569 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy legalább a tudatomat megnyugtatom, és fórumtárstól (ChaosAD) elő és hátlapi fóliát rendeltem. Örültem neki, hogy végre olyan fóliát kaptam, amin a közelségszenzor helye is ki volt vágva, mert nekem behalt a szenzor, ha fóliát tettem rá. A hátlapon meg miután lejött a gyári, nem is volt fólia. És árban is kiváló volt a kolléga. Úgyhogy elégedett vagyok .
Más:
Valaki tapasztalt olyat, hogy a Touch Control app nem megfelelően működik? A jelenség, hogy egy bejövő hívás elutasítása után az érintőképernyő nem reagál, konkrétan nem tudom a képernyőzárat feloldani. Megnyomom a bakapcs gombot, hogy újra screen off legyen, és máris két képernyőn tett koppintással működik a app, éled a kijelző,és mintha mi se történt volna működik rendesen minden.
Kipróbáltam a legújabb PAC és XenonHD romon is, de ugyan ez a hiba. Amíg elutasított hívás után nem alszik újra a telcsi, nem érzékeli az érintést.
(Korábban ezt nem vettem észre, lehet kipróbálom majd egy régebbi ROMmal.)[ Szerkesztve ]
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
Scooter74
őstag
válasz ChaosAD #10131 üzenetére
Nekem meg még mindig a gyári van elöl és hátul is
Tényleg lehet rendelni ezt a hátlapi mindenféle matricát és ha azt cserélni kell akkor a levételnél az imei matricát nem fogja levenni?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest