Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzolo76
tag
válasz
ChaosAD #12569 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy legalább a tudatomat megnyugtatom, és fórumtárstól (ChaosAD) elő és hátlapi fóliát rendeltem. Örültem neki, hogy végre olyan fóliát kaptam, amin a közelségszenzor helye is ki volt vágva, mert nekem behalt a szenzor, ha fóliát tettem rá. A hátlapon meg miután lejött a gyári, nem is volt fólia. És árban is kiváló volt a kolléga. Úgyhogy elégedett vagyok
.
Más:
Valaki tapasztalt olyat, hogy a Touch Control app nem megfelelően működik? A jelenség, hogy egy bejövő hívás elutasítása után az érintőképernyő nem reagál, konkrétan nem tudom a képernyőzárat feloldani. Megnyomom a bakapcs gombot, hogy újra screen off legyen, és máris két képernyőn tett koppintással működik a app, éled a kijelző,és mintha mi se történt volna működik rendesen minden.
Kipróbáltam a legújabb PAC és XenonHD romon is, de ugyan ez a hiba. Amíg elutasított hívás után nem alszik újra a telcsi, nem érzékeli az érintést.
(Korábban ezt nem vettem észre, lehet kipróbálom majd egy régebbi ROMmal.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest