- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- De mennyi az annyi?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
senior tag
-
Bilux
veterán
válasz gery2123 #12197 üzenetére
kamerában már biztos
Egyébként vegyétek fel facebookon www.facebook.com/groups/galaxynexusclub[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
XDA-n már viszket az emberek tenyere system dumpot követelnek
-
Bilux
veterán
Eredeti videó csak flash player nélkül nekem nem megy.
Egy a lényeg nem csodálom, hogy ezt csak sunnyogósan fogják kiadni, ez nem ért volna egy keynote-ot
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
nem akarok vitába keveredni, meg nem is szándékom senkivel se újat húzni, csak a képekkel kapcsolatban van egy észrevételem: a telón fólia van, de nem a gyári....hé öcsi, add oda a telód, told rá a 4.3-at, mert ma kiállítjuk??
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
SÖ
addikt
válasz korpicschess #12173 üzenetére
A gyári. Ez van a legközelebb az analóghoz. A Neutron pl. túl digitális szögletes, ráadásul eszi a mélyeket. Legalább is én a play frissítése előtt próbáltam. Nekem a gyári nyújtja a legtöbb zenei élményt. Nem használok semmilyen hangmanipulálót. Ugye itt is van EQ, mélykiemelés, 3D hangzás. Meleg zengő analóg hangja van. Mp3 192-256-320kbps. Azért egyszer kíváncsi lennék sound woodoo romra is.
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Azért elgondolkodtató, hogy így kirakják az új szoftverüket és semmi felvezetés nem volt.
-
Bilux
veterán
-
Bilux
veterán
Kommentár nélkül.
Thailand Mobile expo 2013Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
-
FearTomi
őstag
Na ez így már baromság...amúgy egyedül azért örülök neki, mert így legalább a nexus mellett egy normális telefonon is fog futni a gyári droid, nem csak az S4-en Viszont hülyeség, mert a Nexus el fogja veszíteni a"különcségét".
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
SÖ
addikt
válasz #16820480 #12151 üzenetére
Sok lejátszót kipróbáltam - mondjuk engem csak a hang érdekel - és mindig visszatértem a gyárihoz. Neutron kétszer volt fen, kétszer töröltem. Semilyen EQ és DSP hangot nem tudok elviselni. Ha valaki ezekkel próbálja kiküszöbölni az amúgy is gyenge hangzást, az saját magát csapja be. Minden a jellel való manipulálás erős dinamika vesztéssel jár. Ezek után persze, hogy halk lesz. Ráadásul a kiemelt magas/mély 0dB fölé tolja a frekvenciákat, ami egyenlő a torzítással. A megfogott basszus nem dübörög, és nem nyomja el a közepet. A lineáris frekvenciamenetbe belenyúlni akkor sem szabad, ha esetleg nincs mély v. magas, mert számtalan oka lehet, és EQ-val csak rontunk a helyzeten. A legjobb gyakorlati példa erre a mostani frissítések. Kb. 1,5 hónapha használom. Az első tapasztalatok - meleg hangzás, de összetett zenén torzított, a magas nem sziszegett, de halk volt. Aztán kapott egy frissítést az app, ami a megmaradt mélyeket is kiirtotta, igaz részletgazdagabb lett, de nagyon száraz kopogós hanggal. Gondolom ennek tudatában voltak, mert nagyon gyorsan jött a legutóbbi frissítés. Na ez most nagyon korrekt lett. Mélyebbre megy mint valaha, helyenként - ha a felvételen is jelen van - súrolja a subokat. Ennek ellenére megmaradt a nagyon feszes basszus. A tere mindig jó volt, de most előfordul hogy fejen kívülről jön a hang. A cintányér fémes, az egész hangkarakter részletes, egész jó mélység érzettel. Jobban szól most az iPhone-nál. Maga a szoftver erősen béta működésű még. Lásd zárt kijelző mellett előfordul, hogy villog a miniatűr kezelői felület. Nálam időnként elfelejti a download mappa egyes számait. Ami nem tetszik, hogy az 1 előadó minden számát külön mappába rendezi.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltiz
aktív tag
válasz #16820480 #12151 üzenetére
"viszonylag csendben megjött a PIE control a CM10.1-be is, bár szerintem továbbra sem kényelmes igazán, de akinek ez kell, az mostantól CM alatt is elérheti."
Én szívesen használnám, nagyon tetszik, de van egy számomra idegesítő bugja: amikor expanded desktop módban vagyok, akkor minden program indítása után "villan" egyet a képernyő (mintha frissítené a képernyőt).
-
zsoltiz
aktív tag
válasz gilfoyle #12138 üzenetére
Nekem CM10.1 nightly van fent, nem merül éjjel csak 2-3 %-ot, bekapcsolt wifivel.
Szerintem nagyon jó a CM készenléti ideje. Jelen pillanatban 1 nap és ~10 órája megy a teló és most 43%-on áll az akksi (ebben 2,5 órányi bekapcsolt képernyő van, nagyjából folyamatosan bekapcsolt wifi, fél óra beszélgetés, illetve egy rom frissítés/újraindítás). Screenshot.Ja, üdv mindenkinek , rég olvasom a topicot, de csak pár napja vagyok N4 tulaj.
-
leslien
nagyúr
Matrix kernel nekem csak a 8.0 al müködik , 8.5 melyiket kell letölteni h múködjön ? Paranoid van fent most
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
zack
nagyúr
válasz mcsabi84 #12163 üzenetére
A szerelem egy dolog. A 10h készenléti idő 2h50p kijelzővel meg egy másik. Lehet én is felpattintom a Boat-ot ha már egyszer megvettem. 13-14h készenléti idő minimum kellene...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
trance89
őstag
az S3/S4 divatbuziknak való, aki egy kicsit is igényes és tisztán gondolkodik az nem vesz samsung telefont
az előző 3 okostelefonom mind samu volt és nagyon remélem nem túl gyakran fog megjelenni a samsung márkanév a nexus szériában, hajrá lg, motorola stb[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
Lassan itt lesz az egesz regi s2 bagazs
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Endless
aktív tag
válasz C.Brigante #12155 üzenetére
Üdvözlet!
"Dobozon kered meg az SN-t (Serial Number) nem az IMEI-t!
Na most az első 3 szám a lényeg + az utánuk lévő első betű!
Az én telefonom SN je így kezdődik: 212K
Első szám - év mivel kettővel kezdődik ezért 2012 (nyílvánvaló, mivel ekkor jelent meg a telefon
Második két szám -> hónap (nálam ez 12 azaz Decemberi a telefon) pl. januáriaknál 01 lenne
Betű -> gyártási hely (az enyém K azaz Koreában gyártották, bár ez a dobozon rajta van" By FearTomiRevíziót fastboot módban írja a telefon.
De ismerős vagy, talán még S2 topicból?On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
C.Brigante
veterán
udvozlet mindenkinek. Tegnap vettem egy 4-es keszuleket. Tudtok segiteni abbon, hogyan tudom ellenorizni a reviziot meg ilyeneket, csak erdekelne mikor a telefon stb. koszi
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
trance89
őstag
válasz Cseri0058 #12146 üzenetére
nálam galaxy nexus-on már 2x is előfordult ez, factory reset és ugyanazok az appok egyenkénti visszarakocsgatása megoldotta
az esetek nagy részében az appok cache/data-jának ürítése megoldja a problémát
nem kell stresszelned ez nem hardveres bibi csak szimplán egy szarul megírt app csinálja, ez bármilyen készüléken előjöhet -
SÖ
addikt
válasz BossBoss #12139 üzenetére
Ez az átka a droidnak. Ha nem vagy tudatos felhasználó így jársz. Ez elég szomorú, pedig lehetne tenni ellene. Az ok a sok rosszul megírt app és a fejlettebb OS verziókkal való ütközések. Kiváncsi lennék az összes letöltésedre. Itt nem megy az a játék mint iosen, hogy bármit gondolkodás nélkül telepíthetsz. Én még a kommenteken is átrágom magam ha ismeretlen fejlesztőtől telepítek, és a harmadik féltől való letöltést is csak arra az időre engedélyezem. Ha jön több frissítés, akkor is egyesével frissítem, ebből is volt problémám. Ennek ellenére már egyszer nekem is volt reboot, indító alkalmazás leállt hibaüzenettel. De ha minden rendben, jók az appjaid, elmegy a végtelenségig.
-
törölt tag
viszonylag csendben megjött a PIE control a CM10.1-be is, bár szerintem továbbra sem kényelmes igazán, de akinek ez kell, az mostantól CM alatt is elérheti.
egyébként kipróbáltam a Neutron playert, valamivel jobban szól, de valahogy olyan érzésem van, mintha csak kicsit nyersebbé és erőltetettebbé tenné a hangzást, kiemelve bizonyos hangokat a zenéből. másrészt viszont iszonyatos a kezelőfelülete, tolakodó (alapbeállításként eltűnteti a statusbart, bedugom a fülest és indítja a zenét, kilőhetetlen az értesítési területről, stb), zsúfolt és számomra nehézkes is volt használni (nem rendez sem könyvtárakba, sem tag-ek alapján, csak egy ömlesztett listát ad a zenéimről: ez már 5-6 albumnál zavarossá teszi a navigálást, de mondjuk 10GB zenével teljesen átláthatatlan). még szerencse, hogy van belőle 5 napos trial, így nem okozott maradandó traumát a kipróbálása
-
twine
veterán
válasz Cseri0058 #12144 üzenetére
AKár még jó is lehet, de szerintem egy fölösleges plusz körrel (és esetleges hibaforrással) "gazdagítod" magad....
Ilyen problémánál szerintem nem szabad sz@rozni..."pusztuljon" minden,
(most öszintén,,jó esetben a cuccaid a google "felhőben" vannak-naptár-kontaktlista-etc,,,a beállítások menün meg végigszaladsz , és kalap...mást a nyers rendszeren nagyon nem lehet állítgatni )
Ha nyersen is problémás, akkor amit a többiek is mondtak, még egy rom újrahúzást érdemes megpróbálni,,,hátha...(bár nem sok esélyt nem jósolok neki, de minden mindegy alapon nem hülyeség)
De akkor kiderül, ha "garis" a probléma...[ Szerkesztve ]
-
-
zezoka
őstag
válasz Cseri0058 #12134 üzenetére
Mindenképp fact resetet próbálnék én is. Én inkább úgy csinálnám a factory resetet, hogy nem lementeném és visszatenném a dolgokat, mert akkor lehet, hogy a hibás valamit is ugyanúgy visszateszi. Hanem szépen egyenként újratelepíteni mindent.
A legjobb, amit Twine mond!
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz trance89 #12140 üzenetére
+1
Cseri0058:
Első körben visszaállítás...
és szépen lassan(napról napra) belakni a telefont...akkor kiderül melyik progi lehet a ludas...
kényelmetlen,de így biztosan ki lehet szűrni a hiba okát, amennyiben szoftveres...
esetleg egy két napig használod nyersen a telót,,,és utána jöhetnek az appok...[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Akkor remélem ez csak szoftveres gond lesz. Am most a maira nem nagyon emlékszem, hogy beindult-e a háttérvilágítás, de az ezelötti alkalommal azt tudom hogy volt háttérvilágítás de csak annyi.
-
trance89
őstag
-
gilfoyle
őstag
Tegnap feltettem a CM10.1 RC2-t, mert vki írta, h a CM-nek mennyire jó az üzemideje...
Hááát, nálam ez nem jött be. Éjszaka kb. 7 óra alatt merült 14%-ot amíg aludtam. A gyári kb. 2-6%-ot szokott merülni. Megnéztem, legtöbbet a kernel zabálja. A CM-hez adott kernel van fent.
Érdemes más kernelt feltennem? Melyiket?
Tegnap valahol beállítottam, hogy a home-on 5 oszlopban legyenek az ikonok, most visszaállítanám, de nem találom hol kell. Segítenétek? -
zack
nagyúr
válasz Cseri0058 #12129 üzenetére
Ha a szoftverezés nem segít akkor első körben próbáld ki egy másik töltővel. Ha azzal sem lesz jó, akkor másik aksi, és ha ez sem segít akkor szerviz. Mert akkor lehet töltő sor csere fog kelleni.
De a leírtak alapján ez szoftveres hiba lesz.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
Cseri0058
őstag
Kezd gáz lenni nálam. Ugye nálam volt az, hogy egy idő után kb 250 óra környékén egyszerűen nem kapcsol be a kijelző és csak az újra indítás segít rajta. Na ma este lefekvés előtt levettem a töltőről, a teló kb 30 óra üzemidőnél járt. Reggel mikor felébredtem nem kapcsolt be a kijelző és újraindítás után kemény 39% esett le az akksi. Valakinek nincs valami ötlete mit tudnék vele tenni?
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Nekem az a bajom a chrome mobil nezettel, hogy hozzaszolas irasanal csak 3 sor lathato, raadasul akkora betukkel, hogy kb 1 mondat (se) lathato egyszerre. Szoval mire a mondat vegere erek, nem tudom, mi volt a mondat eleje Vagy nekem kellene egyszerubben fogalmazni, rovid mondatokkal - az is lehet
Mindenesetre a chrome nagy elonye az operaval es opera minivel szemben, hogy pl. rss olvasonal ha egymas utan az ember olvas cikkeket, akkor ha visszalep a chrome-bol, akkor a megnyitott oldalakat be is zarja, mig az operanal es a mininel is nyitva maradnak ezek az oldalak. Tehat a greader-rel egymas utan 10 cikket olvasok el a bongeszoben, akkor 10 tab marad nyitva, ezeket manualisan kell bezarogatni - eleg bosszanto. Na a chrome nem csinal ilyet, nagyon okosan becsukja az aktualis oldalt, ha olvasas utan a "vissza" gombbal visszalepek a greader-be. Most kiprobaltam, a boat browser ugyanilyen okosan kezeli a dolgot, bezarja a megnyitott oldalakat.
-
törölt tag
válasz asysoft #12067 üzenetére
Én tableten használok FF-ot, a béta változatot, és egész jól megy. Igazából azt nem bírom, hogy a N7-en a Chrome iszonyat sokat folal el a képernyőből, főleg fektetett módban (statusbar, tab bar, címsáv, és alul még a navigációs gombok). Telefonon egy fokkal jobb, mert ott oldalt marad fektetett módban a navibar. Meg telefonról csak akkor netezek, ha muszáj.
(#12110) korpicschess: Nekem M4 van, de az nagyon halványan szól, próbáltam az összes gumiharanggal és szivaccsal is, de nem szól igazán jól. Mély sincs elég, és a tere is elég kicsi. Eddig egyedül a Xoom-ról szólt jól, sem laptopról, sem telefonról, sem mp3 lejátszóról nem igazán tetszett. Illetve ezek mindegyikén kenterbe veri a GR06, pedig ha nem akciózzák éppen az M4-et, akkor nincs is igazán nagy árkülönbség a kettő közt.
(#12114) zorromoto: Asztali rendszeren is van Chrome béta és dev is, három csatornában frissül folyamatosan. A stabil az nagyjából 6 hetente frissül, a béta kicsit gyakrabban, oda betesznek még nem teljesen stabil dolgokat is tesztelés célból, a dev meg majdnem naponta frissül, az éppen aktuális változásokkal. nézd meg a verziószámot, a béta-dev általában olyan 5-6 verzióval előrébb tart legalább.
(#12121) SÖ: Én csak a bétát használom telefonon és tableten is, ha már Chrome, és soha nem omlott sehova. Asztalin meg már évek óta (talán a 6-7-es verziótól kezdve) dev csatornát használok, és azzal sem voltak igazán komoly gondok (1-2-szer volt olyan, hogy meghalt a frissítéstől, de azt vagy még aznap, vagy másnap javították).
-
Endless
aktív tag
válasz korpicschess #12117 üzenetére
Brainwavz R1-nek a mikrofon része is működik a telón?
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
zorromoto
senior tag
ez nem is lehetne másképp mert csak 1 fiókom van. úgy látszik ez nálam visszatérő probléma
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz zorromoto #12114 üzenetére
Nem tudom mi lehet nálad ez a kj.szinkron probléma,,, ha az asztalin is meg telefonon is be vagy jelentkezve ugyanazon fiók alá chromeban, kell hogy szinkronizáljon
Bár gondolom mindezt te is tudtad
Betat nem ismerem,,, csak a full verziót "használom"....[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Szerinted E07K vagy E17? 7k a különbség. Egyik se éri meg, szóval az ár ilyen szempontból mindegy.
-
zorromoto
senior tag
lehet hogy népszerű de pl most eddig még megint nem sikerült szinkronizálni a könyvjelzőimet. persze biztos megint én szerencsétlenkedem.Ettől függetlenül a boat sokkal jobban testre szabható. Asztalin én is chrome-t használom pedig Mac- es vagyok. Na próbálom még kicsit.
Amúgy mi a különbség a sima chrome és a beta között? persze értem hogy mi de mégis mi szükség a beta-ra ha van már kinn full?[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz zorromoto #12111 üzenetére
Szerintem tök jó a Chrome. De a Boat Browser se rosszabb, ez is tény. Ez a kettő a legjobb, a többi egyéni preferencia kérdése.
-
twine
veterán
válasz zorromoto #12111 üzenetére
"Kaotikus"?
Mit nem találsz benne? Szvsz.az egyik legegyszerűbb böngető...
Persze ízlések és pofonok
Ennek ellenére én is a dolphinet használtam eddig
csak a chrome aksi fogyasztása miatt...ma próbálgattam ismét a chromeot,,, mert hogy frissült...De még nem mernék véleményt alkotni...[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
kövezzetek meg de ez a chrome böngésző tiszta kaotikus számomra. még mindig a boat a legjobb sztem
-
korpicschess
veterán
E07K. E07 az még csak 16 bites, az új az 24-es. Majd figyelj, mert lehet, hogy nincs nagy különbség a régi és az új ára között.
Nekem van tapasztalatom Brainwavz fülesekkel... M4, M5, R1.. Ezeket használtam. Holnap tudok nyilatkozni, ma már biztos nem. Füleses topikban biztos találni róluk amúgy. Na meg head-fi, etc..
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Cooler96
aktív tag
Franco kernel updater 9.5 látott napvilágot.Naggggyon beteg.
* Power presets: Fix old code and add 4 presets for the Nexus 4
* Add set on boot for IO scheduler tunables
* Add options for the Nexus 4: max GPU frequency, fourth_level and cores_on_touch for the Hotplug Control section
* Add dynamic_scaling option for interactive (if your Kernel has that interface though)
* Improve the Update Service code in hope of reducing server load on peak usage times
* Implement HTTP caching
* Serious improvements in functions that fetch info from the server[ Szerkesztve ]
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
ChaosAD
csendes tag
Ha már mindenki ajánlja a Brainwavz fülhallgatókat, az R1-el van valakinek tapasztalata?
-
TomPack
őstag
Ezzel én is tisztában vagyok, csak azt akartam mondani, hogy 'hozott anyagból' dolgozva, a Sony jobban muzsikált az agybadugós fülesével, és a gyári lejátszójával. Szerintem egy minőségibb fülessel sem alakulna másképp a helyzet, ezért nem is gondolkozok a vásárláson. Zenehallgatásra inkább maradok a bevált pc - flac - foobar - optika- erölködő - hangfal szettemnél.
[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
zack
nagyúr
válasz korpicschess #12100 üzenetére
Akinek esetleg kell a FiiO E11-em, jelezze és eladom. Megveszem ezt az E07-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- Steam topic
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest