- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raketta
csendes tag
válasz
Sir Gunar #199 üzenetére
Itt is kiszáll mindenből, pont ez az egyik lényege.
A progis megoldásnak csak az a hátránya, hogy ha lefagy akkor az sem megy, csak a gomb nyomása. Ezért van.Ez olyan mint amikor az asztali gépet kikapcsolod és bekapcsolod. PDA-nál ez a soft reset.
Amúgy a kikapcsolást is lehet softwaresen megoldani, mint szinte mindent.
-
er2es
tag
akkor lényegében a soft-reset egy sima ki-be kapcs
-
Sir Gunar
aktív tag
Na ez amin pont a napokban filóztam, hogy a soft reset nem helytálló elnevezés a funkcióját tekintve, mert az egy sima rendszer ujra indítás, azaz restart!
A hard reset az ami valóban alapra teszi az éppen futó szoftvert a vason és mindent install utáni szűz állapotra rak, tehát elveszik róla minden progi és adat!
Na igen ha hátlap levételes az sr akkor valóban érdemes a többféle erre alkalmas mini progiból egyet felrakni és azt használni, mielőtt leesik a hátlap magától is!!! -
GuruZone
őstag
válasz
mikrofon #190 üzenetére
soft reset:
1. leveszed a hátlapot és a stylus mögött van egy arany színű reset gomb (négyzet alakú gomb, körrel a közepén)
2. kikapcsolod a készüléket,
3. telepítesz progit, én is azt használok. Így nem kell a hátlapot nyúzni. A neve ResetMe, ha érdekel, elküldöm/linkelem.
-
mikrofon
veterán
Szervusztok!
Eddigi problémáimat sikerült megoldani. Most az lenne a kérdésem, hogy a SOFT resetet hogyan kell elvégezni?
Üdv!
-
GuruZone
őstag
mitől lehet az, hogy már újraindítás után egyből is lassú a telefon, Live Nature témában ha megnyomom a középső gombot, 3 mp amire megnyílnak az ikonok??? hátsó gombos soft resettel, szoftveres soft resettel is próbálkoztam, semmi. Régi rommal is ugyan ez volt, azért cseréltem le anno az újra.
megbolondulok. 17 másodperc mire bejött a kamera...
-
Donald12
tag
Nekem ROM frissítés után nem ismeri fel a WIN7 a telefont, azt mondja driver kell hozzá. Ezt a problémát már korábban írtam.
Végül úgy oldottam meg, hogy bluetooth kapcsolaton keresztül szinkronizálok az outlookal, így megy. Csak kicsit macerás, mert néha különböző angol nyelvű hibaüzeneteket ír ki a WIN7, és megakad a szinkronizálás. Ilyenkor újra rányomok (ki sem kell lépni), néhány próbálkozás után eddig mindig sikerült, nem tudom, hogy ez miért lehet.
Zenéket meg egyebeket tudok másolni USB-n keresztül is, mert a kártyát "látja" a WIN7. -
arden
csendes tag
ToPe828: nem tapasztalok krixkraxoat, az új ROM-ot még mindig nem próbáltam. A másik fórumon is írtak asszem a W7- ügyről, vagy itt korábban volt asszem aki megoldotta.
mikrofon: nyilván, ha a szolgáltatótól veszed, akkor van a GPRS beállítva. Én még nem próbáltam, de nyilván először a szolgáltatónál meg kell nétzni a honlapona beállításokat, utána Windowsban, hogy hol is kell. Valszeg minden Windows készüléknél hasonló, bár itt kicsit más lehet a két kártya miatt. Az IGO nálam is jó, a Svédorszég térképed lehet hogy hibás: töröld ki, vagy másold fel újból a hibás file-t. (Én csak azt a térképet raktam fel, ami kell)
Gunar1: Bár nem tudom, hogy push-e, de nekem működik az Exchange server kapcsolat.
-
Sir Gunar
aktív tag
Sziasztok!
Még csak filózok egy ilyen vason, viszont az nagyon érdekelne, hogy az exchange szerverről jövő emailekkel boldogul-e, mert van egy push-mail fiokom sok éve? Az eddigi WM-es vasakkal nem volt probléma ilyen téren, de ki tudja a WM tartogat mindig vmi uj csodát! -
mikrofon
veterán
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy ilyen készüléket és kiderült elég nagy LAMER vagyok. Eddig csak Nokia telefonjaim voltak, ahol beraktam a SIM kártyás és minden működött. Ebbe beleraktam és csak a hívás fogadás és kezdeményezés megy, jah meg az SMS-ezés, de az adatkapcsolat (GPRS) már nem.
Illetve letöltöttem egy IGO8-at fel is települ, azonban az első indítás közben az alábbi hibaüzenet jelent meg: Fatal error: File I/O Error: map\Sweden83N_2009.Q3_091216.fbl (0, -1/4)Tudtuk nekem segíteni, esetleg ajánlani valamit, hogy hogyan kell, hogyan tudom konfigurálni a készüléket?
Jelenleg T-mobilos kártyám van, de néhány napon belül lesz Vodás is.Köszi a segítséget
Üdv!
-
non-sans
csendes tag
sziasztok! Mielőtt megveném a telefont, sokat segítene, ha valaki kipróbálná a következőt: mivel azt olvastam, hogy ha az egyik kártyáról beszélek, akkor a másikon ha hívnak, akkor kikapcsoltat jelez. Ez nekem nagy probléma, mert a cégesen elérhetőnek kell lennem.Tehát átirányítanám a sim1-et, céges, a sim2-re abban az esetben ha kikapcsoltat jelezne, vagyis amikor a sim2-őn beszélek. Akkor elvileg becsörög a telefon nem? És látom, hogyhívnak? És nem jelez kikapcsoltat. Nagyon megköszönném, ha valaki kipróbálná, és leírná így van-e! Nem akarok myPhone-t venni, samsungmeg már volt, annál rendesen működött minden. Sorry a sz.r billentyűzetért... Előre köszönöm a fáradságot!
-
ToPe828
csendes tag
Sziasztok, Az alábbival sz..ok, bizonyos alkalmazásoknál pl.:Google Maps, Youtube, de a beépített rádióban is, krix-kraxok jelennek meg csak. Van valakinek 5lete? vagy jöhet a "formatC" ?
-
arden
csendes tag
Pech :S És nem is akarod megcsináltatni? Mid lesz helyette?
-
Raketta
csendes tag
-
er2es
tag
egy jó tipp: a 2-ról ne ejtsétek ki
....mert a kijelző szétesik
ha valaki mégis ugyanígy járna, annak bizony 35 ezer lesz a javítása + tajvanba kell küldeni.....
ha valakit érdekel 3 hetes jó akksi, cerka és karcmentes hátlap (+ a belseje
, akkor írjon privát üzit...)
-
Donald12
tag
Újabb problémával találtam szembe magam. Általában szeretem a profilokat használni a telefonon, de ebben a tekintetben elég szegényes a WM. Próbáltam keresni valamilyen megoldást, az SPB Phone Suite minden szempontból jó választásnak tűnt. Csakhogy feltelepítettem, és nem adott hangot a telefon, nem is rezgett. Csak villogott a két hívásgomb, ezzel jelezve a bejövő hívást. Mindent megpróbáltam, de nem ment. Végül leszedtem az SPB Phone Suite programot, és minden működik remekül, csak hát ismét elég szegényes profil beállítási lehetőségekkel. Lehet, hogy a két SIM miatt nem működött? Valaki használ valamilyen plusz programot erre a célra?
-
Donald12
tag
Köszönöm az újabb tippet, de sajna ez sem hozott eredményt. A leírásnak megfelelően állítottam a telefonon, és próbálkoztam másik USB porttal is, de minden hiába. Lehet, hogy megpróbálom Bluetooth kapcsolaton keresztül szinkronizálni, az eszközközpont elméletileg ad rá lehetőséget. Csak nincsen a laptopomon Bluetooth, de van egy USB Bluetooth kütyüm régebbről, megpróbálom előkeresni.
-
arden
csendes tag
Sziasztok!
Na megvan hogy a WPA2-is WiFi miért nem ment... itt leírtam meg igyekeztem összeszedni a PDAFsnClub oldalról is töppeket trükköket.
-
Raketta
csendes tag
Érdekes ezt találtam a pdadb.net honlapján a készülék leírásánál:
Additional Details
Built-in-accelerometer: SupportedVajon hogyan lehet bekapcsolni?
-
-
Raketta
csendes tag
válasz
Donald12 #161 üzenetére
Ötletek:
- másik kábel (én vettem egy plusz kábelt amivel ugyanez volt a gond, kicseréltem egy másikra, ami elvileg ugyan olyan azzal ment.)
- másik USB portba próbáld dugni, lehetőleg hátsóba. Az első bekötéseinél lehet gond.Minden fontos akció előtt PIMBackup és jól eltesz kártya + gép, lehetőleg független progival.
-
er2es
tag
válasz
Donald12 #161 üzenetére
nekem így működött, a windows update meg is találta a s1205 drivert és felrakta, max próbáld meg ezt
http://www.mybestpda.com/forum/obsuzhdenie-s1205-f56/topic2855.html (orosz) de google translalettal elég jó angolul
http://translate.google.com/translate?hl=hu&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.mybestpda.com%2Fforum%2Fobsuzhdenie-s1205-f56%2Ftopic2855.html
-
Donald12
tag
Köszi az újabb tippet, kipróbáltam, de ez sem hozott eredményt. A helyzet ugyanaz, a WIN7 nem ismeri fel a telefont, egy azonosítatlan USB 2.0 eszköznek látja, amihez nem talál illesztőprogramot. Sajnos próbáltam keresni, de én sem találtam ehhez a telefonhoz való drivert, akkor egyszerűen manuálisan telepíteném és kész.
Nagyon gáz, mert már két napja nincsenek a telefonon a telefonszámaim és a naptárbejegyzések. Már azon vagyok, hogy elkezdem a fontos számokat "kézzel" bepötyögni, mint a kőkorszakban.
Valaki esetleg nem járt hasonlóan frimware frissítés után? Mert én csak ezzel tudom összefüggésbe hozni a dolgot. -
er2es
tag
válasz
Donald12 #159 üzenetére
nekem is uez volt nem látta a telót egyik napról a másikra pedig én nem frissítettem firmwaret,( win7+eszközközpont ), uninstaláltam az eszközpontot - reset - újra raktam az eszközpontot. utána ráraktam a telót , feltelepítette a drivert, teló ki makd be és már látta is
-
Donald12
tag
válasz
GuruZone #157 üzenetére
Az én WIN7-emben gyárilag benne van az eszközközpont, egyébként jogtiszta WIN7. Ezt használtam, és jól is működött a firmware frissítés előtt. Most azonban, firmware frissítés után rádugtam a telefont a gépre, erre kiírta hogy új hardvert talált, de hosszú keresgélés után sem talált hozzá drivert. Így most az eszközkezelőben van egy USB 2.0 eszközöm sárga felkiáltójellel, és bármit csinálok (eltávolítás, frissítés, stb.) nem jutok előrébb. Most kellene letöltenem hozzá egy drivert, és manuálisan telepíteni.
Az általad javasolt eszközközpont beállítása csak ezután következhetne.
Csak azt nem értem, hogy mi köze lehet ennek a firmware frissítéshez?Azért köszönöm a tippet.
-
Raketta
csendes tag
válasz
GuruZone #157 üzenetére
A Windows Mobile remekül megy nekem, mindent csinál, csak egy gondom van vele:
ha a telefonon beírok - megváltoztatok valamit a szinkronizálás alkalmával azt mondja a vátoztatások el fognak veszni. Pedig azt állítottam be, hogy az eszközön lévő legyen a mérvadó.Tudsz erre megoldást?
-
GuruZone
őstag
válasz
Donald12 #156 üzenetére
Vista vagy Win7 alatt használd magyar nevén a Windows Mobile eszközközpontot, gyárilag nem tartozék.
ActiveSync-et felejtsd el, ő az utód. Az eszközközpont mindennel elboldogul, legyen az 3-4 éves pna, vagy mai pda. Szinkronizálás is van természetesen.
Feltöltöm neked a tárhelyemre. Benne van a 32 és a 64 bites verzió is.
-
Donald12
tag
Kipróbáltam a rádiót az új firmware-val, valóban hangosabb lett, teljesen elfogadható. A hangerőszabályzás működik az oldalsó hangerő gombokkal is, igaz csak akkor, ha a rádió nem a háttérben fut. Ez nekem fontos volt, mivel minden nap utazás közben rádiót hallgatok.
A driver problémámmal még nem tudtam foglalkozni.
Viszont kezdettől fogva probléma, és ezt az új firmware sem oldotta meg, hogy az otthoni NETGEAR routeren nagyon döcögősen megy a WIFI, nehezen kapcsolódik, és állandóan eldobja. A munkahelyi router ezt nem csinálja, az valami EDIMAX, ha jól emlékszem. -
Raketta
csendes tag
Valahogy a jelenleg rajta lévő ROM-ot le kéne menteni mielőtt felteszem az újat, így nem érhet csalódás.
Tudja valaki ezt hogyan kell? -
Donald12
tag
Én megcsináltam a firmware frissítést, főleg az FM rádióval kapcsolatos változtatások miatt. Az eredeti leírásnak megfelelően, SD kártyára "update" mappa, abba a BIN fájl. Telefont újraindítani kamera+power gomb megnyomásával, kb. 1 perc alatt készen volt.
Azt még nem tudom, hogy mennyi előnye volt, de azóta szétvet az ideg, mert most valamiért nem talál drivert hozzá a WIN7, és így nem tudom szinkronizálni sem. Pedig ez idáig működött. Remélem rájövök valamilyen megoldásra, de ha valakinek valami ötlete lenne? -
Raketta
csendes tag
válasz
GuruZone #151 üzenetére
Hmmm. Én is még várok, mert minden amit eddig feltettem, beállítottam elvész.
1. Igen tudtuk, ezért írtam le egy korábbi (142) hozzászólásban.
Amúgy négy panelen vannak...2. Igo8 után nekem sem a Nature jön vissza, hanem a régi today. Ottt rábökök a GSMART sorra és minden rendbe jön. Szerintem azért, mert a memóriát kiüríri mert sok kell az IGO-hoz és használat után nem kerül automatikusan vissza. De ez csak egy tipp.
-
GuruZone
őstag
válasz
petya9208 #150 üzenetére
ez nekem most túl kínai így későn... leírás szertint update mappa léterhoz, bin belemásol, gombok lenyom és már frissít is...
én nem teszem fel, mert a módosítások listája szerint annyit nem ér.
1. Azt tudtátok hogy az összes ikont meg lehet változtatni a nature témán belül, ott ahol 3 panelon vannak az ikonok??? hosszan kell rájuk nyomni majd az ikont a kukába kell dobni, és máris azt raksz oda amit akarsz.
2. igo8 működése után nálatok nem bolondul meg a win? eltűnik a nature téma, a gyári wm6.5 skin jön be, és hiányzik a felső állapotsor, start menü, hálózati ikonok, stb... úgy vettem észre csak akkor csinálja, ha tartósan használom a progit, gps jellel persze.
(iGo8 v 8 . 3 . 2 . 1 3 8 6 4 9) -
petya9208
csendes tag
Sziasztok van egy Giga-Bite Gsmart s1205-os készülékem megcsináltam mindent lépésről lépésre felmásoltam az Fpsece mappát a gépemre elinditum az exe.-t be jön az alap menü kiválasztom a gépre felmásolt bios fájlt scph1001bin-ről van szóó én azt másoltam fel beállítom arra utánna start kiválasztom a felmásolt ISO fájlt azt is kiválasztom és kiír egy olyan hiba üzenetet hogy cd-rom initialization failed le ok-olom és kapok egy fekete képernyőt az fps-t mutatja fix 100 felett és még mutat egy ilyet 256x240 és itt meg is áll a folyamat ha valaki tud erre valami megoldást nagyon megköszönöm
várom a válaszokat
-
er2es
tag
új angol firmware tölthető a hivatalos honlapról (csak az 1.04 -es, de reméljük nemsoká lesz 1.05-os is
:
http://www.gigabytecm.com/Eng/ProductOview.aspx?Pid=82
////
Change list:
1.Fix Facebook icon image incomplete error
2.Adjust volume from side Volume key under FM mode.
3.Modified busy tone too loud issues
4.Enlarge FM volume
//// -
er2es
tag
lehet meg lehet változtatni a lenti három(?) érintésérzékeny gombhoz rendelt funkciótat?
(az orosz gsmart fórumon találtam egy leírást)
ezt átírtam 1re :
HKLM\ControlPanel\Buttons\ NoHardwareButtons=0
ekkor a start menu\settings\personal\buttons-ba megjelent egy új fül, a camera gombra gond nélkül lehet mást osztani + van egy másik arra is lehet osztani csak az nem működik, a fórumon AEBPlus-ot írják (http://ae.inc.ru/aebplusdownload.php) hogy azzal meg lehet oldani vagy registry mód a következőben:
HKLM\Software\Microsoft\Shell\Keys\ - gondolom itt kellene kiosztani a plus gombokat (vagyis regisztrálni a meglévő érintésérzékenyeket)
egyelőre próbálgatom de jó lenne ha más is nézné, hátha össze jön valami, jó lenne az alsó 3 gomb funkcóját szabadon választani...
-
Raketta
csendes tag
válasz
GuruZone #145 üzenetére
Ezt a választ kaptam:
Thank you for your kindly mail and inquiry. Currently, S1205 has only one version of English ROM. Therefore, there is no download available at this stage. If new ROM is available in the future, we will upload on our website.
If you have any further suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact us. We will try our best to help you ASAP.
Regards,
GSmart -
GuruZone
őstag
FRISS FRISS FRISS FRISS FRISS FRISS
hivatalos Gigabyte oldalon már fent van a pdf, hogy hogy kell ROM-ot frissíteni!!! Tényleg lesz valami!
-
GuruZone
őstag
nem könnyű megtalálni az ideális értékeket, de nem nagy meló.
-
Raketta
csendes tag
Ja, hogy a menüben? Ott persze már én is lecseréltem egy rakás ikont a saját progim ikonjára.
De ma jöttem rá, hogy a Nature alap (nyitó) képernyőn lévő 4 ikont is le lehet cserélni. Az elv ugyanaz, hosszan kell nyomni és megjelenik a választék. Csak kilenc ikonból - programból lehet választani. Hogy a választékot hol lehet bővíteni még nem tudom.
És ma is esik egész nap, és azt írja ki thunderstorm, de ez többé kevésvbé reális helyzetkép.
-
Donald12
tag
A Nature módban ma reggel is frissítettem az időjárás jelentést, de ismét egész nap esett az eső a háttéren, miközben a valóságban egész nap sütött a napocska. Egyébként az időjárás értékek megfelelőek, csak a háttérkép nem követi a dolgot. Nincsen valakinek tapasztalata erről?
A Nature mód saját menürendszerén nem lehetne valahogy néhány ikont kicserélni? -
Donald12
tag
válasz
GuruZone #137 üzenetére
Én átállítottam, holnap tesztelem.
Tényleg vigyázzatok a SZERVIZ MENÜ-ben! Én kíváncsiságból beléptem a WIFI menüpontba, nem nyúltam semmihez csak BACK-el visszaléptem, de így is törlődtek az eddig beállított Internet kapcsolatok (otthoni router, munkahelyi router, stb.). Az itthoni routert újra beállítottam és működik rendesen, de azért csak óvatosan!És köszi a tippet, tényleg jó lenne ha lehetne így a hangerőn növelni.
-
GuruZone
őstag
nos, íme a hangerő növelésének kis trükkje (is):
FACTORY MENU:
hívásindító gomb * # 66 * # hívásindító gombitt tesztelni tudod a készülék funkcióit (rezgés, kijelző, headset, kontraszt, radio, wifi, gps)
Használata természetesen csak saját felelősségre, bár itt elszúrni nem tudod a telót.
-------------------------------------
SZERVÍZ MENÜ (ENGINEER MODE):
hívásindító gomb * # 3646633 # hívásindító gombEz már komolyabb tészta. HASZNÁLATA CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE ÉS CSAK ÓVATOSAN!
Tudsz GPS vevőt állítgatni, memóriatesztet futtatni, FM rádiót megszólaltatni füles nélkül, és akár hangerőt változtatni.
HANGERŐK növelése:
1. audio / set mode legyen itt most kiválasztva a "loud sp" (loud speaker) !!!
2. Back-kel vissza lehet lépni egy szintet
3. audio / loud sp mode , itt a legördülő menüből tudod kiválasztani, hogy minek a hangerejét akarod állítani:tone: a tárcsázás hangja
key tone: nem próbáltam, elvileg a billentyűhangok
microphone: nem próbáltam, a mikrofon felvételi hangereje
FM: nem próbáltam, rádió hangereje
speech: próbáltam, Kihangosított telefonbeszélgetés ereje
audio: minden más hang, a zenéké is, így a csengőhangoké is. ez ugyanúgy kihat mondjuk a windows media playerre, iGo-ra is.1-100-ig tudod az értéket megadni,
100 a leghalkabb,
0 a leghangosabb.Gyárilag 25 körül mozognak az értékek, én 18-ra tettem az audio-t és szerkesztettem hozzá az mp3 csengőhangom, levettem a basszust. Így torzulás nélkül is fasza.
Ha nem akarsz a basszussal szórakozni, szerintem 20-ra állítsd, az is sokkal hangosabb mint a 25.
Az első pontban ugye a Loud Sp mode van kiválasztva, ezek ugye mindazon hangok amik kihangositva szólnak.
A loud speaker, mellett ott a normal mode, és a headset mode.
Tehát a mezei telefonbeszélgetés a normal módban állitható (Normal mode / speech)
A headseten jövő hangok pedig mind-mind a headset módban vannak.
Egyelőre ennyi, szóval tartok tőle ha jön a javított rom, ezen értékék növelésével teszik hangosabbá a pda-t Gigabyte-ék. Az a baj, hogy ebben a kis hangszóróban már nincs sok tartalék.
-
Donald12
tag
Én végül a régi típusú Today képernyőt használom, a többi téma tényleg jópofa, de a témák testre szabhatóságának a hiánya miatt nem jönnek be. A Nature témánál egyébként sikerült beállítani az időjárás kijelzést, jól is működött kivéve azt, hogy a háttéren egyfolytában esett az eső, miközben szövegesen azt jelenítette meg, hogy derült idő van.
Ha átállítottam más városra, akkor jó volt, de Budapestnél mindig így mutatta. Ha valakinek lenne ötlete, lehet, hogy visszatérnék erre a témára, mert a régi Today képernyőt viszont nehéz ujjal kezelni, nagyon picik a feliratok rajta.
A multimédia részen annyi előrelépés történt, hogy feltettem egy normális zene / videó lejátszót, és elővettem a régi Sony fülesemet, így viszont nagyon jó lett a zenehallgatás! A rádió viszont továbbra sem tetszik, főleg a hangerő szabályzás hiánya miatt. Egy esetleges frissítés lehet hogy engem is érdekel majd ...
A fényképezőn továbbra is meg vagyok döbbenve, nagyon jó képeket csinál az eddigi mobiljaimhoz képest, pedig ez egyáltalán nem volt szempont nálam.Úgy emlékszem, hogy régebbről maradt egy USB-s szivargyújtós töltőm, majd megkeresem és kipróbálom.
Ja és az akku nekem napi 30-40 perc beszélgetés, kb. 1 óra zenehallgatás és jó sok nyomkodás mellett 2 napot bír. Szerintem ez elfogadható.
-
er2es
tag
Megjelent egy firmware frissítés (1.5 -10/06/07)a telefonhoz, a hivatalos honlapon is van egy pdf ami a frissítés menetét írja le, de magát a frissítést nem találom ott. csak az orosz mybest pda fórumon van fennt persze oroszul, google transalettal a köv változásokat írják:
rádió - jobb auto. kereső + hangerő szabályzó
uj smartpack - Wildlifea sim kártyákról ír valamit, meg egy kicsit hangosabb lett vagy valami ilyesmi
linkek:
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=auto&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fwww.mybestpda.com%2Fhttp://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=auto&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fwww.mybestpda.com%2F
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=auto&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fwww.mybestpda.com%2F
www.gigabytecm.com/Eng/Download.aspx?id=319
////
én szívesen kipróbálnám
ha valaki megtalálja az engol verziót akkor írjon!!!
-
GuruZone
őstag
ok meg van a régi interfész. Windows Mobile téma, és a Today beállitásoknál kell pipálgatni és már vissza is tért a régi today,
Viszont volt már egy-két pda-m (utoljára Eten X500), de soha sem volt memória problémám igo-igo8 esetén. Most első inditáskor kiirta az out of memory-t.
Utána belepiszkáltam sys.txt-be, de azt honnan tudom hogy milyen értékeket adhatok meg a memóriabeállitás esetén????
Tegnap például semmi nem futott, mégsem indult el. következő klikkre elindult. ???
-
Raketta
csendes tag
válasz
Donald12 #125 üzenetére
Van sok igazságod, de programok tekintetében nincs probléma, mert bármit lecserélhetsz a megszokottra vagy jobban tetszőre.
A középső gombbal eleinte nekem is voltak gondjaim, de meg kell szokni mit működtet és aztán már kellemesen használható.Engem az zavar, hogy a gombok nem konfigurálhatók át tetszés szerint. Pl. a jobb oldali telefon beállító gomb teljesen felesleges és másra kéne használni, de nem tudom még hogyan.
-
Raketta
csendes tag
válasz
GuruZone #126 üzenetére
Milyen régi interface-re gondolsz?
Bármit elő lehet csalni illetve be lehet állítani, amit csak akarsz. Az a Winmo előnye.Honosítás természetesen létezik, de én nem tenném fel. Van fizetős de talán van ingyenes is.
Én is gondolozom az autós megoldáson, de szerintem egy egyszerű szivar-usb lesz a nyerő. Gondolom az a megfelelő feszültséget adja, hiszem azért USB. -
GuruZone
őstag
update: megtaláltam a Live Nature témában hol kell a várost átállítani. Katt a kis háromszögre jobbról, majd az ujjunkkal jobbra kell scrollozni a Settingsért. Be lehet állitani, hogy akinél nincs wifi, ott akár GPRS alapon töltse le az időjárás infot, naponta a megadott időben.
Nice one.Választható városok: Budapest, Debrecen, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pápa, Pécs, Szeged, Szombathely, Tata, Veszprém
-
GuruZone
őstag
Na én is csatlakoztam a klubhoz, ma kaptam meg. 57000 Ft, gpsstore
1. SZOFTVER
A Windows korrekt, bár én jobban örülnék, ha a régi interfészt (5.0, 6.0) is elő lehetne csalogatni, (de ha nem, hát nem) marad ez a WM 6.5 design.
A témák tényleg nem rosszak, de nem jövök rá hol kell beállitani a NATURE témában lévő időjárás-előrejelző városát a saját városomra, vagy BP-re.2. HARDVER
vélemény majd később, eddig megnyerő.3. BLUETOOTH
Motorola S9-emmel faszán működik, bár másképp tudok zenét csiholni bele mint az eddigi telóimon. 1.lépés: headset bekapcs | 2.lépés: bt bekapcs, ekkor egyből megtalálja már a headsetet | 3. lépés: today-ről media playerre scrollozni és play. Későbbiekben majd telepitek fel normális zenelejátszót, az AVRCP-hez.
Bluetooth hatótávolság átlagos.4. KAMERA
nálam nem szempont, hogy csili-vili képet csináljon a készülék, de ez a vártnál sokkalta sokkal jobb, mind fotó, mind video terén.5. ANYAGMINŐSÉG
Szerintem az anyagminőség nagyon rendben van, első ránézésre azt hittem ez az a plüssös érintésű izé, mint az új pna-knál dívik, de nem, viszont a hátlap igy sem kényes.
A hátlap nekem nagyon bejön, egyszerű és letisztult. Az előlapra kerül majd egy Brando fólia, de alul úgy is össze fogja szedni az ujjlenyomatot a két telefongomb. Már most is olyan.
A SIM kártyák tartója nagyon korrekt, nem fognak tudni megmozdulni sem.6. TARTOZÉKOK
a 3,5mm-es füles valóban nem nagy cucc, pihen a dobozában eladásigStylus fogása nekem nem jön be, a végén lévő szögletes bumszli miatt. microUSB kábel kellő hosszúságú.
7. DUAL SIM - HANGMINŐSÉG
a kártyák közt különbséget nem tesz, mindegyiken ua. a hangerő, ua. a minőség. bár kicsit tényleg lehetne hangosabb. De ez valóban a készülék globális hangerejével magyarázható, pl hívás kihangosításakor sem valami meggyőző...Kérdés #1:
MicroSD kártyát használat közben jól tűri a készülék, ha be/kiveszed?Kérdés #2:
szerintetek milyen szivargyújtós megoldást vegyek hozzá? van olyan olcsó kacat, ami egy egyszerű szivargyújtós dugó, a másik vége pedig usb csati. így az adatkábellel (mint hálózati töltéskor) lehetne tölteni kocsiban. Ugyanez a kacat philips néven: [link]szóval mit szóltok, megvehető? vagy keressek kifejezetten microUSB-s autós töltőt?
Kérdés #3:
WM 6.5-re létezik honosítás???köszi a válaszokat előre is
-
Donald12
tag
Sziasztok!
Három napja vettem meg, és egyelőre vegyes véleményem alakult ki. Kb. 3 éve egy Eten PDA-n már használtam Windowst, tehát nem teljesen ismeretlen. Most egy Samsung S5230-ról és egy Motorola V550-ről tértem át.
Néhány negatív tapasztalat.
A mai "újjal nyomkodós" trendet próbálta követni a WIN, nem sok sikerrel. Néhol mindenképpen szükség van a stylusra, nekem ez zavaró. Persze később, amikor már nem szöszmötöl az ember a beállításokkal, akkor valszeg kevésbé lesz szükség a stylusra, viszont a telepíthető programok általában igénylik. Szóval szerintem vagy ilyen legyen, vagy olyan, de ez a hibrid megoldás nem szerencsés.
Az előzőekben említett hangerő valóban lehetne több is, de még éppen elég. Beszélgetés közben a hangerő gombokra nagyon lassan reagál a készülék. A készlethez adott füles felejtős.
A multimédia funkciók botrányosak! A rádiónak nincsen hangerő szabályozója, és a készüléken lévőre sem reagál!?!?!? Ráadásul nagyon halk is! A zenelejátszó a media library -val együtt használhatatlan! 15 perces kínlódás után csak az intézőből tudtam egy-egy a kártyán lévő zeneszámot lejátszani! (cáfoljatok meg ha nincsen igazam)
A középső OK gomb funkciója teljesen értelmetlen, különböző szitukban a legváratlanabb dolgokat produkálja, így én inkább nem használom.
Az összeszerelés minősége lehetne jobb is, normál használat közben is gyakran recseg a készülékház.Azért vannak jó dolgok is.
A beépített témák jópofák, 4-ből biztosan mindenki ki tudja választani a neki tetszőt.
Az állapotjelző led nagyon hasznos, minden telefonba kéne (a nem fogadott hívásokat is jelzi).
Külsőre szép, legalábbis nekem tetszik, a kijelzővel sincsen problémám.
A kamerával szemben nem voltak nagy elvárásaim, de meglepően jó képeket csináltam vele.
A WIFI-n keresztüli NET bár kicsit lassú, de jól működik, nekem az Explorer is tetszik, de tényleg lassú kicsit. Célnak megfelel.
DUAL SIM.Összességében és ÁR/ÉRTÉK arányban mégiscsak jó vétel. A negatív észrevételeimmel majd próbálok megküzdeni, talán segítséget is kapok tőletek.
Ha valaki most gondolkozik a megvételén, kérdezzen nyugodtan.
-
Raketta
csendes tag
Ezen a készüléken nem sikerült beállítanom, hogy a telefon automatikusan felvegye a hívást 1-2-3 csengetés után. Persze akkor ha van csatlakoztatva bt fülhallgató hozzá. Más készülékeknél simán ment itt nem lelem.
Ha esetleg van valakinek ötlete szívesen veszem.
-
GuruZone
őstag
én is beújítok egyre, holnap jön meg. 56000 Ft újonnan.
-
er2es
tag
ha az 1 sim en telefonálsz akkor a másik kikapcsoltat jelez
, max hívásátírányás lehetséges
de ez ugye pénzes buli, kivéve ha a hangpostára küldöd akkor free, és akkor legalább smst kapsz hogy ki keresett....iog közben teljesen jó megy a navi hívás alatt - után tökéletesen
-
arden
csendes tag
válasz
Sanyi.mTs #100 üzenetére
Idióta voltam. Azért tűnt halknak a telefon, mert a kijelzővédő fóliát nem szedtem le és az nem volt kilyukasztva a hangszóró felett (úgy tűnt). Most kivágtam a hangszórónál, és nagyon jó a hangerő. Bocs
Cspety: 1.-es esetem még nem volt, vagy talán egyszer, és akkor nem jelezte azthiszem a hívást csak h volt egy hívás, mint a nem fogadott. De ez nem tuti, így elékszem. 2.-es eset: lehet IGO8 közben telefonálni, utána simán folytatódhat a navigáció.
-
cspety
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne azokhoz, akik már használtak ilyen telefont:
1. Ha az egyik SIM-en telefonálsz és a másik SIM-re hívs érkezik, akkor mit jelez a telefon neked, aki beszélsz közben és mit jelez aki hívta? Foglalt vagy kicseng?
2. Ha megy a navigáció pl.: IGO és érkezik egy hívás, akkor felvéve azt a navigáció működik tovább, vagy csak a hívás után látod ismét az IGO-t, vagy a hívás után egyáltalán nem tér vissza a navigáció.
Válaszokat előre is köszi.
-
Lacazr93
senior tag
Külsőleg nagyon rendben van. Kár hogy nem minden "kínai" teló ilyen
-
Sanyi.mTs
addikt
-
norbest
aktív tag
érdekes készülék ez a kínai
-
arden
csendes tag
válasz
Sanyi.mTs #108 üzenetére
Majd lehet megpróbálom. Találtam egy ügyes progit, ingyenes: MyMobiler - ezzel lehet screenshotot csinálni. Levelezgetek a GigaByte support fórummal, rendesnek tűnnek, mondják hogy küldjek screenshotot a hibákról stb.
Bejelentettem azt is hogy lehetne beszéd alatt nagyobb ahangerő, de azt mondják még mindig, hogy más nem panaszkodott rá: így aki hasonlóan vélekedik kérem jelentse be, és küldjétek el a privibe hogy milyen azonosító emaillel vetttek fel a hibát.
Szerintem ha kilakul egy jó felhasználói tábor, kidobnak majd frissítést akár 6.5.3-ra is. Van ötlete valakinek, hogy holcsináljunk Gsmart fórumot, vagy regisztráljak egy ingyeneset? Meg lehetne osztani progi tippeket stb.
Üdv,
-
ctibor
senior tag
Valamelyik oldalon olvastam arról, hogy az X gombot lehet új konfigurálni, hogy ne csak lecsukja az akutális task-ot (ami persze a háttérben fut tovább, zabálva a memóriát), hanem ténylegesen bezárja azt.
A beépített task managert NEM lehet így konfigurálni. De le lehet tölteni a HTC 2.1 task managerét (XDA-developers fórumban vagy a modaco.com weboldalon érdemes rákeresni) és az az X-re bökve becsukja a futó programot. A HTC program settings-ben le kell tiltani, hogy a Today-en megjelenjen (a háttérben így is működik), így a Gsmart task managere is használható marad, a X gombot hosszan megnyomva.
-
er2es
tag
azt szeretném kérdezni hogy van e lehetőség a win 6.5öt win6.5.3 ra frissíteni a telón?
valaki tudja? -
isztel
csendes tag
Változott a véleményem a teloról. Tesztelem és úgy látom azok a hibák ami a DX900-nál voltak (hardver) gyengeség itt nem jönnek elő. Természetesen a halk audio és a gyenge GPS vevő az van, ami viszont pozitív a működési idő meglepően jó a hasonló méretű PDA -hoz képest.
-
Sanyi.mTs
addikt
akinek van ilyen teloja kipróbálná a következőt?
- IGO futtatása
- bejövő hívást csinálni sim1-re (jó lenne ha fel is venné)
- majd bejövő hívást sim2-rekíváncsi lennék, h hogy kezeli ezt a telo.
-
Narven
csendes tag
A hívóazonosítást az Inesoft-al oldottam meg. A progi félelmetesen jó, tobzódok a lehetőségekben, amit egy-egy contact-hoz lehet rendelni, plusz maga a progi is nagyon jól testreszabható.
Valamelyik oldalon olvastam arról, hogy az X gombot lehet új konfigurálni, hogy ne csak lecsukja az akutális task-ot (ami persze a háttérben fut tovább, zabálva a memóriát), hanem ténylegesen bezárja azt. Sajnos az oldalt azóta sem találom. Tudna segíteni valaki, hogy milyen progival, vagy milyen módon tudnám az X gombot átállítani program bezárásra minimalizálás helyett?
Köszi
-
Narven
csendes tag
No, talán én mégis találtam valamit
A Contact listában meg lehet adni, hogy Sim1, Sim2 vagy Outlook contact, esetleg Email contact listát nézzen a teló. Én a Sim1-ről átmásoltam a számaimat Outlook contact-ra, ezáltal minden névhez (a névre kattintva a jobb felső sarokban ott a kép helye, ha a képre kattintasz, akkor bejön egy új ablak, amiben a contact-hoz kitölthető adatok listáját látod) rengeteg plusz infót adhatok meg. Pl. egyéni csengőhang, kép, company, work tel, work fax, birthday, stb. Még kipróbálás alatt van a dolog (általam), de eddig úgy tűnik működik.
-
er2es
tag
egy zseniális kiegészítő, amivel nem kell cerka a gyors sms-hez,igaz csak angol:
http://www.youtube.com/watch?v=xfMrJ7Cci_A
//már a 4.0 nál tart
-
Narven
csendes tag
Hahó! Én ma reggel vettem kézbe ezt a telót, a Speedshop-tól rendeltem. Letöltöttem hozzá egy User Manual-t, azt erőteljesen böngészem.
Addig is egy gyors kérdés a már gyakorlott(abb) használóknak: van-e a kontakt listában arra lehetőség, hogy csoportokat hozzak létre, a csoportokhoz egyéni csengőhangot, esetleg képet állítsak be? Előre is köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256gb Fekete titán, Magyarországi, garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest