Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GuruZone

őstag

nos, íme a hangerő növelésének kis trükkje (is):

FACTORY MENU:
    hívásindító gomb * # 66 * # hívásindító gomb

itt tesztelni tudod a készülék funkcióit (rezgés, kijelző, headset, kontraszt, radio, wifi, gps)

Használata természetesen csak saját felelősségre, bár itt elszúrni nem tudod a telót.

-------------------------------------

SZERVÍZ MENÜ (ENGINEER MODE):
    hívásindító gomb * # 3646633 # hívásindító gomb

Ez már komolyabb tészta. HASZNÁLATA CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE ÉS CSAK ÓVATOSAN!

Tudsz GPS vevőt állítgatni, memóriatesztet futtatni, FM rádiót megszólaltatni füles nélkül, és akár hangerőt változtatni.

HANGERŐK növelése:
    1. audio / set mode legyen itt most kiválasztva a "loud sp" (loud speaker) !!!
    2. Back-kel vissza lehet lépni egy szintet
    3. audio / loud sp mode , itt a legördülő menüből tudod kiválasztani, hogy minek a hangerejét akarod állítani:

tone: a tárcsázás hangja
    key tone: nem próbáltam, elvileg a billentyűhangok
    microphone: nem próbáltam, a mikrofon felvételi hangereje
    FM: nem próbáltam, rádió hangereje
    speech: próbáltam, Kihangosított telefonbeszélgetés ereje
    audio: minden más hang, a zenéké is, így a csengőhangoké is. ez ugyanúgy kihat mondjuk a windows media playerre, iGo-ra is.

1-100-ig tudod az értéket megadni,
    100 a leghalkabb,
    0 a leghangosabb.

Gyárilag 25 körül mozognak az értékek, én 18-ra tettem az audio-t és szerkesztettem hozzá az mp3 csengőhangom, levettem a basszust. Így torzulás nélkül is fasza.

Ha nem akarsz a basszussal szórakozni, szerintem 20-ra állítsd, az is sokkal hangosabb mint a 25.

Az első pontban ugye a Loud Sp mode van kiválasztva, ezek ugye mindazon hangok amik kihangositva szólnak.

A loud speaker, mellett ott a normal mode, és a headset mode.

Tehát a mezei telefonbeszélgetés a normal módban állitható (Normal mode / speech)

A headseten jövő hangok pedig mind-mind a headset módban vannak.

Egyelőre ennyi, szóval tartok tőle ha jön a javított rom, ezen értékék növelésével teszik hangosabbá a pda-t Gigabyte-ék. Az a baj, hogy ebben a kis hangszóróban már nincs sok tartalék.

Új hozzászólás Aktív témák