Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
nos, íme a hangerő növelésének kis trükkje (is):
FACTORY MENU:
hívásindító gomb * # 66 * # hívásindító gombitt tesztelni tudod a készülék funkcióit (rezgés, kijelző, headset, kontraszt, radio, wifi, gps)
Használata természetesen csak saját felelősségre, bár itt elszúrni nem tudod a telót.
-------------------------------------
SZERVÍZ MENÜ (ENGINEER MODE):
hívásindító gomb * # 3646633 # hívásindító gombEz már komolyabb tészta. HASZNÁLATA CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE ÉS CSAK ÓVATOSAN!
Tudsz GPS vevőt állítgatni, memóriatesztet futtatni, FM rádiót megszólaltatni füles nélkül, és akár hangerőt változtatni.
HANGERŐK növelése:
1. audio / set mode legyen itt most kiválasztva a "loud sp" (loud speaker) !!!
2. Back-kel vissza lehet lépni egy szintet
3. audio / loud sp mode , itt a legördülő menüből tudod kiválasztani, hogy minek a hangerejét akarod állítani:tone: a tárcsázás hangja
key tone: nem próbáltam, elvileg a billentyűhangok
microphone: nem próbáltam, a mikrofon felvételi hangereje
FM: nem próbáltam, rádió hangereje
speech: próbáltam, Kihangosított telefonbeszélgetés ereje
audio: minden más hang, a zenéké is, így a csengőhangoké is. ez ugyanúgy kihat mondjuk a windows media playerre, iGo-ra is.1-100-ig tudod az értéket megadni,
100 a leghalkabb,
0 a leghangosabb.Gyárilag 25 körül mozognak az értékek, én 18-ra tettem az audio-t és szerkesztettem hozzá az mp3 csengőhangom, levettem a basszust. Így torzulás nélkül is fasza.
Ha nem akarsz a basszussal szórakozni, szerintem 20-ra állítsd, az is sokkal hangosabb mint a 25.
Az első pontban ugye a Loud Sp mode van kiválasztva, ezek ugye mindazon hangok amik kihangositva szólnak.
A loud speaker, mellett ott a normal mode, és a headset mode.
Tehát a mezei telefonbeszélgetés a normal módban állitható (Normal mode / speech)
A headseten jövő hangok pedig mind-mind a headset módban vannak.
Egyelőre ennyi, szóval tartok tőle ha jön a javított rom, ezen értékék növelésével teszik hangosabbá a pda-t Gigabyte-ék. Az a baj, hogy ebben a kis hangszóróban már nincs sok tartalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest