- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
isztel
csendes tag
Változott a véleményem a teloról. Tesztelem és úgy látom azok a hibák ami a DX900-nál voltak (hardver) gyengeség itt nem jönnek elő. Természetesen a halk audio és a gyenge GPS vevő az van, ami viszont pozitív a működési idő meglepően jó a hasonló méretű PDA -hoz képest.
-
isztel
csendes tag
Erős felindultságomban írtam az előző véleményem. Én is dual készülékeket használok az összes Samsung már volt, de azok nem Pda és ami nagy csalódás az a DX900 egyszerűen megbízhatatlan és az alap gyári progik voltak rajt csak IGO6 ment a 8 nem bírta, egyszerre érkező két hívásnál lefagyott. Hát ezért írtam, amit írtam. Cáfoljatok meg, ha ez a teló nem ilyen és elsők közt veszek egyet.
-
isztel
csendes tag
Nem szabad meg venni, csak pénz kidobás, mint az ACER DX900 ilyennel kínlódtam.
256 Rom az nagyon kevés, ha egyszerre két feladattal kellett meg birkóznia lefagyott. Ez, így ahogy van hardver szegény méregforrás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest