- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Narven
csendes tag
A hívóazonosítást az Inesoft-al oldottam meg. A progi félelmetesen jó, tobzódok a lehetőségekben, amit egy-egy contact-hoz lehet rendelni, plusz maga a progi is nagyon jól testreszabható.
Valamelyik oldalon olvastam arról, hogy az X gombot lehet új konfigurálni, hogy ne csak lecsukja az akutális task-ot (ami persze a háttérben fut tovább, zabálva a memóriát), hanem ténylegesen bezárja azt. Sajnos az oldalt azóta sem találom. Tudna segíteni valaki, hogy milyen progival, vagy milyen módon tudnám az X gombot átállítani program bezárásra minimalizálás helyett?
Köszi
-
Narven
csendes tag
No, talán én mégis találtam valamit
A Contact listában meg lehet adni, hogy Sim1, Sim2 vagy Outlook contact, esetleg Email contact listát nézzen a teló. Én a Sim1-ről átmásoltam a számaimat Outlook contact-ra, ezáltal minden névhez (a névre kattintva a jobb felső sarokban ott a kép helye, ha a képre kattintasz, akkor bejön egy új ablak, amiben a contact-hoz kitölthető adatok listáját látod) rengeteg plusz infót adhatok meg. Pl. egyéni csengőhang, kép, company, work tel, work fax, birthday, stb. Még kipróbálás alatt van a dolog (általam), de eddig úgy tűnik működik.
-
Narven
csendes tag
Hahó! Én ma reggel vettem kézbe ezt a telót, a Speedshop-tól rendeltem. Letöltöttem hozzá egy User Manual-t, azt erőteljesen böngészem.
Addig is egy gyors kérdés a már gyakorlott(abb) használóknak: van-e a kontakt listában arra lehetőség, hogy csoportokat hozzak létre, a csoportokhoz egyéni csengőhangot, esetleg képet állítsak be? Előre is köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest