- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donald12
tag
Én végül a régi típusú Today képernyőt használom, a többi téma tényleg jópofa, de a témák testre szabhatóságának a hiánya miatt nem jönnek be. A Nature témánál egyébként sikerült beállítani az időjárás kijelzést, jól is működött kivéve azt, hogy a háttéren egyfolytában esett az eső, miközben szövegesen azt jelenítette meg, hogy derült idő van.
Ha átállítottam más városra, akkor jó volt, de Budapestnél mindig így mutatta. Ha valakinek lenne ötlete, lehet, hogy visszatérnék erre a témára, mert a régi Today képernyőt viszont nehéz ujjal kezelni, nagyon picik a feliratok rajta.
A multimédia részen annyi előrelépés történt, hogy feltettem egy normális zene / videó lejátszót, és elővettem a régi Sony fülesemet, így viszont nagyon jó lett a zenehallgatás! A rádió viszont továbbra sem tetszik, főleg a hangerő szabályzás hiánya miatt. Egy esetleges frissítés lehet hogy engem is érdekel majd ...
A fényképezőn továbbra is meg vagyok döbbenve, nagyon jó képeket csinál az eddigi mobiljaimhoz képest, pedig ez egyáltalán nem volt szempont nálam.Úgy emlékszem, hogy régebbről maradt egy USB-s szivargyújtós töltőm, majd megkeresem és kipróbálom.
Ja és az akku nekem napi 30-40 perc beszélgetés, kb. 1 óra zenehallgatás és jó sok nyomkodás mellett 2 napot bír. Szerintem ez elfogadható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest