Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Donald12

tag

Én végül a régi típusú Today képernyőt használom, a többi téma tényleg jópofa, de a témák testre szabhatóságának a hiánya miatt nem jönnek be. A Nature témánál egyébként sikerült beállítani az időjárás kijelzést, jól is működött kivéve azt, hogy a háttéren egyfolytában esett az eső, miközben szövegesen azt jelenítette meg, hogy derült idő van. :F Ha átállítottam más városra, akkor jó volt, de Budapestnél mindig így mutatta. Ha valakinek lenne ötlete, lehet, hogy visszatérnék erre a témára, mert a régi Today képernyőt viszont nehéz ujjal kezelni, nagyon picik a feliratok rajta.
    A multimédia részen annyi előrelépés történt, hogy feltettem egy normális zene / videó lejátszót, és elővettem a régi Sony fülesemet, így viszont nagyon jó lett a zenehallgatás! A rádió viszont továbbra sem tetszik, főleg a hangerő szabályzás hiánya miatt. Egy esetleges frissítés lehet hogy engem is érdekel majd ...
    A fényképezőn továbbra is meg vagyok döbbenve, nagyon jó képeket csinál az eddigi mobiljaimhoz képest, pedig ez egyáltalán nem volt szempont nálam.

Úgy emlékszem, hogy régebbről maradt egy USB-s szivargyújtós töltőm, majd megkeresem és kipróbálom.

Ja és az akku nekem napi 30-40 perc beszélgetés, kb. 1 óra zenehallgatás és jó sok nyomkodás mellett 2 napot bír. Szerintem ez elfogadható.

Új hozzászólás Aktív témák