- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baani59
aktív tag
-
Skynet258
veterán
Én ezt a fóliát raktam fel pár napja. Olcsó, szépen letapad mindenhol, nem lett bubis (mondjuk több évet lehúztam a Speedshopban aztán Telenorban így felraktam több száz fóliát, van gyakorlat
). Nem üveg, de merev anyagú, könnyű vele dolgozni, olcsó. Körben van rajta gyárilag fekete sáv de szerencsére nem csak ott tapad (azok általában elég szarok, elengednek hamar). Nekem egyelőre megfelel, ajánlani is merem.
Alábbi képen már rajta van, nagyon nem mondanád meg ha nem tudod, hogy ott van...
-
Yogibear974
senior tag
Ez pöpec, Orsi72! Tényleg nem látni. A gombokon is van szilikon, vagy szabadon vannak?! Tervezek én is beszerezni ilyesmit. Kezdetek óta semmi védelem nincs rajta. Cangázok, futok, stb. Eddig sérülésmentes. Vigyázok nagyon, de az ördög nem alszik. Max. mikrokarc lehet az acél tokon, de nagyítóval még nem vizsgáltam
Végül is használati tárgy. Kérdés, hogy tényleg mennyire mehet alá a por, milyen passzentos az órára?!
Ilyesmit láttam pl. amazonon, csak kissé drága a szállítás. -
Yogibear974
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Cyberpunk 2077
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest