- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
baani59
aktív tag
válasz
Gubu0101 #4029 üzenetére
Nem tudom egy linkbe sűríteni.
Az alapmű: SM-R825F CSC change tutorial ezt kell követni a 13b. lépésig, majd ezzel folytatni.
Amire szükség van és le kell tölteni: Netodin, az un. Combination Firmware a R825F-hez (ezeknek a linkje benne van az "alapműben") és ZTO régiós stock firmware.
A Samsung Helth Monitor Caravana féle módosított appot (167mod5) simán fel kell másolni a telefonra és telepíteni. (Talán van frissebb is.)
Ha megy a Netodin használata, akkor oda/vissza mentéssel kb. 2 óra alatt megvagy. -
baani59
aktív tag
válasz
Gubu0101 #3803 üzenetére
Sikerült!
A telepítés szinte gyerekjáték volt.
Rászántam magam, az xds-as leírások alapján az óra régió kódját brazilra (ZTO) állítottam. Kétszer frissült, most Tizen 5.5 van rajta, a Samsung Pay, az ECG és a BP is automatikusan települt. A Samsung Health Monitor egy módosított verzióját kellett letölteni és telepíteni.
Az ECG-t szinkronizálja, a BP-t nem az SHealth.
Az ECG nagyon érzékeny, arra hogy milyen nedves a bőröm, hogy tartom az ujjam. -
baani59
aktív tag
válasz
Gubu0101 #3637 üzenetére
Az Xda topicban azt olvastam, hogy az Ecg-hez legalább Tizen 4.0.0.8 vagy fölötti kell. Az Lte órákon az volt a sikeres megoldás a legtöbb esetben, ha 4.0.0.6-ra vagy 4.0.0.7-re telepítették az BP és Ecg tpk-t majd frissítették. Miután Lte órára Mo-on csak CSC módosítással lehet feltenni a 08-at vagy 5.5-öt, én is csak várok, mint nyúl a hurokban.
-
-
róland
veterán
válasz
Gubu0101 #3568 üzenetére
Mivel az LTE verziók szolgáltatói forgalmazásban beszerezhetők, így az ő rendszerükön is végig kell mennie a frissítés engedélyezésének.
Bár itthon nem szokott sokat késni. (Emlékeim szerint általában 1-2 nappal később érkezett az enyémre is a frissítés minden alkalommal.)
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Gubu0101 #3443 üzenetére
Használjátok a Facer alkalmazást. Ott van is vannak jó kis óralapok ingyen.
Vagy van a prémium csomag, 1100ft/hó (vagy most 7600/év akcióban), és több száz (ha nem ezer) óralap van fent. Prémiumosként nem kell fizetned pluszba az óralapokért (már amelyik alapból fizetős).
És Samsung órán kívül használhatóak WearOS-el is.
-
adsnewads
csendes tag
válasz
Gubu0101 #3132 üzenetére
Sikerült megoldást találnod erre a csatlakozási problémára? Mert engem is érdekelne..bár nekem MI9-em van..
Eddig naponta többször is ragyogóan viszzacsatlakozott, ha eltávolodtam a hatósugaron kívülre..
De ma délelőtt levált vmikor és azóta nem tudom összekapcsolni még kézzel sem.
Láttam, h a Wear kiírta frissítés van..Ó mondom biztos ez lesz a baj, újabban mindek cucc hisztizik ha kijön egy frissítés, elkezdenek meghülyülni, h rákényszerítsenek a frissítésre..
Lefrissítettem a plugint is, meg a weart is, de semmi változás.. továbbra sem tudom összekapcsolni őket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest