- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
Tailorzsolt #4436 üzenetére
Akkor mar ketten vagyunk
ugy szint 12 Pro es lte verzios ora,minden mukszik hibatlanul
-
Gubu0101
veterán
Aki iPhoneal hasznalja az hogy frissit?
-
Gubu0101
veterán
válasz
kakuk.tamas #4206 üzenetére
Ideje volt,mar telepitem en is
-
Gubu0101
veterán
Lassan nekunk is jon mar a frissites (LTE)
Rem nem cseszi el a felszenvedett vernyomas merot
-
Gubu0101
veterán
válasz
Parallaxis #4116 üzenetére
Sajnos nélküle se
E-sim verziom van,erre meg nem tudtam fölvarázsolni de nem is eröltetem,csak a vérnyomásmérés van,az nekem elég.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Schuler888 #4113 üzenetére
Hat igen,fekete maniam van,majd kesobb meg lehet nezek egy atlatszot is
-
Gubu0101
veterán
válasz
SpongyaBob #3738 üzenetére
e simes?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #3733 üzenetére
Megnyugtató,akkor várunk,hátha nem húzzák el okt. végéig
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #3636 üzenetére
Vissza is dobtam a vérnyomásmérőt,ecg továbra is tabu.
Talán még akkor bepróbálom ezeket a telepítősöket,mikor mi is megkapjuk az új frissítést,hátha... -
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #3620 üzenetére
Szerintem a mi active 2-re felejtős ez a féle megoldás.
Még adtam neki egy esélyt wifin is de semmi
Kapcsolom be a gépet és megy vissza vérnyomásmérés egyenlőre,majd ha lesz már hivatalos frissítés ecgvel akkor majd megkapjuk.
Megpróbálhatod te is,de kétlem,hogy összejön,ha netán sikerül akkor írd megSemmi gond,nem nagy kaland a másik folyamat,5 perc az egész
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #3615 üzenetére
Ez nem jött össze,ugyan az van mint a korábban próbált telepítős appokkal,azokkal se tudtam,így marad a számítógépes verzió + tizen studio,azzal legalább a vérnyomásmérés működik.
Igen az esimesekkel lesz a problem.
Healt app fel megy,viszont a másik app telepítése után kiírja a teló,hogy sikertelen telepítés,tehát az órára nem megy fel a 2 alkalmatosság -
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #3613 üzenetére
Még megpróbálom,letöröltem mindent telefon+ óráról,ha így se akkor marad a vérnyomásmérés egyenlőre.
Szerintem a mi esim-es verziónk ilyen “érzékeny” -
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #3610 üzenetére
Zsír
Active 2 nekem nem jött össze,sőt,törlődött az eddig felszenvedett vérnyomásmérő
Kezdhetem előröl -
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #3600 üzenetére
Telepítős,csak a telefonról kell telepíteni az appokat,próbáltam de nekem nem sikerült ez a megoldás,de mindj ezt is megnézem.
-
Gubu0101
veterán
Csak az LTE verziókra jön október végén, szerintem a héten minden más régió megkapja
-
Gubu0101
veterán
Amúgy LTE verziós (R825) lehet masik verziós firmwaret felrakni?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Greg Vinous #3435 üzenetére
Nekem Huaweiel simán együtt működik,minden gond nélkül tudtam párosítani.Minden funkció működik tökéletesen.
Zenevezérlésre voltam kíváncsi de az is hibátlak,pedig külső appot használok a Youtube helyett -
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #3289 üzenetére
Na akkor próba
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #3287 üzenetére
Én próbálkozok 2 napja,de mindig elakad,ott amit már lefényképeztem.Gondolkoztam már egy gyári visszaállításon.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Schuler888 #3131 üzenetére
Na majd megkukkantom, olvastam a problemat, de elkerulte a figyelmem hogy mit kell csinalni.
-
Gubu0101
veterán
Nekem is elkezdte, hogy a bluethoot kapcsolat megszakad P40 Proval. Érdekes mert a fulessel meg sose szakadt meg, meg 3 honap alatt 1xse
Tegnap vettem az orat
-
Gubu0101
veterán
válasz
kakuk.tamas #3093 üzenetére
Az jó,bíztam benne,ha már az app nem bajlódik.Inkább a kapcsolattól tartottam,hogy mennyire stabil,de így ok ha neked hibátlan.
-
Gubu0101
veterán
Lassan én is csatlakozok egy 44mm-es R825-el,baráti áron jutok hozzá,így kihagyhatatlan
Hétvégén kipróbáljuk,hogy a Huawei hogyan szimpatizál a Samsung wear alkalmazással,appot már feltelepítettem,működik hibátlanul.
Kíváncsiságból feltettem az appot a iPadra is,de azzal hibaüzenetet dobál,lehet a béta szoftver miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest