Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Parallaxis #5456 üzenetére
De sajnos, iOS-en lett ez divat. A legtöbb app előfizetéses, nem tudod végleg megvásárolni. Én meg azt nem értem hogy jön ide az Adobe. Igen, sajnos náluk is így működik, de iOS áruházban kezdett agresszívan teret nyerni, számomra onnan kezdődik az időszámítás. Ha tetszik ha nem, az Apple erősített rá erre nem gyengén.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- Apple Watch Series 10 46MM Fekete Színben Vadonatúj állapot csak kipróbált 2Év iStyle Garancia
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest