- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak azt fotózta le nem?
Más kérdés faternak Xiaomi telója van akkor az EKG funkciót ennek függvényében nem fogja tudni kihasználni? "A Samsung Health Monitor alkalmazás, valamint a Galaxy Watch Active2 okosórák EKG és Vérnyomásmérés funkciói csak akkor érhetők el, ha az okosóra Galaxy okostelefonnal van párosítva, amelyen Andoroid 7.0 vagy annál újabb verzió fut."
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Én novemberben vettem használtan egy iPhone 8-at (3 éves készülék), most egy Samsung S10e-m van. Utóbbiba kevésnek érzem a RAM-ot, be-bezár már oldalakat, újratölti őket, vagy az appokat. Az I 8-nál 2 giga RAM van, na ott ilyen nem volt. Számomra is fluidabb a rendszer, és ott nem kell bezárni az appokat. A legújabb OS van rajta. Ugyanaz a rakás app, ami itt. Úgyhogy ezt én is adom, saját tapasztalatból.
-
용 Bob
senior tag
A legolcsóbb alma legyen 140k SE 2020-as verzió. Ha azt megveszem, soha nem fog akadozni. Androidos telefonból milyen kategóriát kellene vennem, hogy uyanezt az alapvető elvárást teljesítse a telefon? Remélem nem Galaxy S20 ultrát írsz 500k-600k...
Próbáltam szemléltetni, hogy mi az alapvető problámám a droiddal. És minden mást kizártam az elvárásokból (tárhely, kamera, akkuidő...stb.) De ez már egy másik topic vitája lehetne. -
용 Bob
senior tag
És miért hasonlítasz egy alsó-középkategóriás készüléket egy felsőkategóriáshoz?
Iphone SE-em van a régebbi 4"-os (4-5 éves telefon) és mai napig gördülékenyen megy. Nem akad, nem gondolkozik, végrehajtja amire rábökök. Jelenleg 30-40 ezer forintért hozzájutsz. Az A51-es telefont fél évvel ezelőtt kaptam +100k és 1 hónap után elkezdett akadni. Pedig tényleg csak céges és nincs tele vágva mindenféle social appal. Régebben is voltak android telefonjaim, de állandó jellegű és visszatérő probléma volt a rendeszer akadás.
Mert az Apple Watch EKG és vérnyomásmérése működik nem iphone-nal? Akkor most melyik gyártó ki az inkorrekt?
Almás cégnél alap, hogy nem működik más rendszerrel. A cég korrektsége apple watch szempontból nem is jött szóba részemről. Tudtam, hogy mire számítsak. Itt csak az okát közöltem, hogy miért nem ezt a terméket vettem. Szerintem nem ér +80 ezret a kicsit nagyobb üzemidő és memória. De ez csak az én véleményem.
-
zzola
titán
[Itt] is XEH van (AQUA). Edigitalnál tuti magyart adnak - remélem - 75k most. Lehet innen venném. Néztem a Watch 3-mat, de annyira nem győzött meg a felár. Illetve Telekomnál most 109k az LTE.
Azon gondolkodtam, ha 1-1,5 napot bír ki az óra, akkor az LTE-s meddig bírja, reggeltől-estig? Vagy?Kösz.
-
Gabesz1019
senior tag
-
Bagoly81
aktív tag
rom- (aqua vásárlás) már kutakodok. de vissza olvastam mégtöbbet, és egy forumtárs linket egyet , samu appstory ott beléptem az accuntommal és webről telepitettem a helat monitort, a telefonra, a saját app boltjukban nem elérhető, nemtudom minek kell a samungnak magát ennyire szétaprozni, saját márkán belül.
-
ILO a hangrögzítés miatt van, ezt nem is akarom megváltoztatni.
Viszont nézelődtem egy kicsit és az xda-n találtam egy topikot ahol "country restriction removed" health monitor alkalmazást lehet letölteni. Volt ott egy link az 1.1.0.175 verzióhoz, felment, el is indult, de látja, hogy van újabb verzió 1.1.0.183 és addig nem megy tovább, amíg nem frissítem. Elméletileg már a 183-as verziót is függetlenítették, de az istennek sem találom meg hogyan tudnám letölteni. Tud valaki segíteni ebben, aki jobban kiismeri magát az XDA-n? Kösz. [XDA link]
-
Luser2000
addikt
Ha ez valóban így van, akkor az szomorú valóság lenne.
Nincs hivatalos Samsung forgalmazói jogosultságom, így minden, amit írok, csak a "józan paraszti ész" logikáját követi. (Lehet neked van ilyen jogosultságod, azt nem tudom, csak vélelmezem, mert magabiztos véleményt adtál).
Szóval a JPÉ szerint: ha valamelyik kereskedőnek adok (exkluzív) "hivatalos" forgalmazói jogosítványt, akkor ott alap elvárás, hogy az üzletében csak hivatalos forrásból származó készülék legyen. Jelen esetben hivatalos forrásnak azt a 2-3 magyar nagykereskedőt fogadom el, aki szerződött az anyavállalattal (vagy annak helyi képviselőjével). Minden más megoldás kókányolást eredményez, se a márkáénak, se a fogyasztónak nem jó.
Szerintem. -
bbendre
őstag
Frissítve: 44mm, alu nem LTE
Frissítve: 40mm, alu nem LTE
Samsung A71 és Samsung Note20 Ultra megkapta a Health frissítést,
a Google Pixel3XL nem kapott még frissítést. (Ezzel megy most a 44mm, alu nem LTE)
EKG és BP nem elerhető mezei telepítés után egyik telefonon sem jelenleg. (Vagy valamit nem találtam meg) -
jose999
senior tag
Pontosan így jártam velük, hónapokkal ezelőtt... Nekem román kódos órát adtak, sőt, akkor még 2 év garanciával hirdették, majd pár nap múlva (miután küldtem nekik emailben a Samsung supporttal folytatott beszélgetést, melyben határozottan egy év szerepel) egy évre javították (talán még meg is van a screenshot valahol) ! Kértem a hivatalos Samsung garancia papírt, persze nem volt, és felajánlották, hogy akkor vissza veszik (bőven a 14 napon felül volt már az óra) Azóta én is kerülöm őket!
-
-
hito
nagyúr
Érdekes. Nekem tegnap S20 FE telefonnal öröm volt nézni úgy párosodtak.
Más kérdés, hogy annyira fapad nekem már a Samsung, hogy visítva költöztem vissza a Xiaomi Mi 10 Note Pro-mba és megy a piacra az S20. Inkább rámókolom a telefonra az EKG-t és a vérnyomásmérőt, mert a Samsung mobil nagyon nem pálya már sajnos
Én törölném a telefonról a Wear-t és 0-ról kezdeném az egészet. Lehet, hogy bezavar az előző Active meg a sok beállítás a Wear-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct Crossover Okosóra Hibrid Kijelzővel és Kiváló Üzemidővel!
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- Apple Watch SE 2022 Cellular 40mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4407
- Karcmentes Google Pixel Watch 3 (Obsidian fekete) Több mint 50.000 Ft Értékű Kiegészítővel!
- Apple watch Series 7 45mm Stainless steel hibátlan akku 91%
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest