- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
19Petya83
tag
Nekem is csak az EKG működik. A vérnyomásmérő sehogy sem akar települni az órára. Sok féle megoldást próbáltam. Van olyan akinek működik?
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Hol találhatok egy leírást, hogy hogyan lehet életre kelteni az EKG-t és a vérnyomásmérőt? Oneplus 8 pro és Huawei p20 pro telefonokon szeretnénk használni. Egy watch 3 és egy Active 2 óráról lenne szó. -
19Petya83
tag
Sziasztok!
Korábban már írtam, hogy rendszeresen szétkapcsolt a bluetooth az óra és egy Huawei P20 pro között. Valaki le tudná írni nekem, hogy mit kell ahhoz beállítani, hogy ne szakadjon meg állandóan a kapcsolat? Szerintem mindent beállítottam már a telefonon, de még mindig rendszeresen előjön ez a hiba, mert így pont arra nem jó amire használni szeretnénk (értesítések és hívások megjelenítése. Nyilván van más is de ez a legfontosabb)
Előre is köszi. -
19Petya83
tag
válasz
SpongyaBob #2552 üzenetére
Szia! Feltettem ezt az alti-barometer programot, és úgy látom, hogy jól mér, de ettől még az emeletek rosszul vannak számolva. Nincs valami megoldás arra, hogy 2 emelet helyett 3-at számoljon?
-
19Petya83
tag
Köszönöm a válaszokat:
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Feleségemnek vettünk pár napja egy ilyen órát és lenne néhány kérdésem, amikre remélem tudtok nekem választ adni.
1. Emeletek: A 3. emeleten lakunk és az óra rendszeresen 2 emeletet szokott számolni. Itt valamit mi rontunk el, vagy ennyire pontatlan a mérés? Néha meg utazás közben is mér 1-2 emeletet. Azt gondolom, hogy 3 emeletnél ennyit tévedni nem igazán elfogadható.
2. Bluetooth csatlakozás: Az feltűnt, hogy nem túl nagy a BT hatótávolsága (egy Huawei p20 pro-val van használva), amivel még együtt lehetne élni, de volt már olyan eset, hogy nem csatlakozott automatikusan össze a telefonnal az óra, amikor újra hatótávolságon belülre került. Ez gyakori probléma? Vagy esetleg valami kompatibilitási gond lehet a Samsung és a Huawei között?
3. Ingyenes óraszámlapokat honnan lehet letölteni?
4. Van-e olyan alkalmazás, ami gyárilag nincs a telefonon, de érdemes lenne letölteni?
5. Vérnyomásmérés funkció elérhető már különösebb hekkelés nélkül? Az órán még nem kerestünk frissítéseket.Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- Metal topik
- Napelem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest