- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
válasz
petya2012 #7448 üzenetére
a WA2 és a WATCH4 között minimális a különbség, jelenleg nem éri meg a dupla árat.. mire stabil rendszer lesz belőle meg már úgyis új órát veszel
jelenleg kb. ugyan azt tudja ill. még azt sem.. pl. nehezebb eladni.. iPhone -al nem kompatibilis, ugyan úgy szívás a vérnyomásmérés és az EKG csak kizárólag Samsung telefonokkal megy.. ugyan úgy szívás a fizetés.. ennyi pénzért már vehetsz más órákat is.. a WA2 viszont jelenleg az egyik legjobb ár/érték arányú okosóra ... nem pénz kérdése én is vettem volna WATCH4-et ha pl. több tudással jött volna ki vagy az ami a WA2 -ben gyenge.. javítják.. de nem.. fogták az egészet átírták WearOS-re felszorozták 2-vel az árat... ér ez majd dupla árat, hogy a samsu email applikáció helyett gmail van ? vagy hogy a Here navigáció helyett MAPS ? bármi komolyabb fejlesztés ?? BIA ?? nincsenek tesztek.. marketingben jól hangzik.. jelenleg vegyél egy WA2-t és mire a WATCH4 ára leesik WA2 szintre, talán - talán lesznek már rá olyan alkalmazások ami miatt érdemes váltani.
-
coolinggg
tag
válasz
petya2012 #6227 üzenetére
A telefoncserére reagáltam fentebb.
Amúgy én adtam választ a kérdésedre, csak nem külön a te kérdésedre válaszoltam. Javaslom olvasd el az utolsó 70 hozzászólást mielőtt csőbe húzod magad ismét. Kiderül belőle, hogy akinek azok a funkciók elengedhetetlenül szükségesek, azoknak van jobb megoldás mint a samsung. -
válasz
petya2012 #6133 üzenetére
Én az alut preferálom, színből meg ezüstöt vettem, de a fekete is tetszik (Active 1 fekete volt nekem). A bőr szíj elegánsabb, viszont nem viheted vízbe, mert hamar tönkremegy (megkeményedik). De amúgy bármilyen standard, 20mm széles, gyorscsatlakozós óraszíjat használhatsz az Active-hoz.
-
válasz
petya2012 #6118 üzenetére
Nincs különbség. Részemről jobb az alumínium, mert könnyebb és olcsóbb. Persze az acél nyilván valamivel tartósabb, de a gyakorlatban nagyon meg kell ütni az órát ahhoz, hogy az alumínium tok megsérüljön, akkor meg már valszeg nem az lesz a gond, hiszen a kijelző sokkal sérülékenyebb.
Ill. LTE-s verzió csak az acél változatból létezik, vagyis ha kell LTE, nincs választásod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest