- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisNero
csendes tag
[kép] "Öröm és boldogság", a 10 hónapos órám, amit semmilyen extrém dolognak nem tettem ki, szimplán csak viseltem a karomon, szétesett, elengedte a ragasztó a hátlapot. Kíváncsi vagyok, a Samsung szerviz mit mond majd rá, Media Marktban lett véve plusz garanciával. Azt mondták, ha a samu visszadobja, akkor az ő garanciájukkal csinálnak neki valamit.
-
kisNero
csendes tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy esetleg más is járt-e így? Kb. 1 órával ezelőtt frissítettem a Health appot telón és órán is, azóta minden ehhez kapcsolódó funkció halott. Se pulzus, se lépésszámláló, se aktivitásmérő, semmi nem működik. Az óra hátulján azóta nem világít az a zöld fény. Újraindítottam már mindent, uninstalláltam a telefonon a Health appot, újratelepítettem, de semmi változás. Tegnap már így is tökre nagyot csalódtam, miután megtudtam, hogy az EKG és vérnyomásmérés kizárólag Samsung telefonnal együtt működik, de most még ez is.... Köszi előre is, ha bárkinek van báááármilyen javaslata!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest