- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
D-Phrag
senior tag
Üdv! Olyan problémám van, hogy ha kábelen Android Auto-n keresztül működik a telefon, akkor ha hívás érkezik és felveszem, akkor nem hallok semmit. Ez a jelenség milyen oknak tudható be? Tudjátok? Eléggé bosszantó így a dolog.
-
& @(#936) sparta2
Igen, természetesen.Tehát amiket eddig csináltam:
- master reset (usb eszközök eltávolítva)
- wifi be, legfrissebb sw keres -> "ön a legfrissebbet használja"
- wifi ki
- sw update kiAztán azóta is reggelente szépen megfagy akár 3 perc után is, majd a kijelző újraindítás után megszűnik a hiba, fél órán belül pedig nem jelentkezik úja - kéne egy hosszabb út, amikor kiterjesztett időintervallumot tudok vizsgálni..
Sőt, ma csak reggel vacakolt, aztán munkából hazafelé már nem. Meg utána sem. Lehet, hogy ezt is be kell járatni, hogy összekopjon?Sajna ettől még mindkettő lehet - hw és sw egyaránt.
Vagy akár a hőmérsékletre is lehet érzékeny, akkor inkább hw.
Próbálkozok a lehető legtöbb adatot összevadászni - figyelem a viselkedését, próbálom a környezeti tényezőket is (fejben) rögzíteni, hogy mikor csinálja a hülyeséget.
Hátha ezzel az esetleges szervizesnek is plusz infókat tudok adni - már ha nem pékek fogják kezelni... (bocsánat, nem akartam sztereotip lenni, vagy bárki munkáját lebecsülni; merthogy nekem sem volt szakmám semmiféle Android moddolás, oszt' mégics csináltam vagy 200 telefonhoz CWM-met.)Most melegebb van, és csak reggel fagyott, de kb. 1.5 perc alatt, mire kiálltam a garázsból, becsuktam az ajtót, a kaput, és már nem ment. Screen reboot, utána 37 percig tökéletesen ment, böködtem vezetés közben (alapvetően a forgalommal voltam elfoglalva).
-
Viszont akkor ismétlődnie kellene a hibának egy idő után.
Ha viszont csak az induláskor fagy, utána egy kijelző reset megolja, akkor inkább sw gyanús.
De majd a szerviz eldönti.
Amúgy nézegettem a frissítéseket, és azt láttam, hogy Linux alapú lesz ez a rendszer (nem túl nagy meglepetésre). Tehát a hiba akár kernelmodul szintű is lehet. -
Én is, sajnos.
Merthogy van itthon olyan telefon, (még a régi dőkből, amikor foglalkoztam velük), aminél vannak fantom érintések. És várhatóan valamilyen belső mechanikai feszültségtől. Ott próbáltam hajszárítóval felmelegíteni és fokozatosan lehűteni (üvegek esetén alkalmazzák ezt a feszültségmentesítési módszert), de hát ne mjött össze, hw hiba.
Viszont volt olyan telefon is, aminél egy újabb sw esetén a bakfék kínaiak 1 sort változtattak meg a kernelben, és fagyós lett a telefon. Kijavítva azt az egyetlen sort, megjavult...
Szóval a legnagyobb baj, hogy bármi lehet. -
Viszont úgy tűnik, hogy ha egyszer fagyás után megcsinálom, utána legalább 30 percig jó. Eddig tartott a mai munkába menet.
Indulás után 3 percel már nem ment az érintés...
Kijelző újraindulás után a 30 perces út alatt néha odapöttyintettem neki, és működött.
Kíííváncsi vagyok hosszabb távon mit produkál. -
sparta2
tag
Én azt ajánlom, hogy csak azokat a frissítéseket töltsd le amit a a alvázszámodhoz dob fel a Ford szervere. Kompatibilitási problémák voltak például az F8-as térképpel. Mindenki töltögette, telepítette és utólag derült ki, hogy a Sync 3.2 vagy 3.4 csak az F7-es térképekkel megy.
-
-
sparta2
tag
Gyári beállítások visszaállítása. Rányomsz a fogaskerekekre (jobbra lent, beállítások) és a menüben legalul. Viszont mindent újra be kell állítanod! Telefon párosítás, stb.. Egy Sync frissítés sok mindent orvosolhat, ha van elérhető mielőbb csináld meg és azt követően a master reset-et!
-
Még nem tudtam megnézni, de állítólag ki kell kapcsolni az auto frissítést, és jó lesz.
Forrás
Kiváncsi leszek.
Valamit varázsolt a kereskedő is a szalonban.
Fék 5x, utána vészvillogó 5x, és még utána a a bal oldali OK gombot is nyomogatta, azt már nem tudtam lefigyelni.
Lehet, hogy ezt is ki kellene próbálni majd. -
Az én maxikámon már másodszor fagy meg a kijelző.
Először a kereskedésben, aztán ma hazafelé úton.
Tankolás után újraindulva működött tovább. -
nfsu17
veterán
meg esetleg az AA-t és a waze-t add hozzá, hogy "autostart" legyen.
hátha kilövi screen offnál.
de a maps miért működik ennek ellenére, mikor gondolom az is így van alapból...az passz.
túl sok hibát olvasni MIUI témában erről, már 2017-es cikket is találtam.
aztán lehet csak tényleg egy beállítás kérdése.
még azt is írják, hogy hátha a MIUI 11 megoldja. Lehet már azon vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged