- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
& @(#936) sparta2
Igen, természetesen.Tehát amiket eddig csináltam:
- master reset (usb eszközök eltávolítva)
- wifi be, legfrissebb sw keres -> "ön a legfrissebbet használja"
- wifi ki
- sw update kiAztán azóta is reggelente szépen megfagy akár 3 perc után is, majd a kijelző újraindítás után megszűnik a hiba, fél órán belül pedig nem jelentkezik úja - kéne egy hosszabb út, amikor kiterjesztett időintervallumot tudok vizsgálni..
Sőt, ma csak reggel vacakolt, aztán munkából hazafelé már nem. Meg utána sem. Lehet, hogy ezt is be kell járatni, hogy összekopjon?Sajna ettől még mindkettő lehet - hw és sw egyaránt.
Vagy akár a hőmérsékletre is lehet érzékeny, akkor inkább hw.
Próbálkozok a lehető legtöbb adatot összevadászni - figyelem a viselkedését, próbálom a környezeti tényezőket is (fejben) rögzíteni, hogy mikor csinálja a hülyeséget.
Hátha ezzel az esetleges szervizesnek is plusz infókat tudok adni - már ha nem pékek fogják kezelni... (bocsánat, nem akartam sztereotip lenni, vagy bárki munkáját lebecsülni; merthogy nekem sem volt szakmám semmiféle Android moddolás, oszt' mégics csináltam vagy 200 telefonhoz CWM-met.)Most melegebb van, és csak reggel fagyott, de kb. 1.5 perc alatt, mire kiálltam a garázsból, becsuktam az ajtót, a kaput, és már nem ment. Screen reboot, utána 37 percig tökéletesen ment, böködtem vezetés közben (alapvetően a forgalommal voltam elfoglalva).
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest