Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz fatal` #937 üzenetére

& @(#936) sparta2
    Igen, természetesen.

Tehát amiket eddig csináltam:
    - master reset (usb eszközök eltávolítva)
    - wifi be, legfrissebb sw keres -> "ön a legfrissebbet használja"
    - wifi ki
    - sw update ki

Aztán azóta is reggelente szépen megfagy akár 3 perc után is, majd a kijelző újraindítás után megszűnik a hiba, fél órán belül pedig nem jelentkezik úja - kéne egy hosszabb út, amikor kiterjesztett időintervallumot tudok vizsgálni..
    Sőt, ma csak reggel vacakolt, aztán munkából hazafelé már nem. Meg utána sem. Lehet, hogy ezt is be kell járatni, hogy összekopjon? ;]

Sajna ettől még mindkettő lehet - hw és sw egyaránt.

Vagy akár a hőmérsékletre is lehet érzékeny, akkor inkább hw.

Próbálkozok a lehető legtöbb adatot összevadászni - figyelem a viselkedését, próbálom a környezeti tényezőket is (fejben) rögzíteni, hogy mikor csinálja a hülyeséget.
    Hátha ezzel az esetleges szervizesnek is plusz infókat tudok adni - már ha nem pékek fogják kezelni... (bocsánat, nem akartam sztereotip lenni, vagy bárki munkáját lebecsülni; merthogy nekem sem volt szakmám semmiféle Android moddolás, oszt' mégics csináltam vagy 200 telefonhoz CWM-met.)

Most melegebb van, és csak reggel fagyott, de kb. 1.5 perc alatt, mire kiálltam a garázsból, becsuktam az ajtót, a kaput, és már nem ment. Screen reboot, utána 37 percig tökéletesen ment, böködtem vezetés közben (alapvetően a forgalommal voltam elfoglalva).

Új hozzászólás Aktív témák