- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkan
aktív tag
Sajnos elkiabáltam
Ma reggel nem csatlakozott magától.
Elindítom a telefonon a ford passt és így már indult a syncben is, de útvonalat nem rögzített.
Pedig az apps ban megjelenik a ford pass icon és zárójelben ott van a (running) is.
Nektek indítás után automatikusan indul a ford pass? -
fatal`
titán
Érdekes. Milyen teló?
Oreo alatt van még egy alap Android bug, hogy telefonálás után nem szól a zene, ezt csak a Pieban javították (illetve lehet, hogy a gyártók egyébként is, nekem Pixelem van). De ennek a hibának meg nincs köze a Wazehez.
AA+Waze combo még MIUI alatt szokott szarakodni a régebbi telókon. -
sarkan
aktív tag
válasz olajbogyo #871 üzenetére
Szia!
Én is bekapcsoltam de nem rögzít semmit, mit kell még állítani?
Arra van lehetőség, hogy a ford pass automatikusan induljon, ha csatlakozik a telefon?
Megy bluetoothon keresztül megy vezetéken is de előbb mindig el kell indítanom a telefonon, hogy érzékelje a sync. -
nagyúr
Azzal huligánkodik most a Focus, hogy nagyon ritkán (1-2 havonta) induláskor nem érzékeli az Android auto csatlakozást. Csinálhatok akármit, másik kábel, telefon restart, semmi. Tölti a telefont, de nem indul el a progi. 1 megoldása van: Autó leállít, kiszáll, bezár, vár fél percet majd újra. Nem tudom, hogy a rendszer hülyesége ez, vagy esetleg az USB kábel kezd el halódni, és az okozza. Másik telefonnal is jelentkezett, így azt kizárnám.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Nekem volt ilyen Huawei telefonnál, ott szoftver-hiba volt a ludas, általában telefon reset - csak végső esetben - vagy inkább android auto eltávolítás, autóval elfelejtetés majd újra telepítés újra párosítás szokott segíteni a dolgon. Illetve minden progiból a legfrissebb legyen fent. Ha te hívsz, gondolom akkor nincs gond.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
Ti tudtok telefonálni ha az anrdoid auto fut.
Csörög a telefon, jelzi a hívót, felveszem de nem hallani sem a hívót és ő sem hall engem. -
fatal`
titán
válasz olajbogyo #869 üzenetére
Ez a FordPassban, vagy hol? Nem látok ilyet, ráadásul nekem az üzemanyag jelentés se működik, nem mutat semmit (mondjuk nem meglepő, mert az mk3.5 Focuson nekem a tank állapota sem látszika FordPassban). Ez mondjuk annyira nem érdekel, mert úgyis írom a valós fogyasztást Fuelioba.
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Ma biztos, ami biztos meglesem megint, de nekem megy minden a frissítés óta. Rémlik, hogy kipróbáltam mindent, Spotify, Waze, Google térkép.....és ment minden flottul. Délután megsasolom újra, nehogy téves infó legyek itten
Más, skacok néztétek ezt az új béta valami "Utazásaim"menüpontot? Engedélyeztem neki, mondom kipróbálom. Elmenti az útvonalaidat, és minden lassítást gyorsítást, hirtelen fékezést, gyorsítást kitesz az elmentett út adatokra, és jelzi is térképen. Ráadásul szöveges infót ad arról, hogy ügyesen lassítottál, vagy gyorsítottál az adott ponton......nem tudom néztétek?
Két napja van bekapcsolva, és minden utat mutat...mennyi lassítás, gyorsítás, megtett km.
Mutatta, hogy egy helyen hirtelen fékeztem, és ez nem jó a fogyasztásnak.......mondom jó, akkor legközelebb belerongyolok az előttem hirtelen fékezőbe azt tuti..."Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
fatal`
titán
válasz supershape #864 üzenetére
Waze bug volt, nekem épp nemrég oldódott meg (ha telefonálok egyet, akkor még mindig sz*r). Viszont, ha átváltasz a Google Térképre, megvárod míg pozícionál és utána visszaváltasz a Wazere akkor jó lesz. Valamiért nem inicializálja magának a GPS-t, csak a Network Locationt használja olyankor.
Spotifyt nem használok.
-
V.T.
aktív tag
válasz supershape #864 üzenetére
Nekem is ez van. Az utolsó frissítés óta nem működik sem a Waze sem a Spotify. A Waze mindig azt mutatja hogy otthon vagyok. A Spotify pedig csak az után működik hogy a telefonon elindítottam.
Többször letöröltem és újra raktam de mindig ez volt.
Remélem hamar javítják. -
supershape
csendes tag
Ide is bemásolom:
Sziasztok, tudna valaki segiteni? Az én problémám a következő: Még korábban, amikor megrendeltem a SYNC3-as Fordomat, letöltöttem az Android Auto appot a Play áruházból. Amikor megkaptam az autót rádugtam és azt irta ki, hogy frissiteni kell a programot, rábökve, az ön országában nem elérhető hibaüzenetet kaptam. Na mindegy a legfrissebb verziót letöltöttem az apkmirrorról, hurrá működik. De mégse. Amit nagyon szeretnék az az, hogy a Waze működjön az nem megy. Az utolsó ismert wifi pozició alapján betölti a térképet és útvonalt is tervez, de a GPS jelét nem veszi, igy használhatatlan. Érdekes a Google Térkép navigációja viszont tökéletesen működik. Mi lehet a gond? (Spotify se működik, de az nem olyan fontos.) -
silboy
aktív tag
válasz Tsebacsi #862 üzenetére
Köszi a segitséget, a kábel volt a hibás, a gyárival működik.
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
silboy
aktív tag
És miért nem találom az App Store-ban?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, mit kellbeállítanom, telepítenem akár a Sync 3-ra, akár az iPhone 8-omra, hogy lássam a kocsi kijelzőjén mondjuk a Wazz-ét?
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Én is most szedtem le, az asszonykám laposával. Ne tudom az asztalim miért nem engedi, de mindegy már leszedtem, és már el is indul, nem rimánkodik frissítésért, majd meglesem estefelé, ha megyek a járgánnyal, hogy ott is oké e? Azért köszike.
"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Tsebacsi #851 üzenetére
Szia!
Nem, csak a legutóbbi fejegység frissítés után, még nem próbáltam ki az AA-t. Gondoltam kipróbálom...erre tegnap összedugom a telóval, és állandóan rimánkodott, hogy frissítsem az AA-t a telómon. Bezzeg most nem bírom letölteni a frissebb verzsönt. Azt akartam csak meglesni, hogy hogyan muzsikál a google térkép, mert mióta nem használtam azóta már pár dolgot összemosott/áthozott ugye a waze-tól(ami már amúgy is az övé, ha jól tudom). Kíváncsi lettem volna, ennyi csak.
[ Szerkesztve ]
"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest