- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
supershape
csendes tag
Ide is bemásolom:
Sziasztok, tudna valaki segiteni? Az én problémám a következő: Még korábban, amikor megrendeltem a SYNC3-as Fordomat, letöltöttem az Android Auto appot a Play áruházból. Amikor megkaptam az autót rádugtam és azt irta ki, hogy frissiteni kell a programot, rábökve, az ön országában nem elérhető hibaüzenetet kaptam. Na mindegy a legfrissebb verziót letöltöttem az apkmirrorról, hurrá működik. De mégse. Amit nagyon szeretnék az az, hogy a Waze működjön az nem megy. Az utolsó ismert wifi pozició alapján betölti a térképet és útvonalt is tervez, de a GPS jelét nem veszi, igy használhatatlan. Érdekes a Google Térkép navigációja viszont tökéletesen működik. Mi lehet a gond? (Spotify se működik, de az nem olyan fontos.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest