- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZPKing
tag
Sziasztok,
azt hol tudom beállítani a gyári navigáción, hogy tervezésnél figyelembe vegye vagy nem az autópályákat illetve a fizetős utakat?
mert azt vettem észre hogy győrből mosonmagyaróvárra tervezve nem az autópályára tervezte az utat hanem az 1-es útra.köszi.
-
heitech
csendes tag
Sziasztok,
a gyári navi itthon hozzájuthat forgalmi adatokhoz valamilyen módon (TMC?)?
Tőlünk nyugatra használják még FordPass appot kiegészítő adatforrásként, de nálunk az sem elérhető.Van erre megoldás?
-
Hyena
senior tag
Igen tudom, a sync 3 hangfelismerojet szoktam is hasznalni bar nemi kihivast okoz , hogy a magyar neveket az "elvart" angol kiejtes szerint kimondjam
De mikor az android autot hasznalom pl a wazeval navigalok es telefonalnom kell a franc sem tudja mindenkinek a telefonszamat fejbol szoval a hulye , nem prediktiv tarcsazo kiesik.
A hang utasitas meg nem mukodik, holott a telefonon kulon igen.
Lehet, hogy azert nem megy az android auto hanghivas mert nalunk hivatalosan nem elerheto ? -
Hyena
senior tag
Nekem sem merul a telefonom (galaxy s8) a feltelepitett android auto miatt.
Viszont az, hogy az android autoban nincs prediktiv tarcsazo nagyon idegesito es nem tudok hang utasitassal tarcsazni. Ha "call kontaktnev" hangutasitassal probalkozom akkor "sajnos nem tudok ebben segiteni" valaszt kapok.
Nektek mukodik a hang hivas a sync 3 android auto komboval? Milyen utasitassal?
Hja es persze magyarul hasznalom a telefont, igy az android atutot is. -
-
Drakk
tag
Más is tapasztal olyat, hogy az Android auto miatt sokkal jobban merül a telefonja? Mióta leszedetem a telefonról (Galaxy S8) azóta visszaállt a normális "fogasztás".
-
Sziasztok.
Kb 1 hónapja vettem át a mondeót. Rögtön 3.0-ás Sync volt rajta.
El kezdetem használni az android autot. Letöltöttem a május 2-i verziót,azt használom.
Kérdéseim:
-Látom, hogy wifi képes az autó. Ez a szoftverfissítés nem megy úgy, hogy beállok a garázsba,látja az otthoni wifit (már össze raktam őket) és update-tel, minden pendrive-ozás nélkül? (Van automatikus frissítés keresés is ,láttam.
-Nekem a waze tökéletes navi, főleg a rendőrök, gyorshajtás miatt. Havi 6-7000 km-ert megyek és kb 2-300MB-ot fogyaszt. És magyarul ért és beszél,ami fontos!
- Mivel magyarul marhára nem ért az android autó és a sync3 sem! Azt ki hogy oldja meg, hogy neveket keres ha telefonálni akar? Mivel prediktív szöveg bevitel sincs... Hangra pedig magyarul nem tud neveket keresni.Ford Modeo Titanium 2018, Note 8, Oreo
Köszi a segítséget
Ja, spoty,TuneIn rádió tökéletesen megy. Wsken vezetékkel tökéletesen kommunikál a sync és a Note.
-
válasz
busizsombi #183 üzenetére
Szerintem vagy csak a 2-es Sync tudta, vagy pedig régiófüggő. Az európai fordokban nem láttam, az enyémben sincs -> 2017 szeptemberi Focus (aztán persze lehet tévedek).
-
Drakk
tag
válasz
busizsombi #183 üzenetére
Nekem sincs a SYNC-ben klímavezérlés.
-
busizsombi
csendes tag
Sziasztok
Ugyan az én kérdésem nem frissítéssel kapcsolatos ,de ez alapján a fórum alapján frissítettem 3.0ra. Azt szeretném megtudni hogy mi az oka annak hogy a Ford Focus sync 3 rendszeren nincs climate control pedig egy csomó videón láttam hogy van de megsincs benne a rendszerbe. A tesztautoba amivel mentem a vásárlás előtt benne volt és azis focus volt
Köszi a válaszokat előre is. -
ZPKing
tag
Most nem tudom mi ezzel a kérdéssel a probléma?
Gondolom eddig is adott időközönként vagy időpontba jött a frissítés.
pl májusba vagy tudom is én.
Vagy össze vissza mikor gondoltak egyet akkor adtak ki frissítést.
na mind egy hagyjuk inkább mert csak leugatni tud mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk az aktuális Ford járművekben található infotainment rendszert, mely sokkal gyorsabb elődjénél és az okostelefonokkal is kommunikál.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest