- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
bihariszabi #454 üzenetére
Szvsz ahogy a linux sem söpörte ki úgy az android sem fogja.
-
tutis
őstag
válasz
bihariszabi #454 üzenetére
Úgy látom Te a kéket választottad
-
Ringman
félisten
válasz
bihariszabi #447 üzenetére
winphone 7.5-re a Skype.
speciel arra már nincs. [link]
-
HaZse
őstag
válasz
bihariszabi #447 üzenetére
Légy kedves és fejezd már be az MS termékek szidását egy MS topikban. Amúgy vagy most szabadultál az egyetemről és még a tojáshéj a fenekeden van, vagy tényleg ennyire fanatikus és a mobil alkalmazásokkal elvagy.
És csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy a baráti társaságban van egy fickó, aki már 5 éve a T-nél dolgozik, mint vonalvizsgáló és egyébb. Ők a külső munkájukhoz Tab 4-et használnak mindenféle biztonsági protokollal. És annyira lelassítja a rendszert, hogy ha nem látnám el se hinnám, hogy ez egy Note4.
Részemről lezártnak tartom ez a párbeszédet.
-
Depression
veterán
válasz
bihariszabi #437 üzenetére
"Ja, és ha elrontom a szöveget, magától kijavítja."
Akkor nem ugyanazt a rendszert használjuk. Szinte minden hsz-em alatt ott van a [szerkesztve] felirat (igen, az esetek 99%-ában mobilról fórumozok), mert "kijavít" , én meg javíthatom a javításait.
Egy céges környezetben, ahol egy kisebb elgépelés is milliókba kerülhet, ezt inkább kihagynám. Így is a fontosabb leveleket elolvastatom mással is.
Más világban élünk. Neked lehet, hogy elég egy kis "vacak", ami kényelmesebb. Nekem semmiképp nem mehet a kényelem a hibátlanság kárára. És mindez még mindig csak levelezést érinti.
Ha a termelésbe be merném vinni, na, akkor temethetném is a céget.
-
tutis
őstag
válasz
bihariszabi #442 üzenetére
sajnos hiányos tudásoddal/ismereteddel nem tudok mit kezdeni..
apropó nézz utána ezeknek a szavaknak: Microsoft Surface, Microsoft Continuum...hidd el nem kell még temetni a windowst semmilyen fronton.. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bihariszabi #442 üzenetére
Ó jaj....
-
tutis
őstag
válasz
bihariszabi #440 üzenetére
Szerintem mostmár inkább ne bizonygasd a saját nézőpontodat, mert már kezd nevetséges lenni, mindenféle bántás nélkül.. Mondom ezt úgy hogy magyarország egyik legnagyobb bankjánál dolgozom, 9 évet az IT osztályon.. 1 fától sajnos nem látod az egész erdőt.....
-
HaZse
őstag
válasz
bihariszabi #437 üzenetére
Ne haragudj, de akkor is egy kicsit szűk a látóköröd. Azért, mert nektek ez a droidos cucc vált be, az nem jeleni azt, hogy más cégeknél is ezért droidot használjanak, mert milyen jó az. De egy droid boot-olásánál is látod a logot. Én a notimon semmilyen logot nem látok, mégis gyorsan betölt. Tudok fizikai LAN hálózatra csatlakozni, ami cégnél a belső háló és a NET csak külön érhető el. Ha akarom, akkor van a laptopomon 5 db. USB csatlakozó, Smart Card olvasó (biztonságos belépés miatt) plusz a dokkolón még 5 db. USB csatlakozó. Tehát elég sok eszközt rá tudok csatlakoztatni.
Nekem a wifi max. böngészésre jó otthon, de munkára nem használnél wifi-t. De ha nagyon akarom, akkor tudok futtatni androidot a notimon. (Remix OS), de semmi értelme, mert míg a droidot érintésekre terveztek, addig a win 10-et meg mind a kettőre tervezték. (érintés és hagyományos kezelés)
De valamiért Te itt isteníted a saját droid rendzeretek.
-
Depression
veterán
válasz
bihariszabi #434 üzenetére
Nekem is a telefon az elsőszámú munkaeszközöm: telefonálok vele
Egy bejövő emailt jó, hogy azonnal el tudok olvasni. Na de egy komolyabb céges email írása, vagy a napi 50-100 email besorolása, áthelyezése is művészet lenne egy tableten. Vagy, amikor elkezdenék diktálni a titkárnőmnek, az meg tableten bohóckodna gépírás helyett.
És mindezt úgy, hogy semmi extra nincs benne, amiket felsoroltál.
-
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #434 üzenetére
Khm hány androidos kütyüt használtok? Csak mert nálunk szerény becslésem szerint körülbelül összesen olyan 25 - 30 000 pc vagy laptop lehet (használatban/teljes készlet) és alig 1 000 - 2 000 tablet vagy ipad...pontos számokat nyilván nem tudok csak a cég össz létszámából tudok következtetni, és abból, hogy amennyit én látok belőle ott egy emberre hány pc jut...és nem azért nem látod órákig a win logot, mert már felesleges info, hanem mert olyan gyors, hogy betölt pillanatok alatt.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bihariszabi #406 üzenetére
vége a windowsnak, bakfitty. Van ki belátja, van ki nem...
Rajtad kívül nagyjából senki sem látja be.
Inkább lásd be te hogy mekkorát tévedsz. -
tatararpad
őstag
válasz
bihariszabi #425 üzenetére
[link] Ebben például nem száll fel semmi, és még normális, asztali használatra szánt oprendszert is lehet rá telepíteni, legyen az Windows vagy Linux. Aztán ez a legalja, Innentől van NUC, pendrive PC, laptop, lego-s passzív vagy halk PC, elég hamis dolog azt a látszatot kelteni hogy a PC az csakis a kilowattos kéttitános vízhűtéses 8 ventillátoros EATX monstrumot jelenti, és csakis a kicsi, mobil, csendes android van ezzel szemben.
-
mike1334
veterán
válasz
Megint végletekben gondolkozol.
Állításod: El fog tűnni a win és a pc, mert Neked elég a droidos telefon.
Ellenvélemény: Van, akinek kell a pc és a win a munkájához.
Konklúziód: Egy demagóg elviccelés.
Nem bántásból, csak elég érdekes "vita" ez így. -
törölt tag
válasz
Hát egy laptopnál max egy négymotoros drón száll fel
-
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #422 üzenetére
Azért sok olyan munkahely van, ahonnan páros lábbal repülnél, ha a telefonodon tárolnád a céges adatokat. Ahol én dolgozom internet és munkaállomás még közvetve se lehet egy hálózaton. És picit sok gépről beszélünk. Szóval kár lenne temetni a pc-t.
-
tatararpad
őstag
válasz
bihariszabi #422 üzenetére
Biztos roppant izgalmas lehet egy érintőképernyőre szánt alkalmazást használni egérrel és billentyűzettel, ami a funkciók töredékét sem hozza, még egy oszlopot nem lehet kényelmesen áthelyezni benne, olyan rocket science fícsöröket mint a szeletelő még megjeleníteni sem tud, nem hogy csinálni. Egy esetlegesen beérkező egzotikusan formázott doc fájl helyes megnyitására meg szintúgy izgalmas lehet. Nekem a leírták alapján nem úgy tűnne mintha komoly munka folyna azokon az eszközökön, bohóckodni meg tényleg minden jó. Már csak azért sem, mert még ha 10.1" alatti a készülék, mintha a licencben azt olvastam volna hogy akkor is csak személyes használatra ingyenes, gazdasági tevékenységre ugyanúgy kell az előfizetés.
-
tatararpad
őstag
válasz
bihariszabi #418 üzenetére
Mondjuk nem vágom hogy kifizettek súlyos pénzeket az O365 előfizetésre, aztán egy androidos minipc-n nyomorogtok az irodai munkával. Mert az androidos Office csak a 10.1" alatti képernyőméretű eszközökön ingyenes, és az is korlátozott verzió. Nem?
-
taip
senior tag
válasz
bihariszabi #418 üzenetére
Én is ezt magyarázom:
Nálatok egy speciális feladatra jó az android. De ebből nem következik, hogy a világon mindenkinek jó és ezért a Windows ki fog halni!
Nálam pl. az android arra is csak korlátozottan alkalmas, hogy a PC-n létrehozott Excel fájlokat megnyissam, mert belepusztul a megnyitásba az összetettsége miatt. És akkor még szerkesztésről munkáról nem beszéltem. Meg arról sem, hogy mennyivel másabb az androidos Office, mint a PC-s.
Grafikai, térinformatikai szoftverek pedig nincsenek androidra, még megtekintésre sem nagyon, nem hogy használatra.Na mindegy, így is túloffoltuk a témát és a lényeg, hogy a Windows (legalábbis PC-n) még jó darabig nem lesz halott.
-
taip
senior tag
válasz
bihariszabi #412 üzenetére
Valószínűleg elég speciálisan egyszerű a gépigényed, ami egy dolog, de ebből levezetni, hogy a Windows halott, elég meredek dolog...
-
HaZse
őstag
válasz
bihariszabi #412 üzenetére
És mondd. Ezeket a dolgokat, amit írtál ezt mind egy töltéssel oldod meg? Azért egy Snapi 800 vagy 801-es és 2GB RAM társaságában nem mondanám, hogy ezzel lehetne dolgozni, de ha neked ez elég és mazohista vagy, akkor csak hajrá. Én inkább maradok maradi és minden a helyé kezelek.
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
bihariszabi #403 üzenetére
És melyik az a droidos csodafon, amin a CorelDraw rendesen fut? Csak kérdem
-
tutis
őstag
válasz
szerintem Te most benéztél valamit...
-
törölt tag
válasz
Ezt milyen mobil eszközzel csinálod és milyen OS--el?
Nyomtatást hogy oldod meg?
Tényleg érdekel nem belekötni akarok. -
jksx
senior tag
válasz
Wp fronton talán igen, de PC vonalon nem kellene még temetni. Nem tudom, hogy mit értesz munka alatt, de a droid pont alkalmatlan még a sima munkára is (pl. vállalati környezetben, win server, office, libra stb..). Fel sem engednek a rendszerre, max. 'vendég'-ként agyonkorlátozva.
-
taip
senior tag
válasz
Na az én munkámhoz még jó darabig Windows fog kelleni, az tuti.
(Illetve gondolom Linux is jó lenne, de azt nem ismerem.) Lényeg, hogy nagy teljesítményű desktop legyen. -
tutis
őstag
válasz
agyfaszt kapnék ha telefonon/tableten kellene dolgoznom...
-
30z.Samu
titán
válasz
Lehet alacsonyabb fogyasztású PC-t is használni munkára, meg szerintem egy telefon nem tud felváltani egy PC-t, bármennyire is hiper szuper. De ez szubjektív vélemény.
-
Depression
veterán
válasz
bihariszabi #380 üzenetére
Ahhoz kell legalább egy olyan router, és még így sincs több helyen mentve.
-
HaZse
őstag
válasz
bihariszabi #354 üzenetére
Hát nem ezt írtad le.... Az időseket csak egyszerűen leöregezed. Teszed ezt úgy, hogy 1 éve se vagy itt és mindenhez osztod az észt.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bihariszabi #349 üzenetére
Ok. A második következtetés a helyes. Sajnállak.
-
Wesder
titán
válasz
bihariszabi #349 üzenetére
Olyan nehéz elhinni, hogy az idős korosztàlyból is van olyan egyén, aki képes okostelefont kezelni? Én ha megérem a 80-at, szeretném majd az akkori technikàt hasznàlni az tuti
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
bihariszabi #330 üzenetére
Ha egy cég azt mondja az alkalmazottnak, hogy ez itt a céges telefonod, meg a sz.géped, akkor majd nem lesz réteg igény. Hatalmas potenciál van a a continuumban meg a céges szegmensben, mivel rengeteget lehetne spórolni a hw költségeken. Manapság szinte mindenhol odaadnak egy 1000-1500 dolláros notit, plusz egy monitort, egeret, billentyűzetet, arra hogy emailezz, táblázatokat töltögess, meg diákat szerkessz (irodai munkáról beszélek). A felhős szolgáltatásokban meg a szerver vonalon nem véletlen teker az MS. Egyelőre megéri neki fenntartani ezt a vonalat, és gyanús hogy nem azért hogy a droid meg ios fanok belerúghassanak minden negatív hírnél. Minden WP topikban, mindenkinél ott van a bölcsek köve, csak szerencsétlen MS-nél nincs egy józanul gondolkodó elemző, meg közép neadj isten hosszú távú stratéga sem...
-
Hínár929
tag
válasz
bihariszabi #330 üzenetére
Te most munkaidőben vagy és google fizet?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bihariszabi #313 üzenetére
Most vagy az idősebbeket nézed totál hülyének, vagy csak magadtól vagy nagyon elszállva (?)
De ne felejtsd el te is leszel idős (öreg) ha megéred. Van a családban több 70 év feletti aki kiválóan kezeli az okostelefont. -
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #322 üzenetére
És hol a windows? Neked nem kell értem, de sok helyen meg kell. De mindegy, kár vitatkozni, neked jó az, másnak meg ott lesz majd a continuum, mindenki boldog
wesder:
Arra ott a wp tablet. Nekem most androidos tabletem van és windowsos telefonom, jövő ilyenkor szerintem fordítva lesz -
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #317 üzenetére
Arra, hogy pl dolgozol a munkahelyeden egy projekten, majd hazamész, rádugod a tv-re, monitorra a telefonod, és billentyűzettel, egérrel szépen befejezed, közben ha hívnak az se gond, megy a kettő egyszerre is...kicsit leegyszerűsítetted, plusz úgy fogalmaztál, mintha lenne ilyen megoldás androidra is..de tudtommal nincs, se IOSre, se BB-re jelenleg..nyilván akkor lesz nagyobb értelme, ha több univerzális alkalmazás lesz, ami mind a telón, mind a pc felületen is fut, reméljük ennek is eljön az ideje.
taip:
Eléggé dicsérik, meg elég szép teló szvsz...no és ott a nemsokára megjelenő Honor Holly 2..nem túl drága ahogy nézem, brutál akksi, és egész jó spec társul hozzá. De az álmom egy Honor 6, de az túl drága már nekemIlletve most a flottámban van 44-ért 2015-ös A5, az is elgondolkodtató, csak nem szeretem a samsungokat, de ez az én saját hülyeségem
Na meg a Xiaomi Redmi 3..de kétséges a hazai forgalmazása a zárt bootloader miatt.
-
Wesder
titán
válasz
A program nevét elàrulod? Érdekelne.
-
mike1334
veterán
válasz
A Continuum teljesen másra való, és ebben pl elől jár az MS a többi gyártónál nincs ilyen funkció...igaz, még itt is gyerekcipőben jár, de van benne fantázia.
-
HaZse
őstag
válasz
bihariszabi #298 üzenetére
Nem egészen 1 éves reggel itt arról írsz, hogy a WP-s topikban lévő hozzászólásodat törölték. Gondolom, hogy nem véletlen. Mert ott is a moderátorok törölnek. Biztos, hogy a hangnemmel volt a gond. Engem is küldtek már pihire 2003 óta. De azért nem támogatni egy oldalt, mert az egyik topikban törölték a hozzászólásodat, ez olyan ovodás dolog.
Az időseket meg leöregezni nem szép dolog. Gondolom, hogy valami kis fiatal diák lehetsz, hogy ilyen véleményed van az idősekről, hogy ők nem tudnak kezelni egy okostelefont. Képzeld el csak az én ismerettségi körömben a barátaim szülei, akik min. 65 évesek, annak kb. a 70%-a okostelefont használ. A maradék 30%-a meg azért nem használ telefont, mert őt nem érdekli az egész mobil volág. Elég nekik a vezetékes telefon. Példáúl édesapám, aki 68 éves ő egy mezei Nokia nyomógombos telefont használ, ami teljesen fém. És csak azért nem kell neki okostelefon, mert még mindig dolgozik és ahol dolgozik, oda pont nem való okostelefon.
Ha zavart téged, hogy más plattformon jobb az adott alkalmazás, akkor miért vették WP telefont?
A zene vágást a WP is tudja, csak rá kell keresni az áruházban. Ait meg belinkeltél képet, azon nem egy telefon van, hanem egy tablet,aminek a kijelzőmérete sokkal nagyobb, mint egy telefon. Ez nem egy életszerű összehasonlítási alap.
De csak hajrá ifú padavan, majd belejössza a fórul szabályzataiba. (Szerintem érdemes lenne elolvasnood)
-
no more
veterán
válasz
bihariszabi #281 üzenetére
Így javarészt csak az ömlengések mennek ott, meg hogy milyen tokot kell venni.
Mint anno az Xperia SP topicban. Pedig ott aztán minden érintés egy bug.
(#282) wesder: Sőt, egy ideje már HD videóhívás is van.
-
Polllen
félisten
válasz
Engem még egyszer sem tiltottak ki sehonnan. Meg lehet fogalmazni úgyis a véleményed, hogy az szalonképes legyen.
tomboy0013
Azért akad az is.
-
tomboy0013
veterán
válasz
A WP topikokban azokat tiltják akik unintelligens módon nyilvánulnak meg meg direkt irritálják a felhasználókat. Pontosan úgy ahogy androidos és Apple topikokban is. Ha téged is tiltottak akkor el kell gondolkodni a valós okán nem pedig sértődöttségből leírni ilyen butaságokat, hogy csak tokokról meg ömlengésről van szó. Tudom mert sokat olvasom a topikokat és minden megy ott csak nem ömlengés...
-
tomboy0013
veterán
válasz
bihariszabi #218 üzenetére
Mert ugye aki más véleményen van az már fanatikus
-
ToniSoprano
addikt
válasz
bihariszabi #174 üzenetére
Mondjuk a 10-est feltette valami brutális gyors 640 DS-en mind az EDGE, mindaz egész rendszer egy gyengusz snapi 400-on a ha használtad a 8.1-et na az csiga lassú volt ehhez a 10-eshez képest. Azért dolgoztak vele a fiúk optimalizációban. Minden alkalzást, csempe elrendezést áthozott 8.1-ről, nem kellett hard resetet csinálni. Van droidos 4.4-es tabletem ég és föld a külömbség gyorsaságban.
Bár állítólag egy idő után belassul, és nem megbízható még.
c0p1: én is néztem pl. az a5-ös samsung tök szép és minőségi telefon úgylátszik a samu tud szép telefont gyártani és nem is drágán?
-
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #182 üzenetére
Kipróbálják az évi 1 teló módszert a surface-szel. A részvényeseknek meg majd beadják, hogy a wp nem jövedelmező, ezért leállnak.
30z.Samu
A csempe nagy szerelmem, meg a fekete fehér beállítások a clearblackkel -
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #180 üzenetére
Ezt is néztem régen, de végül wp mellett döntöttem (Lumia 620, bár versenyben volt a HTC 8X is...), amit nem bántam meg, a 650-re vártam, de vicc az egész...
-
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #176 üzenetére
És most mit használsz? Nekem a Honor 6 tetszik, csak az ára nem
Amúgy a Xiaomi Redmi 3-re várok, ha lesz rá normális eu rom, esetleg a Honor Holly 2, ha normális akksit kap, vagy ha minden kötél szakad, akkor a Lenovo P1m, de a 8Gb háttértár kicsit kevés sztem... -
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #174 üzenetére
Ha nem tűnt volna fel, akkor szólok, hogy ironizáltam....a következő telóm nekem is Huawei/Lenovo/Xiaomi lesz...
-
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #172 üzenetére
Háhá itt nem kell majd várni verzióváltásra, mert a 10 az utolsó verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hővezető paszták
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpársportok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Programozás topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest