Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bihariszabi

aktív tag

válasz tomboy0013 #285 üzenetére

Hidd el, én sem azonnal nyilatkozom unintelligens módon. Csak ugye én ezeket a problémákat anno ugyanígy kiírtam magamból, mint ahogyan most itt ti is, pedig akkor folyamatban lévő WP tulajdonos voltam. És akkor nem volt szabad leírni azt, hogy ez sz@r az sz@r, mert nekem támadtak a fanatikusok közül vagy öten, hogy akkor minek vettem, menjek a droidosok közé. Komolyan mint az oviban. Képtelenség volt megvitatni velük egy létező problémát pl miért nem tudják fél év alatt megoldani, hogy frissüljön a csempe. Persze undorító módon azok a hsz-eket bent hagyták, amiben engem mocskoltak, csak az én írásaimat törölték. Ezért sem támogatom a fórumot egy fillérrel sem.

Szerintem az idős emberek még a sima telefonnal is nehezen birkóznak meg. Hiába egyszerű az olcsó lumia, az idős ember már nem változtat és azt sem érti meg néha, hogy a zöld gomb a hívás, a piros a letevés. Nem még ott keresgél a csempék között. Ha meg valamihez véletlenül hozzáér, akkor az életben nem talál vissza a kezdőképernyőre. Nem minden öreg ilyen, de a legtöbb ilyen. A hajam kitépem mire kiveszik a nyugdíjukat az ATM-ből, pedig az aztán egyszerű, két választás van. Kérsz nyugtát vagy nem, de ott nézi 3-4 percig, hogy mit kell csinálni. Na neki magyarázhatod, hogy södörj jobbra, kattincs ide vagy oda.

Átlag felhasználó? Hát nem kell ahhoz fórumot bújni, hogy lássam, wp-n is van pl OTP alkalmazás. És akkor a szép kártya egyenleg lekérdezésnél mindig be kellett írni a kártyaszámot, mert nem voltak képesek odatenni egy pipát, hogy megjegyezze a kártyaszámot, míg droidon már régen volt. Először azt hittem, hogy ennek is valami technikai oka van, de írtam nekik, így pár hónap múlva odatették a kártyaszám megjegyzési lehetőséget. És számtalan ilyen gond volt. Ezeket fórum nélkül is észreveszi az ember, főleg ha egy kollégának droidja van. Látom én, hogy jobb az. Először még hazudik az ember, hogy "á ez a funkció nekem nem kell". Hazudik az ember saját magának is. Aztán rájön az ember, hogy elég volt a baromkodásból. És vesz egy rendes telefont.
    Tegnap is olvastam a WP fórumban, hogy ébresztőhangokkal görcsölnek 2016-ban és linkeltek valami zenevágó appot. Mondom magamban én ezen átestem már 16 éve mikor pc-n a Nokia ringtone makerrel kínlódtam. Ma ez úgy megy, hogy bedugom a telefont a tabletbe és megvágom PC nélkül a zenét.

Üdvözlöm a Microsoftot 2016-ban.

Na nézd már ott az értesítési sávban egy értesítés. Igen, ezen megkapom az üzeneteket. Tényleg véletlen, nem fricskaképp került oda :-D

• bihariszabi

aktív tag

válasz tomboy0013 #261 üzenetére

Nem. Az a fanatikus, aki elsiklik a tények mellett.

Hazse #262:

A baj inkább az, hogy mi akik itt hozzászóltunk, mind megadtuk a bizalmat a WP-nek. És azt kaptuk cserébe évekig, amit a fórumtárs olyan hosszan megfogalmazott. A lényeg, hogy lehet ezt magyarázni, elemezni, a legjobb mondás erre az, hogy kutyából nem lesz szalonna. Vagyis mi megmondjuk most előre, hogy ha valaha lesz WP11 vagy WP12 vagy WP15, az is ugyanilyen lesz mint az eddigi rendszere a Microsoftnak. Értsd meg, évek óta használtuk és semmi változás. Még ígéret se. Csak nyakra főre csináljak a hülyeséget és nem értjük, hogy honnan és kinek az agyából pattannak ki az ötleteik, mert mi felhasználók nem ezt kérjük.

Új hozzászólás Aktív témák