- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
bihariszabi #454 üzenetére
Szvsz ahogy a linux sem söpörte ki úgy az android sem fogja.
-
jksx
senior tag
válasz
Praetorianus #413 üzenetére
Szvsz egyiken sem. De mivel nem kompatibilis az Office 20xx verziókkal, a libre rendszerrel, sem az artoffice rendszerrel, és tartományba sem engednek fel vele, így munkára alkalmatlan.
-
jksx
senior tag
válasz
bihariszabi #406 üzenetére
Wp fronton talán igen, de PC vonalon nem kellene még temetni. Nem tudom, hogy mit értesz munka alatt, de a droid pont alkalmatlan még a sima munkára is (pl. vállalati környezetben, win server, office, libra stb..). Fel sem engednek a rendszerre, max. 'vendég'-ként agyonkorlátozva.
-
jksx
senior tag
Ezzel nem volna problémám, ha egy wp8.1 szintű rendszer lenne, amire jönnének a kisebb-nagyobb frissítések, javítások. De az insider-es beta fázisú cuccok nem nevezhetőek semmilyen használható stabil állapotnak. Van egy ígérethalmaz, hogy mikor jön ki hivatalosan egy végleges build, és ez az ami miatt visszaváltok androidra.
-
jksx
senior tag
Ha a (szerintem túlárazott) flagshipeken sem végleges a wp, akkor mit várjon a többi felhasználó a többi típus esetében?
-
jksx
senior tag
Nem hinném, hogy trollokdás azoknak a hozzászólása akik hosszabb-rövidebb ideig megpróbáltak élni a wp platformmal. Az a baj, hogy az Ms hozzáállása az kissé elkedvetleníti még a lelkesedő felhasználókat is a platformtól. Én is visszaváltottam androidra, mert a wp10 megérkezése jelenleg csak hitegetés szintű. Az app áruház silánysága és a beígért, majd elmaradt app portolás is csak hiteltelenné teszi hosszútávon a céget.
-
jksx
senior tag
válasz
ToniSoprano #201 üzenetére
Ezt az univerzális app témát már sok helyen olvastam Tőled, CSAK az a gáz, hogy az android app portolást leállították, az ios appok portolása meg nincs sehol.
És ha már itt tartunk, végleges wp 10 sincs, csak insider appon keresztüli fércelgetés.
Meg egy marha nagy ígérethalmaz, hogy ekkor, meg akkor jelenik meg a használható wp10 rendszer.
Én is vacillálok még mindig a 640XL és a mostani androidos telefonom között, de amikor kézbe veszem a lumiát (családban maradt), akkor elszállnak a kétségeim.
A microsoftos fiúk így elvesztik a piacot, mert a konkurens platformok fejlődése nem áll le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest