- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
bihariszabi
aktív tag
-
mike1334
veterán
Jajj te nem értesz hozzá...én hétfőn, ha bemegyek eljuttatom az infot a vezetőséghez vhogy, hogy Magyarország legnagyobb adatbázisát működtető rendszerét helyezzük át windowsról androidra és dobjuk kukába a ki tudja hány milliárdos gépparkot és fejlesztést, mert nem ez a jövő, és degradál a használata, mert úgy érzem, mintha kőbaltával csapkodva próbálnék információt kinyerni a rendszerből.
-
gerlaip
addikt
Én nem látom ilyen rózsásan a helyzetet. Több mint három évig szolgált a családban egy Lumia 520, de nem látom, hogy fejlődtek volna az utóbbi években (nyilván ez nem teljesen igaz, de nagyon nem látványos). Az eladások 50 százalékos csökkenése, pedig nagyon beszédes. A korábbi Nokia vásárlók közül is sokan választják még mindig megszokásból a Microsoft Lumiát. Ha jól sikerül az év végén induló androidos Nokia, akkor lehet, hogy egy-két éven belül belebukik a Microsoft a mobil üzletágba. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a cég ellensége.
-
bihariszabi
aktív tag
Ez aztán az optimizmus
megjelenik a windows phone 10 végleges hibátlan változata -ne haragudj, de ez volt az év vicce. Wp-ből hibátlan? Amikor egy verziószámot kellett ugrani 7-ről 8-ra, hogy a skype, a microsoft saját alkalmazása "rendesen" működjön, miközben az androidon meg az iPhoneon szépen ment. És erre éveket kellett várni. Ez a telefon téma majdnem olyan mint a politika. Az embereket jó propagandával behülyítik és valamiért elfelejtik a múltat.
-
Integrale
veterán
Office, Onedrive, Waze, Facebook, Messenger, Steam, Skype, egy rakat sport alkalmazás, de még az általad nagyon magasztalt Here Maps is jobb a konkurens rendszereken.
4 évig használtam WP-t, tetszett, szerettem, de lemaradt ezt pedig nem tudják behozni évek óta, az UI szétcseszésével akarnak vásárlókat átcsábítani innen-onnan, de a stabilitás és gyorsaság ami ütőkártyája volt a WP-nek, az már a múlté, 8.1-óta fokozatosan elmaradt ez a jó tulajdonság.Állandó "elvakult" WP-s érv, hogy mik hiányoznak? Mi nincs? Majd ha felszáll a lila köd, akkor rájössz te is.
-
Laca7601
tag
Az a baj, hogy szaracsempe. Asszem, ma még ez nem vót.
Hozzáteszem, ha az általam említett appok működnének, már régen WP-t használnék. De nem csak némelyik, hanem mind. Minekutána ezzel dolgozom, egyik sem nélkülözhető. Illetve ez is nézőpont kérdése, mert a wc-papír is nélkülözhető, attól még a tranzakció lezajlik. De mégsem ugyanaz az érzés... -
Wesder
titán
A tàrhely gyartóspecifikus illetve kínai sajàtossàg, ràadàsul semmi köze nincs az OS-hez. THL telefonomat is àt kellett méretezni, mert a 2.5&3.5GB kevés volt, de csinàltam belőle 6-ot. Csak egy kicsit kellett utànajàrni, hisz a hülye is megcsinàlja szàjbaràgós magyar útmutatóval. Kiadnànak most egy 8GB-s szifont, azt még particionàlni sem tudod, majd megmagyaràzzàk neked hogy hasznàlj felhőt...
-
Xrx
csendes tag
# referenciamobilnál szar lenne ha gond lenne azér..
Akkor vitatkozhatunk azon is mit jelent a referencia mobil fogalma. Androidnál ugye azt jelenti hogy a Google gondozásában jön ki ( vagy ilyesmit mondanak ), akkor tehát az összes Microsoft teló referencia mobilnak számít. Amit meg más ad ki pl Asus az meg nem. A 950-ben meg nem Snapdragon 400 van.
Azt meg ne is várjátok hogy Android appok futni fognak a Win rendszeren, ugyanis a Project Astoria le lett állítva, ugyanúgy mint a Islandwood ( IOs appok futtatása) is.
De ha tippelni kell akkor jön idén egy x86 Atom Surface phone ami megoldja az asztali appok futtatását, mármint a Metro-s appok futtatását. Talán ez majd ad egy kis lendületet. -
David75
őstag
"referenciamobilnál szar lenne ha gond lenne azért
Illetve egy G4-et se állítanék szembe egy snapi 400-as mobillal, azért egyazon hadveres telón lévő oprendszereket kellene hasonlítgatni.."
Én azthittem s810 van a L950-ben. És amúgy ki tiltja meg, hogy referencia mobilt vásároljunk? Vagy miben csorbít a telefon érdemein az, hogy referencia model? Mindenképp csamcsungot kell venni vagy mi? ezt nem értem.
-
Wesder
titán
-
Laca7601
tag
Rengeteg ilyen van. Számodra talán más a létfontosságú, mint másnak. Én például biztonságtechnikával foglalkozom és riasztóberendezések illetve kamerás rendszerek natív klienseit használom. Sokat és sokfélét. Mindegyik elérhető ios-en és droidon, de EGYIK SEM wp-n.
Ennyit a létfontosságú appokról. Ha példa kell: IVMS 4500, Superlive pro, Mirasys Spotter mobile, iParadox, Eagle-eye... Reggelig sorolhatnám. -
janeszgol
félisten
Nos. Igen 2013-ban szlogen volt az, hogy húde gyors a WP. Én sosem a gyorsaságát (ami nem is volt, max a WP 7-nél), hanem a stabilitását imádtam. Szépen elanimálták a töltési időket. Elindítottál egy kamerát, annyi idő alatt droidon kétszer is elindítottad.
A stabilitását 2015 tavasza óta elvesztette. Pechemre pont akkor vettem a 640-et is. Nem baj. Hardveresen, méretben, kamerában imádtam. Szoftveresen már nem.
-
Csapoati
nagyúr
Erre jó egy Nokia 6303 is... Baromi gyenge érv.
#62: Na ez meg atomhülyeség. 5 éve droidozom, egy darab custom romot nem tettem fel és nem rootoltam stb. A fagyásokat egy kezemen meg tudom számolni, azok is évekkel ezelőtt voltak. Ez ilyen 2012-es szint látásmódot tekintve, hogy jajj mennyit kell velük foglalkozni. De ha így is van, megvan az oka, hogy az emberek nem Lumiát vesznek, hanem mondjuk Samsungot, Huaweit, stb. És nem, nem a marketing az.
-
-
.LnB
titán
Mit nem értettél?
"Pár hónapja még védtem a WP alkalmazás kínálatát, hogy meg van minden ami kell."
Ami létszükséglet az még mindig megvan.
Ezen felül a mozgástered nulla. Én amiket kerestem: Fallout Shelter (az egyetlen játék ami érdekelne), Steam, (hivatalos)Twitch, (hivatalos)NHL app, (hivatalos)Tour De France app.
Ezekre a kulcsszavakra ha rákeresel egy iStore-ban, vagy Play-en a hivatalos appokon kívül kidob vagy 5db kifogástalanul működő appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest