- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
bihariszabi #281 üzenetére
Engem még egyszer sem tiltottak ki sehonnan. Meg lehet fogalmazni úgyis a véleményed, hogy az szalonképes legyen.
tomboy0013
Azért akad az is.
-
Polllen
félisten
válasz
NavySeal #272 üzenetére
Azért más egy kezdő rendszerrel szemben támasztott követelmény és egy már 5 éves rendszerrel szembeni szvsz...
Hatalmas hiba. Ebből lesznek a csalódások. Nem úgy logikus készüléket venni, hogy kiszolgálja-e a mostani igényeim? Akiket korábban említettem, hogy elfordultak a rendszertől... Nem azért tették, mert vártak valamire, amit nem kaptak meg. Ilyet csak itt a ph-n láttam tömegesen. Azért tették, mert megváltoztak az igényeik és ms nem igazodik ehhez. Hatalmas különbség van a kettő között.
bihariszabi
PH tagként pontosan hány percet vett volna el az életedből beleolvasni a készülék/wp topikba? Az értesítéssel kapcsolatos problémáktól pl. hemzsegnek a fórumok. Meg a többi hibától és hiányosságtól is. Nehéz ma már lutrit venni mobil fronton, hiszen rengeted információt találni a készülékekről.
Depression
Így van. És 100k környékén nem sok érv van amellett, hogy valaki wp-t vegyen.
daniel909
Aki nem akar babrálni a beállításokkal, annak pont ugyanolyan lesz mindhárom rendszer. Szög egyszerű. -
Polllen
félisten
válasz
hallador #270 üzenetére
Magyarul ha nem szeretem szopatni magam, akkor hülye vagyok
Nem, csak annyit írtam, attól hogy nem tetszik valami, nem biztos, a rendszer a hibás. A megszokhatatlan valami inkább nem tetszést fejez ki, mint valós problémákat.
Az már más kérdés, hogy minek használsz olyat, amit nem szeretsz, de biztos jó okod van rá.
-
Polllen
félisten
válasz
hallador #266 üzenetére
megszokhatatlan valami
Vannak valós gondok wp táján, amik objektíven mérhetőek, de ez a kijelentés csak felhasználói rugalmatlanságot/nem tetszést sugall. Ezért kár ms-t hibáztatni.
jksx
Néhány ember hozzáállása azért érdekes itt, mert anno még engem is oltogattak, amikor valamilyen wp hiányosságot felhoztam, h az nem kell, nem fontos, meg a többi sablon. Most meg ugyanolyan meggyőződéssel oltják a rendszert.
-
Polllen
félisten
válasz
janeszgol #155 üzenetére
A különbség csak annyi, hogy az apple kiépített egy nagyon erős brandet hozzá, ms meg kb. azt is leépítette, ami volt neki. Persze BB szinten még tolhatják az értékesítést.
Több ismerősöm is azért vett 620 szintű wp-t anno, mert nokia. Első okostelefonnak került hozzájuk, meg is voltak vele elégedve, mindenki azt mondta, szerinte a következő is ilyesmi lesz. Aztán eltelt egy kis idő, a telók elkezdtek lassulni a frissítésekkel és azért látják, hogy egy androidos vagy ios készüléknél nem azon agyalnak a többiek, hogy van-e app arra, amit keresnek, hanem az, hogy melyiket válasszák.
Ma már elenyésző kisebbség venne újra lumiát, még az is, aki amúgy minden appot megtalált magának. Volt lehetősége a microsoftnak megtartani őket, nem sikerült.
-
Polllen
félisten
Sajnos nem meglepő. Kiadtak egy félkész telót egy félkész dock izéval.
Valamit villanthatnának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest