- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
mike1334 #320 üzenetére
Miért, ha feljebb görgetsz egy kicsit, akkor nem látod, hogy teljesen másképp néz ki telefon módban ugyanaz az app ami egyébként a telefonra van telepítve, mint dinamikus kijelzőn? Szerinted ha bejön egy hívás, akkor nem tudom fogadni? Elkezdek bármit csinálni a munkahelyen és ottvan fejezem be, ahol akarom. Be se zár az app, miközben kijelzőt váltok. Pl a zenelejatszóban szól a zene, bedugom tabletbe és meg se áll a zene, tabletből szól tovább. Azért, mert te nem láttál ilyet, attól még van
. Való igaz, hogy nem minden program marad nyitva, mert még nem támogatja a dinamikus kijelzőváltást. De akkor annyi történik, hogy bezáródik és újra meg kell nyitni. A munka attól nem veszik el :-). Most kihúzom a tabletből a telefont, akkor nem hogy a böngésző nem zár be, hanem a fórum szöveg ablak sem. A zenelejátszót be lehet úgy állítani, hogy ha fülest kihúzom, vagy lekapcsolom a blue fülest, akkor zene pause. Beszállok a kocsiba, érzékeli a blue autórádiót és folytatódik a zene ott, ahol a munkahelyen a abbahagytam. Ha hívnak fel tudom venni. Akkor miért állítod, hogy ez még nincsen?
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
mike1334 #314 üzenetére
Mire másra? Mert akárhányszor olvasom el, azt látom, hogy arra való, hogy tévén tudj "pc"-zni. Mármint úgy, hogy ugyanazt az appot használd telefonon, mint pc-n és ha rádugod tévére, akkor nem képernyőt tükröz, vagyis nem a mobilt látod nagyban, hanem pc minőségű lesz a szoftver. Vagyis pl email kliensnél levél listázás, betekintő ablak, meg állapotsor. Vagy tévedek?
Wesder 315 WavePad a neve. A free forma is sok mindent tud, de amúgy fizetős, én megvettem.
-
no more
veterán
válasz
mike1334 #289 üzenetére
Szóval szerintem eltűnk a legvonzóbb előnye a wp-nek, a kiemelkedő megbízhatósága az androiddal szemben
Ez így nem teljesen állja meg a helyét. Mikor is volt megbízhatóbb a WP, mint az Android?
(#291) wesder: Nagyon elenyésző % használ WP-t a világon, szerintem nem éri meg nekik azzal bíbelődni.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
mike1334 #177 üzenetére
Most Asus Padfone S. Ez van meg leghosszabb ideje, egyszerűen nincsen rá okom, hogy lecseréljem. Bármilyen gond van, megoldható. Nem kell széttárni a kezem, hogy "most mit csináljak". Múltkor belassult nagyon. Rájöttem, hogy a Chrome frissítés okozta. Leszedtem és megszűnt a gond. Választottam a 30 féle másik böngészőből azóta nincsen gond. WP-n meg van 2 azt hali
.
A Huaweit nagyon dicséri a kollégám.Mike: Csempe? Ha az tetszik :-). De próbálj wp-re mást tenni :-D
-
30z.Samu
titán
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
mike1334 #175 üzenetére
Feltűnt, csak kikívánkoztak a WP sérelmeim
. A legnagyobb tőrdöfés az volt számomra, hogy mikor 7.5-öm volt WP-ben, akkor a Skype nem futott a háttérben. Akkor kiadták azt, ami fut a háttérben, de az csak WP 8-on futott. Persze a telefonomra nem jött ki a 8-as verzió. Hát a jó k.anyjukat. És hogy tetőzzem, beégett a Lumia kijelzője..
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
mike1334 #173 üzenetére
Nálad lehet, nálam a 8.1 volt az utolsó. Szenvedjen vele más. Nekem gyárilag van wireless hátlap a droidomon, bővíthető a memória, így 16+64-el gazdálkodom és ha neadjisten újra kell húzni a rendszert, akkor nem kell 40 giga adatot visszamásolni. Azért írom ezeket, mert a fentebbi fórumtárs ezeket az érveket hozta fel a wp mellé. Van 6-os torx csavarhúzóm is, tehát a "fix" akkut is otthon cserélem, mert nem vagyok hülye. Ezt a "kiveszem-beteszem az akkut ha lemerül" dolgot amúgy sem preferálom, mert az akku érintkezői nagyon nem csipázzák az állandó babrálást, ez tapasztalat. Szerencsére nem szigeten lakom, így mindenhol van töltő, kocsiban is. De ha nem lenne elég, akkor veszek powerbankot. Hogy ezért szenvedjek a wp szoftverellátásával meg a 1,5 éves bugfixeivel, hát nem. Amúgy ne tegyünk olyan kijelentéseket, hogy "érdeklődés hiányában nem kell a sok szoftver", mert attól még, hogy ma nem kell, holnapután még kellhet. Aztán akkor ott állunk szomorúan, hogy se ezt nem lehet, sem azt. Droidon ha akarom, akkor nem használom, letiltom mind. De amikor wp-n feltennék valamit, de nincs, akkor jöhetünk a fórumra helpért.
Galance screen meg nem kell, mert van állapotjelző led, ami minden wp-s álma, de a microsoftnak annyi esze nincsen, hogy ezt beépítse. Pedig milyen jól nézne ki ha a középső ablak logó jelezne ha esemény van. De ha olyanom van, akkor be tudom kapcsolni a galanceot, droidon magyarosan "álmodozás" a neve. De maradok a lednél. 5 méterről látom, ha esemény volt a távollétemben. Van automatikus hívásrögzítés pittyenés nélkül, mindkét felet rögzíti, minden, ami wp-n a 10-el lesz majd eccer. Itt az a legnagyobb gondom jelenleg, hogy nem jelent meg a zene album arts a lejátszóban (azóta orvosoltam). Wp-n meg azzal küzdöttem, hogy nem jönnek a facebook értesítések, hogy megcsinálták az autós módot, és az agyatlanok nem tettek bele fektetett nézetet. Meg hogy 5 perc túlzás nélkül mire feláll a skype, droidon meg 5 másodperc egy restart után mire feláll a skype. Nekem nem kell semmilyen contínuum, hogy pc-ként használjam a telefont nagyobb kijelzőn vagy tévén, csak egy 600 forintos kábel és jonapot. Csempe? Jól néz ki, csak fényévet görgetek le mire elérek valamit. Így csak annyit tettem ki mindig, ami látszik egy képernyőn. Ehh, vicc. Szóval nem vagyok én mazohista, hogy a wp-vel küzdjek. Ugyan mitől lenne másabb a 10?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest