- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
Depression #451 üzenetére
Igazad van. Note 4 lenne az a Tab 4. Köszi, hogy szóltál.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
Depression #436 üzenetére
Én egy szóval sem állítottam, hogy a billentyűzetet fogják leváltani, bár... bár már a hangalapú diktálások is 95% pontossággal használhatók. De még mindig azt mondom, hogy itt a rendszer a lényeg, szerintem az fog változni. Nem a billentyűzet. Amúgy nálunk is vannak még PC-k, de szerintem csak az anyagiak miatt nem cserélik le. Most itt van mellettem a laptop, mégis a tableten "szenvedek" azt sem mondhatom, hogy az újdonság varázsa, mert több mint egy éve ez a telefon van. Egyszerűen kényelmesebb. Nincsen kedvem megvárni míg bebootol a laptop. És ha akarom, akkor fogom és az ágyba viszem, ha mennem kell valahová, akkor nálam van. Minden. Én már a laptopot tartom szenvedésnek. Ja, és ha elrontom a szöveget, magától kijavítja.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
Depression #381 üzenetére
Miért, az olyan router kuriózumnak számít? Már a UPC is "ingyen" adja a csomagjában az 5 GHz-es, USB-s rouetert, ha elromlik, bejelentem, kicserélik. Tudom, mert egyszer már cseréltettem. És egy újabbat hoztak. De nézegettem a boltban, 10-esért lehet kapni olyan routert. Használtan meg még olcsóbb. Amúgy megvan az adat a memóriakártyán, meg mondjuk a saját winchesteren, minek harmadik helyre menteni? Ennyi erővel a Google vagy a Microsoft felhője sincsen biztonságban, mert ha Ali El Hassanile öngyilkos merényletet követ el az említett tárhelyek mellett, akkor ott is megsemmisül az adat. Ennyire azért nem vagyok pesszimista. De tegyük fel, hogy az vagyok. A fotókat lementem akkor az ingyenes tárhelyekre is pluszban, mindenkinek van 2-3 ilyen tárhelye. A videókat meg zenéket be lehet újra szerezni. Egyedül a fotókat nem lehet megismételni.
-
Pearce
aktív tag
válasz
Depression #277 üzenetére
"És nekem az jön le, hogy régebben a nokia név miatt mégegvették, és nem a csempék voltak a fő húzóerő. Már se nokia név, csak csempék vannak kegyetlenül túlárazva,"
Már jóval előtte lecserélődött a Nokia név, minthogy a kereslet csökkent volna. Azon meg nem kell csodálkozni, hogy most ez a hír: alig volt új telefon /és valszeg a 650 után már csak a Surface lesz ebben az évben/, a 10-es rendszerrel meg megcsúsztak.
-
daniel909
addikt
válasz
Depression #277 üzenetére
Wm-t tényleg csak ellensegeimnek ajánlanám.
azonban wpt akár nyugdíjasoknak is mert viszonylag egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Apple IPhone 15 Kártya-független Amerikai modell (Dual E-sim) 08.04ig gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest