Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NavySeal

senior tag

válasz Polllen #279 üzenetére

Félreértesz.
    Az elején még reméltem, hogy a profi Nokia csapat mellett a MS WP is fejlődni fog, hisz az volt szamomra a minimum, hogy a symbianos tapasztalatok (Nokia fejlesztőktől) egyből beépülnek majd - kompromisszumok nélkül - a WP (WP8)-ba.
    De nem így történt.
    Csak a hitegetés ment, h majd a következő verzióban (pl értesítési led, ha már a glance nem ment minden kijelzővel - pedig a basic fw tudta villogtatni a MS logót, csak a MS WP csapatnak nem simerült - ezt sem - megoldani)

• bihariszabi

aktív tag

válasz Polllen #271 üzenetére

Szerintem azért vesz olyat amit nem tud megszokni, mert feltételezi, hogy működik. Például mikor én megvettem anno a wp-t, megnéztem, hogy tudja-e azt, amit szeretnék. Van-e olyan alkalmazás. Volt. De az nem volt odaírva, hogy vagy megkapom az értesítést vagy nem, vagy frissül a csempe vagy nem. Az sem volt oda írva, hogy minden alkalmazás fele annyit nem tud mint más platform ugyanazon alkalmazása. Az sem volt a boltban kiírva a kis táblára, hogy "te figyelj, a Microsoft a saját alkalmazását jobban fejleszti androidon, mint a saját rendszerén". Hát ezért vettük meg. Mert feltételezi az ember, hogy a fejlesztők kezében is volt egy 8 éves Symbian, vagy Windows Mobile 6, amiből tanulhatott volna. Na meg feltételezi az ember az általános szabályok alkalmazását is. Mint amikor te odamész egy Tesco mosdójába és próbálsz kezet mosni. Ki akarod nyitni a csapot, ahogy szoktad de nem működik. Erre ki kell gugliznod, hogy ez egy microsoft vízcsap és úgy tudsz csak kezet mosni, hogy fejen állsz. Megpróbálod és tiszta víz leszel. Aztán bosszankodsz. Na ilyen a microsoft.

• NavySeal

senior tag

válasz Polllen #269 üzenetére

Azért más egy kezdő rendszerrel szemben támasztott követelmény és egy már 5 éves rendszerrel szembeni szvsz...
    Én is megrögzött WP fan voltam (és most is jó rendszernek tartom), azonban az elmúlt 5 évben nem tudott a WP kellő fejlődést felmutatni.
    (Még mindig a Nokia-Lumia névvel, a jó kamerával adják el magukat és nem az oprendszerrel)

• hallador

addikt

válasz Polllen #269 üzenetére

Vannak valós gondok wp táján, amik objektíven mérhetőek

Igen pl a hangerő szabályzás. vagy éppen a beállítások táján is vannak jobbnál jobb megvalósítások amit a Symbian 10 - 12 éve is jobban csinált.

de ez a kijelentés csak felhasználói rugalmatlanságot/nem tetszést sugall. Ezért kár ms-t hibáztatni.

Magyarul ha nem szeretem szopatni magam, akkor hülye vagyok, mert az ms alapvetően jól megoldotta, csak logikátlan hulladék az egész ezért a user a hibás.

Valamint ezért nem az ms a hibás, hanem miért nem írok egy appot ami legalább annyira használhatóvá teszi a rendszer, mint amennyire bármelyik konkurenciája 15 éve is akár használhatóbb volt?

Szóval nem kell ezt szépíteni a Microsoft ezt elrontotta elég rendesen, ahelyett, hogy a felhasználóknak kedvezett volna szart gyártott amit 5 év alatt nem sikerült komfortosabbá tenni, és akkor microsoft fanoktól hallhattuk a graphisoft park baromságát, hogy erről senki nem tehet mert ilyen az alaprendszer blablabla...

Néhány ember hozzáállása azért érdekes itt, mert anno még engem is oltogattak, amikor valamilyen wp hiányosságot felhoztam, h az nem kell, nem fontos, meg a többi sablon. Most meg ugyanolyan meggyőződéssel oltják a rendszert. :DDD

Na az nem én voltam, kb mikor beírtam a 930 fórumba, majdnem leköpködtek, hogy merek ilyeneket írni? Ja hogy tényleg igaz az nem gond, ja hogy a microsoft szokásos nem törődömséggel rányomta a userekre, az sem baj....

• 30z.Samu

titán

válasz Polllen #159 üzenetére

Nálam is sajnos ez a helyzet. Ha telefon váltás előtt leszek és nem javít az MS a helyzetén, nem hiszem, hogy Lumiára fog esni a választás, hanem még egy Szifonra. Pedig maga a rendszer még mindig tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés