- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz
bihariszabi #454 üzenetére
Úgy látom Te a kéket választottad
-
tutis
őstag
válasz
bihariszabi #442 üzenetére
sajnos hiányos tudásoddal/ismereteddel nem tudok mit kezdeni..
apropó nézz utána ezeknek a szavaknak: Microsoft Surface, Microsoft Continuum...hidd el nem kell még temetni a windowst semmilyen fronton.. -
tutis
őstag
válasz
bihariszabi #440 üzenetére
Szerintem mostmár inkább ne bizonygasd a saját nézőpontodat, mert már kezd nevetséges lenni, mindenféle bántás nélkül.. Mondom ezt úgy hogy magyarország egyik legnagyobb bankjánál dolgozom, 9 évet az IT osztályon.. 1 fától sajnos nem látod az egész erdőt.....
-
tutis
őstag
válasz
bihariszabi #406 üzenetére
szerintem Te most benéztél valamit...
-
tutis
őstag
válasz
bihariszabi #403 üzenetére
agyfaszt kapnék ha telefonon/tableten kellene dolgoznom...
-
tutis
őstag
Remélem nem hagyok ki senkit aki megszólított
Sajnos a tmallbox-os telefon rendeléseimet nem tudom megmutatni, mivel az oldal nem üzemel már, ott 7 db telefont vettem.. De elhiheted, nem 2010-es mobiljaim voltak, ráadásul nem is a legszarabbak. Volt 8 magos 64 bites is közöttük. átlag 3-5 havonta cseréltem telót, volt már egypár a kezemben..
(#82) Kopi31415
A kínai telókkal volt a legtöbb gondom, általában én is ezeket vettem mint láthatod..Nem kell bemutatnod nekem őket hidd el..
(#84) Laca7601
amit te említesz speciális appok, 99%a a telefon felhasználóknak nem is hallott róla, de elismerem, hogy van akinek ezek kellenek..
(#87) wesder
Ezt magyaráz meg kérlek azoknak a pl lenovo tulajoknak, ahol át kellett partícionálni a tárterületet, hogy az appok elférjenek. Ellenkező esetben mehetett a takarító programok futtatása hogy tudjál telepíteni szűkös hely esetén..
(#89) David75
referenciamobilnál szar lenne ha gond lenne azértIlletve egy G4-et se állítanék szembe egy snapi 400-as mobillal, azért egyazon hadveres telón lévő oprendszereket kellene hasonlítgatni..
De én nem szájkaratézni akarok meg faszmérést végezni hogy melyik oprendszer és teló a jobb, használtam már mindegyiket, NEKEM a winphone jött be, elfogadom hogy másnak meg a droid pl.. Elfogadom az érveiteket, de higyjétek el, vannak még olyan emberek, nem is kevesen, akiket kielégít a winphone, el kell ezt is fogadni
-
tutis
őstag
vallás mert here drive-et hazsnálok navigálásra? Nem hype-olom én a wp-t, de nekem személy szerint jobb mint az android, másnak az IOS a minden, megint más meg droidos.. szerintem nem kell úgy tenni hogy az egyik platform az isten, másik meg kuka, mert kevesebben használják ép vagy kevesebb a kínálata...De a telefonbizerálást és a 100+app telepítését én meghagyom másnak..
-
tutis
őstag
metrotube? Csak azért mert az appnak a neve nem youtube, nem kell megijjedni
droidos telónál kezd így: root, recovery, mentések, megfelelő room felrakása, sallang progik leszedése, mindenféle takarító progik felrakása hogy ne akadjon be 2 nap használat után, esetleg service menüben való módosítgatások hogy talán halld is a másikat beszéd közben stb.. Nekem ebből lett elegem... Lumiánál kártya berak és használ.
Örömbódottá
Mondom ezt úgy hogy kb 20 db droidos telóm volt már..
-
tutis
őstag
Nem kell aggódni, ha megjelenik a windows phone 10 végleges hibátlan változata, újra felfelé ívelő lesznek az eladások.. Bár ahhoz az is kell hogy a 950 ára is lejjebb menjen és a középkategóriában se a 650-es legyen az utódja a 640-nek..Meg kellene pár új készülék még..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest