- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
Depression #451 üzenetére
Igazad van. Note 4 lenne az a Tab 4. Köszi, hogy szóltál.
-
HaZse
őstag
válasz
bihariszabi #447 üzenetére
Légy kedves és fejezd már be az MS termékek szidását egy MS topikban. Amúgy vagy most szabadultál az egyetemről és még a tojáshéj a fenekeden van, vagy tényleg ennyire fanatikus és a mobil alkalmazásokkal elvagy.
És csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy a baráti társaságban van egy fickó, aki már 5 éve a T-nél dolgozik, mint vonalvizsgáló és egyébb. Ők a külső munkájukhoz Tab 4-et használnak mindenféle biztonsági protokollal. És annyira lelassítja a rendszert, hogy ha nem látnám el se hinnám, hogy ez egy Note4.
Részemről lezártnak tartom ez a párbeszédet.
-
HaZse
őstag
válasz
bihariszabi #437 üzenetére
Ne haragudj, de akkor is egy kicsit szűk a látóköröd. Azért, mert nektek ez a droidos cucc vált be, az nem jeleni azt, hogy más cégeknél is ezért droidot használjanak, mert milyen jó az. De egy droid boot-olásánál is látod a logot. Én a notimon semmilyen logot nem látok, mégis gyorsan betölt. Tudok fizikai LAN hálózatra csatlakozni, ami cégnél a belső háló és a NET csak külön érhető el. Ha akarom, akkor van a laptopomon 5 db. USB csatlakozó, Smart Card olvasó (biztonságos belépés miatt) plusz a dokkolón még 5 db. USB csatlakozó. Tehát elég sok eszközt rá tudok csatlakoztatni.
Nekem a wifi max. böngészésre jó otthon, de munkára nem használnél wifi-t. De ha nagyon akarom, akkor tudok futtatni androidot a notimon. (Remix OS), de semmi értelme, mert míg a droidot érintésekre terveztek, addig a win 10-et meg mind a kettőre tervezték. (érintés és hagyományos kezelés)
De valamiért Te itt isteníted a saját droid rendzeretek.
-
HaZse
őstag
válasz
bihariszabi #412 üzenetére
És mondd. Ezeket a dolgokat, amit írtál ezt mind egy töltéssel oldod meg? Azért egy Snapi 800 vagy 801-es és 2GB RAM társaságában nem mondanám, hogy ezzel lehetne dolgozni, de ha neked ez elég és mazohista vagy, akkor csak hajrá. Én inkább maradok maradi és minden a helyé kezelek.
-
HaZse
őstag
válasz
bihariszabi #354 üzenetére
Hát nem ezt írtad le.... Az időseket csak egyszerűen leöregezed. Teszed ezt úgy, hogy 1 éve se vagy itt és mindenhez osztod az észt.
-
HaZse
őstag
válasz
Viktor0610 #337 üzenetére
Az igaz. De azt én is leírtam korábban, hogy az asztali TH update-t nem kellett volna kiadni és annak a csiportnak az átszervezése segíthetett volna a w10m vberzió végleges kiadásához, hogy azt már a 950(XL) megjelenésére kész is legyen.
De ezt elbaltázták. Mert ha kijött volna a 950-es a végleges w10m-el, akkor most azt venném meg. a 930 utódjaként.
-
HaZse
őstag
válasz
Namelesske #335 üzenetére
Milyen 18 hónap után? Hol írták azt, 18 hónappal ezelőtt, hogy a Lumia 950-es kijön? Szerintem te a Lumia 930-ra gondolsz. Sőt 18 hónallap ezelőtt még W10M se volt.
-
HaZse
őstag
válasz
bihariszabi #298 üzenetére
Nem egészen 1 éves reggel itt arról írsz, hogy a WP-s topikban lévő hozzászólásodat törölték. Gondolom, hogy nem véletlen. Mert ott is a moderátorok törölnek. Biztos, hogy a hangnemmel volt a gond. Engem is küldtek már pihire 2003 óta. De azért nem támogatni egy oldalt, mert az egyik topikban törölték a hozzászólásodat, ez olyan ovodás dolog.
Az időseket meg leöregezni nem szép dolog. Gondolom, hogy valami kis fiatal diák lehetsz, hogy ilyen véleményed van az idősekről, hogy ők nem tudnak kezelni egy okostelefont. Képzeld el csak az én ismerettségi körömben a barátaim szülei, akik min. 65 évesek, annak kb. a 70%-a okostelefont használ. A maradék 30%-a meg azért nem használ telefont, mert őt nem érdekli az egész mobil volág. Elég nekik a vezetékes telefon. Példáúl édesapám, aki 68 éves ő egy mezei Nokia nyomógombos telefont használ, ami teljesen fém. És csak azért nem kell neki okostelefon, mert még mindig dolgozik és ahol dolgozik, oda pont nem való okostelefon.
Ha zavart téged, hogy más plattformon jobb az adott alkalmazás, akkor miért vették WP telefont?
A zene vágást a WP is tudja, csak rá kell keresni az áruházban. Ait meg belinkeltél képet, azon nem egy telefon van, hanem egy tablet,aminek a kijelzőmérete sokkal nagyobb, mint egy telefon. Ez nem egy életszerű összehasonlítási alap.
De csak hajrá ifú padavan, majd belejössza a fórul szabályzataiba. (Szerintem érdemes lenne elolvasnood)
-
HaZse
őstag
válasz
hallador #270 üzenetére
"vagy éppen a beállítások táján is vannak jobbnál jobb megvalósítások amit a Symbian 10 - 12 éve is jobban csinált."
Nekem meg pont az tetszik benne, hogy a beállítás (gépház) ugyanolyan, mint az asztali windows 10-ben.
De lehet, hogy a w10m mobilok azért ilyen kevés belőle a választék az x50-es szériában, mert az MS ki akarja futtatni pár éven belül. Én is hallottam erről a Surface Phone telefonról. Szerény véleményem, hogy ezt már rég a wp7-es után kellett volna elkezdenie a mobil fronton. Itt arra gondolok, hogy nem ARM procit kellett volna a WP8-as telefonokba rakni, hanem az x86-os Atom procikat. És akkor elég simán átjárható lett volna a plattform az asztali és mobilos eszközök között. Csak épp a mobilos alkalmazásokat csak az áruházból lehetne feltenni és a fejlesztőknek csak egy mobilos GUI-t kellett volna a programokhoz csinálni.
-
HaZse
őstag
Ennyi trollt egy wp-s hírnél rég látta. RTemélem jól laktak a hétvégére.
Nem akarom védeni a W10M-et, de mindenki készre veszi ezt a rendszert, holott a Lumia 550, 950, 950XL-eken kívül egyik telefonra sem jött ki hivatalosan az update, hanem csak Insider program keretén lehetett hozzájutni. És mindenki, aki ezt a rendszert használja a telefonján az csak Insideres tesztelő. Tehát hivatalosan még nem adték ki, de az itt fikázó emberek mind a w10m-et már kész rendszernek említik.
Az sajnálatos, hogy az MS miért nem tudta kiadni a w10M-et már tavaly. Szerintem nem az x86-os TH update-t kellett volna nekik kiadniuk, hanem átcsoportosítani egy csomó embert a w10m-es részleghez, hogy pl. Nov 1.-re legyen kész a végleges rendszer. És akkor Dec. elején már ezzel a végleges rendszerrel jöhetett volna ki az x50-es szériák.
Mert így, hogy egy nem kész rendszerrel jöttek ki az x50-es telefonok szerintem a vásárlók szvták csak meg. Ezért is válok most meg egy időre a WP telefonomtól, hogy majd év végén megnézzem, hogy mi fog változni.
Átmegyek egy kicsit IOS-re (i6) és Android-ra (Galaxy A5 2016)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest