- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
andreas9109 #452 üzenetére
Hát te tudod...nekem kellene 10 colon alkotni, estére kimeredne a szemem...sokszor már így is..
-
mike1334
veterán
Jajj te nem értesz hozzá...én hétfőn, ha bemegyek eljuttatom az infot a vezetőséghez vhogy, hogy Magyarország legnagyobb adatbázisát működtető rendszerét helyezzük át windowsról androidra és dobjuk kukába a ki tudja hány milliárdos gépparkot és fejlesztést, mert nem ez a jövő, és degradál a használata, mert úgy érzem, mintha kőbaltával csapkodva próbálnék információt kinyerni a rendszerből.
-
mike1334
veterán
Biztos a google beépített embere
De kár vitatkozni vele, amire nem tud ésszerűen válaszolni, azt kikerüli, vagy elüti valami viccel. De mit is várunk, ha az off topic jelzés használatát se nagyon sikerül megérteni
Mindennek megvan a helye amúgy, van amire a droid jobb, van amire meg a win. Elképzelhető, hogy egyszer majd egy mobil rendszer veszi át az üzleti szférában is a vezető szerepet, de meg lennék lepve, ha a droid lenne az (legalábbis a mai formájában). -
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #434 üzenetére
Khm hány androidos kütyüt használtok? Csak mert nálunk szerény becslésem szerint körülbelül összesen olyan 25 - 30 000 pc vagy laptop lehet (használatban/teljes készlet) és alig 1 000 - 2 000 tablet vagy ipad...pontos számokat nyilván nem tudok csak a cég össz létszámából tudok következtetni, és abból, hogy amennyit én látok belőle ott egy emberre hány pc jut...és nem azért nem látod órákig a win logot, mert már felesleges info, hanem mert olyan gyors, hogy betölt pillanatok alatt.
-
mike1334
veterán
válasz
andreas9109 #431 üzenetére
Keresetlevelet is azon pötyögted be?
jó, tudom van bt billentyűzet hozzá....
-
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #425 üzenetére
Megint végletekben gondolkozol.
Állításod: El fog tűnni a win és a pc, mert Neked elég a droidos telefon.
Ellenvélemény: Van, akinek kell a pc és a win a munkájához.
Konklúziód: Egy demagóg elviccelés.
Nem bántásból, csak elég érdekes "vita" ez így. -
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #422 üzenetére
Azért sok olyan munkahely van, ahonnan páros lábbal repülnél, ha a telefonodon tárolnád a céges adatokat. Ahol én dolgozom internet és munkaállomás még közvetve se lehet egy hálózaton. És picit sok gépről beszélünk. Szóval kár lenne temetni a pc-t.
-
mike1334
veterán
Megint nem érted...a többség itt szereti/szerette a lumiákat. Csak egyszerűen nincs alternatíva, amire jó szívvel lecserélném a 620-at, pedig már kellene. Vagy adjak 80e ft-ot a 650-ért? Nem ér annyit, talán picivel többet, mint a felét. Alig ad ki az ms telefont, azok is vagy kiöregedett hardverrel jönnek vagy egy vagyonba kerülnek. Nincs mit csodálkozni, hogy egyre kevesebben vesznek telefont tőlük. Ott volt a karácsony...jelent meg új teló? Igen a 950, a 950xl meg az 550...hol a középkategória? Rengeteg alkalmazás hiányzik wpről, miközben droidon már a klónokból van egy tucat, az egyébként is ingyenes originál változat mellett...tesz bármit az ms, hogy vonzza a fejlesztőket? De most komolyan...miért nekem a vevőnek kell alkalazkodnom egy gyártóhoz a leggyorsabban fejlődő üzletágban, ahol naponta jelenik meg új készülék? Szeretem a wp-t? Igen. Csak szeretetből kifizetnék kétszer annyit érte? Nem. Ennyi...
-
mike1334
veterán
Asztali nézetben már egy ideje mennek pc-s dolgok is
Persze azért csodára ne számíts
A nagyobb dolgokra ott a surface, de egy vagyon
-
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #322 üzenetére
És hol a windows? Neked nem kell értem, de sok helyen meg kell. De mindegy, kár vitatkozni, neked jó az, másnak meg ott lesz majd a continuum, mindenki boldog
wesder:
Arra ott a wp tablet. Nekem most androidos tabletem van és windowsos telefonom, jövő ilyenkor szerintem fordítva lesz -
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #317 üzenetére
Arra, hogy pl dolgozol a munkahelyeden egy projekten, majd hazamész, rádugod a tv-re, monitorra a telefonod, és billentyűzettel, egérrel szépen befejezed, közben ha hívnak az se gond, megy a kettő egyszerre is...kicsit leegyszerűsítetted, plusz úgy fogalmaztál, mintha lenne ilyen megoldás androidra is..de tudtommal nincs, se IOSre, se BB-re jelenleg..nyilván akkor lesz nagyobb értelme, ha több univerzális alkalmazás lesz, ami mind a telón, mind a pc felületen is fut, reméljük ennek is eljön az ideje.
taip:
Eléggé dicsérik, meg elég szép teló szvsz...no és ott a nemsokára megjelenő Honor Holly 2..nem túl drága ahogy nézem, brutál akksi, és egész jó spec társul hozzá. De az álmom egy Honor 6, de az túl drága már nekemIlletve most a flottámban van 44-ért 2015-ös A5, az is elgondolkodtató, csak nem szeretem a samsungokat, de ez az én saját hülyeségem
Na meg a Xiaomi Redmi 3..de kétséges a hazai forgalmazása a zárt bootloader miatt.
-
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #313 üzenetére
A Continuum teljesen másra való, és ebben pl elől jár az MS a többi gyártónál nincs ilyen funkció...igaz, még itt is gyerekcipőben jár, de van benne fantázia.
-
-
mike1334
veterán
Azért mondj olyan alsó kategóriás androidot mondjuk 2013-ból, ami hazai garanciával volt, mellette olcsó és hasított rajta a droid...csak mert az én "szutyok" 620-am gyorsabb volt, mint más akkori középkategóriás sony-ja vagy samsungja...(512 Rammal).
Hínár929:
Profán példa...szőke hölgy esetén a száz plusz egyedik candy crush klón, amiben olyan kis cuki mókuskák vannak, és a műkörmösnél mindenki azzal játszik rajta kívül... -
mike1334
veterán
Aki meg van elégedve a telójával és még nem akar cserélni, az örüljön. Aki meg cserélni szeretne az kicsit szomorú szerintem. A 950 drága, a 650 egy vicc, az 550 lehet még esetleg, ami jó lenne, de sajnos már az se egy olyan ajánlat, mint az 520 volt. Én megértem, hogy az MS prémium márka akar lenni, és erre megcsinálja a surface telefont, szerintem sikeres is lesz, viszont egyúttal a "sima" windows mobile résznek elengedi a kezét, hogy más gyártók vigyék, ha akarják. Biztos lesznek jelentkezők, de az már nem ugyanaz. Én mindig védtem itt is, és máshol is a lumikat...az ismerőseim, kollégáim közűl egy kivétellel (informatikus, neki surface is van) senki se használ lumiát, és nem is akar. Igazából 2013 körül emlékszem, hogy még tőbben falhoz akarták vágni a telójukat, de mára az szinte teljesen megszűnt, megelégedéssel használják. Szóval szerintem eltűnk a legvonzóbb előnye a wp-nek, a kiemelkedő megbízhatósága az androiddal szemben, a kedvező ár mellett.
-
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #182 üzenetére
Kipróbálják az évi 1 teló módszert a surface-szel. A részvényeseknek meg majd beadják, hogy a wp nem jövedelmező, ezért leállnak.
30z.Samu
A csempe nagy szerelmem, meg a fekete fehér beállítások a clearblackkel -
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #180 üzenetére
Ezt is néztem régen, de végül wp mellett döntöttem (Lumia 620, bár versenyben volt a HTC 8X is...), amit nem bántam meg, a 650-re vártam, de vicc az egész...
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #176 üzenetére
És most mit használsz? Nekem a Honor 6 tetszik, csak az ára nem
Amúgy a Xiaomi Redmi 3-re várok, ha lesz rá normális eu rom, esetleg a Honor Holly 2, ha normális akksit kap, vagy ha minden kötél szakad, akkor a Lenovo P1m, de a 8Gb háttértár kicsit kevés sztem... -
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #174 üzenetére
Ha nem tűnt volna fel, akkor szólok, hogy ironizáltam....a következő telóm nekem is Huawei/Lenovo/Xiaomi lesz...
-
mike1334
veterán
válasz
bihariszabi #172 üzenetére
Háhá itt nem kell majd várni verzióváltásra, mert a 10 az utolsó verzió
-
mike1334
veterán
Lehet nem is baj, elég számítógépre meg tabletre a win....droidon meg keresek egy csempe témát, mert az azért hiányozna
-
mike1334
veterán
Ahogy azt már a 650 árát meglátva is kifejtettem, arra vonatkozóan, hogy az jó lett volna, de túl drága, a 640 nem tetszik, esetleg egy 830 használtan...:
"...aztán eszembe jutott, hogy hé én vagyok a vásárló, mikor ennyi teló van, akkor miért nekem kellene kompromisszumokat kötnöm? Nem a gyártónak kellene a vevők felé nyitni? A wp pedig, akármennyire is szeretem tele van kompromisszumokkal. Eddig nagy előnye volt az alsó és közép kategóriában, hogy stabilabb működést nyújtott, mint a droid, de mára ez az előny is eltűnt."Éééés így lesz a következő telefonom Huawei/Xiaomi/Lenovo....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest