- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bihariszabi
aktív tag
Igen, ebben igazad van. De mivel már hardverileg alkalmas lenne az általad említett dolgokra, szerintem a szoftvert hamarosan kifejlesztik droidra. Teljesen megváltozott már az emberek kütyüszokása. Tavaly még én sem gondoltam, hogy ilyeneket csinálok, most meg NFC cimkéket rendeltem, amire profilokat fogok írni, hogy egy érintésre válthassam a környezet függvényében a telefon profilt. Ez van.
-
bihariszabi
aktív tag
Én abból vezettem le, hogy a cégünk azon utcán lévő embereinek sem azt a windows rendszerű szerkentyűt vették, mint ami az áruházakban van meg a többi fuvarozó cégnél, hanem android rendszerű tenyérgépet használ. A belső hálózatunkon ez hibátlanul megy, vidéki kollégákkal is tartja a kapcsolatot. Így a Libre nem releváns.
Office programcsomagnak meg ott a microsoft android változata. Amit tud, az elég (nekünk). Mondják a WP-sek, hogy wp-n nem olyan megbízható mint a droidos verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest