- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Hínár929 #199 üzenetére
De nagyrészét gondolom azonnal kirúgta mert jelentős létszámleépítésbe kezdett azonnal. Pl. Lumia 930, 830, 730, 520 ezek nagyon jó telefonok voltak. A 640 is még jó telefon ha az árát nézzük, én áprilisban vettem 42 ezerért 2 év gyári garival, a Dual Simeset, ennyiért megérte. De pl. a Lumia 950-nél van egy tök jó kicsit egyedi forma jó hardver és így eltolják a műanyag hátlappal ez vicc. Ugyanakkor utána nem sokkal kihoznak egy 650-et fém kerettel, baromi gynege hardverrel, kb 2-szeresen túlárazottan vicc.
Nekem még mindig tetszik a Windows, különösen, hogy a 10-es rátettem és érezhetően begyorsult a 640 DS telefon, pedig 8.1-gyel sem volt lassú mindig megállapították ismerősök milyen gyors, csak hát az app frissítés hiánya, meg nem szép. Meg a 10 már már egész jó, dekoratív lett is szerintem.
Igazán nagyon szeretem most is a 640-et április óta megvan 2 különböző aktív simmel, egyik 2 GB/hó mobilnettel, sokat használom online megy egy csomó minden folyamatosan pl. Skype, Whatsapp, Viber, Messenger, Facebook, időjárás előrejelzés záró képernyőn, 3 email szinkronizáció, navigáció is jó gyors stb. És így is jó az üzemidő, minden üzenetet Voip hívást, üzentet megkaptam időben, nem fagyott le kellett újraindtani, csak használni kell ennyi. És kiváló a beszélgetési minőség, stabil wifi, mobilvétel 2 simmel, ezek is nagyon fontosak+ Sd-vel bővíthető a 2 sim mellett. Kamera is használható teljesen. És a frissítésekkel tényleg javítottak hibákat 8.1-en. Szóval ezen megbízhatóság és jó akkuidő miatt ez egy nagyon szerethető telefon és rendszer azért. Legalábbis nekem ez a rész bejött, majd meglátjuk.
Droidos telóm volt korábban és most is van 4.4-es 8 colos droidos tabletem, ismerem használom nap mint nap azt a rendszert is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest