- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
jookomak
őstag
válasz
QbHead #28380 üzenetére
Taxisok és autóvezető oktatók használhatnak ilyet. Mármint nekik célszerű, hiszen nem kötelező bekötni magukat. Oktatónak ha bele kell nyúlni vész esetén, illetve taxisnak, ha neadjisten menekülni kell.
Átlagember ha nem köti be magát, az szerintem nem menő.
On is legyek: muterom rendelt valami külföldi oldalról ruhákat, ki is fizette. Az oldal azóta nem elérhető, a visszaigazoló emailek persze tök kókler címről jöttek. Mikor értik meg az emberek, hogy nincsenek csodák? Semmi nem adnak bolti ár harmadáért.
-
válasz
QbHead #28382 üzenetére
Simán kellhet, a neve meg azért sörnyitó mert az a legrövidebb nevű koronazáras ital, attól még ihatunk kólát vagy más így lezárt lónyálat is az autóban
Mégsem hívhatják a célszerszámot Kecskeméti Sütőtök Ital nyitónak, mint ahogy a sör sem Kecskeméti Sütőtök Italos üvegben van, hanem a Kecskeméti Sütőtök Ital van sörösüvegben...
Mire kimondom, hogy asszony, add már ide a fenti nevű célszerszámot, már rég kiszáradtam. -
-
QbHead
aktív tag
válasz
QbHead #27872 üzenetére
FB idióták 13 Eleinte megörültem, hogy megjelent a beküldött képem, hát ez nem az enyém volt, hanem másé, de látom degalább nem vagyok egyedül
-
MK VII
veterán
válasz
QbHead #27497 üzenetére
Lefordítom a hirdetést.
"Többszöri használat után jöttem rá, hogy használhatatlan az én hajamra ez a cucc, mert afro vagyok. A gyári göndörséget még egy tíz tonnás prés sem tudná kiszedni a hajamból, így eladásra szánom ezt az új kihasználatlan hajegyenesítőt, új ár mínusz 1000ft-ért... Sluzs klcs elhagytam. Nem lpott" -
seniman
veterán
válasz
QbHead #23879 üzenetére
Plasztikot,C4-et,hidrogénbombát sem kapni.Hirdessem őket egy vagyonért?
Maximum a holnap reggeli kávémat nem egyedül iszom,itt lesz vendégségben a TEK.
Más valamit azért ritkaságként hirdetni,mert már nem kapható,meg más az amit veszélyességének okán visszahívtak.Hirdessek ColorStar színestévét egy vagyonért?Az idősebbek biztos emlékeznek rá,pár panellakás leégett miattuk.
-
-
MK VII
veterán
válasz
QbHead #19922 üzenetére
Hál' istennek már halnak az ilyen hülyék.. Pokémon gozott és lelőtték, mert magán területre ment be.
De sok eset van már most.. Volt aki belesétált a tengerbe, mert nem figyelte, hogy mi van előtte és a járókelők mentették ki, mert nem tudott úszni.
Vicc.. -
seniman
veterán
válasz
QbHead #19038 üzenetére
Pándy András jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Videós, mozgóképes topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest