- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz MK VII #14932 üzenetére
Erről az jut eszembe, mikor az előző üzemvezetőnk hadilábon állt a helyesírással. Mikor rakott ki valamilyen kinyomtatott utasítást az üzemben az üzenőfalra, utána 5 percen belül ott voltam, és nyelvtan tanári jelölésekkel elkezdtem kijavítani a hibákat. Rendszerint mondatonként volt 2-3db. Az egy A/4-es oldalon már jól néz ki... Persze rajta röhögött az egész üzem!
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
BiP
nagyúr
válasz MK VII #14932 üzenetére
Ilyenkor meg Te vagy a nyelvtannáci, ha felhívod a figyelmét egy ordító típushibára, jószándékból, hogy legközelebb ne égesse magát vele. De még Te vagy a bunkó.
Amúgy az ékezetek hiányára én annyira nem ugranék, a számítógépezés korai időszakában hosszú évekig írtunk ékezet nélkül, programozóknál szerintem ma is berögzült szokás.
Én gond nélkül olvasom. Engem jobban zavar a központozás hiánya, hadarásnak hat, no meg teljesen más lehet a mondat értelme, mint amit eredetileg szánt közölni. -
dugo_
veterán
válasz MK VII #14911 üzenetére
Lazán kapcsolódva:
Using 478 socket CPU on 775 socket motherboard retrofit hack -
Yutani
nagyúr
válasz MK VII #14863 üzenetére
Az árak alakulása többé-kevésbé önszabályozó, a piaci kereslet-kínálat határozza meg. Ha túlkínálat van egy termékből, és az eladók tényleg el akarják adni, akkor megnézik a többi árát és picit alámennek. Ez látható is időnként.
Persze a másik véglet is tapasztalhtó, amikor valamiből alig van a piacon, és felmegy az ára, vagy legalább is stagnál.
#tarcsad
-
Yutani
nagyúr
válasz MK VII #14855 üzenetére
Nagyon igaza van az ismerősödnek!
Egyébként elgondolkodtam az árakon. Nekem még sosem sikerült jóval a reális (vagy HA-s "átlagár") felett eladni a cuccaimat. Miért gondolom azt, hogy ez másoknak tömegesen sikerül? Miért érzek késztetést, hogy egy elszállt árú termék hirdetéséhez beírjam, hogy hahó, térj észhez?
Tegyétek a kezetek a szívetekre: ti mennyire sűrűn tudtok eladni magasan a reális ár felett?
#tarcsad
-
Yutani
nagyúr
válasz MK VII #14845 üzenetére
Extra profit alatt azt értem, hogy az esetleg kicsit jobb áron megvásárolt cuccot visszaforgatja ugyanitt és azon profitot realizál. Látjuk, mi folyik itt, talán mindannyian tudunk rá példát mondani. Néha én magam is megteszem, hogy egy jó áron kínált cuccot megveszek, kicsit használom, aztán ha megunom, egy picivel többért eladom, ha sikerül.
Olyat is látni, hogy emberek itt szabályosan kereskednek a használt cuccokkal. Nincs tiltva, miért is lenne? Ezeknek a hirdetéseit el is kerülöm, általában tulajdonostól vásárolok.
Valami ilyesmire gondolok extra profit alatt. Na meg a több éves cucc jelenlegi kategóriája árában kínálása ami még ide érthető (55_60k-s HD 7970 és társai, 4-5 éves alaplapok drágábbak, mint új korukban).
#tarcsad
-
Yutani
nagyúr
válasz MK VII #14833 üzenetére
Még mindig aktuális a kérdésem: a szegény, tudatlan vevőt akarjuk megóvni az indokolatlanul magas vételártól és kiadástól, vagy az eladótól sajnáljuk az extra profitot?
Abból kiindulva, hogy az emberek mennyire sz@rnak egymásra, szerintem utóbbiról van szó.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
Chaser
legenda
Pontosan, madár les lett mint a vakera, de ez nem a vakera. Extrának ha még behív pár spant hypeolni akkor pláne biztos a siker.
snecy20 Más megközelítésben viszont, az apródoknak lenne kevesebb munkája és több beárazás lenne De ez sztem se járható út. Vissza a régi felálláshoz, intézze a közösség. Kár túlbonyolítani. Apródokra akkor legyen szükség ha valahol durvul a helyzet. 10 év alatt egyszer nem kellett modot hívni mert kritizálták az áraimat, de érdekes. Volt még azt is beírtam ha x cuccot tudod olcsóbban nyugodtan linkeld be, hátha valakinek jól jön aki a közelében lakik. Régen egy közösség volt az is, csalók is gyorsan kibuktak. Mára megbújnak, mert van hol megbújniuk. A féreg ott terem ahol táptalajt kap, ez sajnos minden téren így van.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
snecy20
nagyúr
válasz MK VII #14835 üzenetére
Ezzel egyetértek, sokunk eleve több órát itt tölt vagy így vagy úgy. Más mód azt hiszem nem nagyon van arra, hogy megtisztuljon a hardverapród és úgymond tényleg legyen értelme használni, látogatni azt úgy, mint az elődjét mondjuk 8-10 éve. Csakhát ugye ez nem lenne egy kimondottan demokratikus rendszer, üzemeltetői szinten gigantikus falakba ütköznénk vele.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
Csak egy ötlet: Akik hardvert szándékoznak eladni, kötelező jelleggel be kellene írniuk az elképzelésüket az árat illetően az árazós topikba, és ha az ármesterektől zöld utat kapnak, akkor lenne csak joguk a hirdetés feltöltésére. Így rögtön kiszűrhetőek lennének a boltiáras lesipuskások. Egy a gond, hogy ehhez meg kéne sokszorozni az ármesteri taglétszámot.
-
-
HARDVERAPRÓD
válasz MK VII #14822 üzenetére
Csinálok én olyan fotót agyonkarcos telóról hogy karcmentesnek látod.. Aztán megkapod és meglepődsz.A fénykép semmire nem való ilyen esetben.Azt javasoltam nekik töröljük az értékeléseiket egymásról és kerüljék el a másik felet zárják le a dolgot. Egyikük sem akarja igazán...Akkor marad az értékelés és kész.
Nekem volna ötletem az értékelés javítására de ezt most nem írom le..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
SUPREME7
addikt
válasz MK VII #14784 üzenetére
Itt elég érdekesen mennek a dolgok. Én nem mentem el egy monitort megnézni mert gyanús volt az eladó, nem károsítottam meg egy forinttal sem, nem volt megbeszélve se fix találkozó, hanem annyi, hogy egész nap otthon van, mehetek megnézni. Nem mentem, de nem is ígértem fixre semmit. Erre minden szó nélkül kaptam 2 negatívat.
Bezzeg akik anyagi kárt okoznak, nem érkezett meg termék, hibás terméket küldött az illető, figyelmeztetést és 1 hetet kap a rendezésre, és nagy részben semmilyen negatív értékelése nem lesz utána.
Persze ez annak is köszönhető, hogy simán engedélyezik a "bosszúértékelést", tehát ha jogosan lehúzol valakit, akinek nincs sok értékelése, az leronthatja többéves pozitív értékelésedet, mondhatsz bármit. Az én emberem is azóta be se lépett.
Pár hete írtam ide, egy érdekes laptop vásárlásomat, inkább nem értékeltem az eladót, mert friss reg, ő regel egy újat, engem meg lehúz alaptalanul.
Szóval na, értem én, hogy nem nagyon lehet igazságot tenni, de vannak bosszantó helyzetek.
-
Yutani
nagyúr
válasz MK VII #14631 üzenetére
Képeken eléggé jónak tűnik a kocsi, persze ezek csak képek. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a két első ülés ki van égetve cigivel, vagy egyéb foltok azok?
A helyesírás az viszont olyan dolog, amiről lehet, hogy hallott már a hirdető, de biztosan nem találkozott vele életében.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
seniman
veterán
válasz MK VII #14131 üzenetére
Nekem régen egy komplett PIII repült a sarokba,hogy még a vakolat is lejött. A szuper hápé nyomtató meg olyan tockost kapott,hogy polcostól szakadt le. Utálat volt első látásra
Legutóbb benn felejtettem a vinyót,amikor dekopírral vágtam ki a ház oldalát a plexinek.Feltűnt egy idő után,hogy nem akar haladni a fűrész Utána forgatás közben sikeresen kicsúszott és csattant a járólapon.Ha ezt túlélte,Bear Grylls lesz a nickneve.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
snecy20
nagyúr
válasz MK VII #14008 üzenetére
Néha abban az esetben jogos lehet a várakozó álláspont ha az ember több generációval le van maradva, és tényleg valami elementáris erejű next-gen széria jön, de szvsz eddig még ilyenre nem volt példa... 2003 végén egy csomóan elkezdték lecserélgetni a jó kis erős Gef3 / Gef4 Ti kártyákat a szutyok elsőgenerációs DX9-esekre, aztán kb. jó ha 2007-re kezdték el kihasználni azt a játékok....
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Smikor a 280X-et vettem, akkor már volt a 3xx széria, de 380X még nem. 270X OC után 380-nak sok értelme nem lett volna, 390-et drágállottam (most is). Gondoltam, h várok, de végül vettem ezt, elég jó áron. Kiderült, h kár is lett volna 380X-re várni, kevesebb a tudása, mint vártam. Persze lehet várni a még újabbakat is, de van egy határ, ahol már nincs értelme. Pl. Várom a Zen-t, de ha nem lesz ITX-mATX deszka, akkor nem várok tovább és intelre váltok, picike lappal.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
SP4C3
veterán
Ami azt illeti tényleg fájó szívvel vásároltam én is gépet / alkatrészeket tudván, hogy úgyis csak ideig óráig tart, gyorsan elavul.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz MK VII #13998 üzenetére
~58-tól vannak a vadi új GTX 960-ak. Ilyen EVGA SC / SSC / FTW miegyebek kb. +10k.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Depression
veterán
-
snecy20
nagyúr
válasz MK VII #13942 üzenetére
Agyrém. És az a vicc hogy a csalóknak nem is kell megerőltetniük a fantáziájukat, mert az emberek a legelemibb kelepcékbe belesétálnak maguktól. Ahogy seniman írta itt feljebb, sokan autodidakta módon válnak hülyévé.
-
gban
veterán
válasz MK VII #13931 üzenetére
Egyetértek.
Pláne az olyat nem értem aki ezt pl. megveszi:Kingston SSD SMS200S3/120G
Ár: 16 500 Ft
1 év garanciaPCX-ben 300 Ft-tal olcsóbb, 3 év garral.
Mondjuk az is szép hogy ugyanez 27 az edigitalban.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz MK VII #13925 üzenetére
Mi ezen a belekötés? Csak egy olyan szó, amivel ha a másét bármilyen (helytálló) kontextusban leminősíted, írd helyesen.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz MK VII #13907 üzenetére
Záros határidőn belül már másodjára; inteLLigencia.
: D
-
Faterkam
addikt
-
ViZion
félisten
válasz MK VII #13722 üzenetére
Szerintem sokan úgy vannak ezzel, h nem is követik a változásokat, nem fogadják el az amortizációt, ami IT-ben van... Megnézi, hogy 25k-ért vette, akkor egy 20-ast megér még két évesen... Pedig bizony már a vétel másnapján volt az az ára...
Ezek után elég pár ilyen hirdető, a többi igazodik. Hiszen ha olcsóbban van fent, akkor az biztos hibás, átverés, akármi. Én egy szivattyút árulok, konkrét leírással, tapasztalatokkal, priviben képekkel... 2-3 érdeklődő volt, de egy volt komoly, neki jegeltem is, de gondolom iskolás még, nem lett meg a pénz. Akik drágábban rakták fel, sztem már eladták...Tudod:
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
TaaT
nagyúr
válasz MK VII #13693 üzenetére
Ez kb ugyanaz (az értelmi szint) mint a like-old a bejegyzést és kisorsolok egy iphone6ot.
A különbség csak annyi hogy a facén ezzel nem károsítják meg a sok birkát, max csak kihasználják.
Sajnálni nem tudom egyiket sem.
De hogy legyen valami témába vágó, jóáron van a lófogáson egy számítógép, felhívom Sándort, Sándorné veszi fel a telefont, kérdezem Sándorral mikor tudnék beszélni a géppel kapcsolatban. Azt mondja nyugodtan kérdezzek tőle. Oké, hibátlanul működik, doboz, garancia? A válasz felvágósan csak annyi, ha garancia és doboz kell mennyek el a számtech bótba, ott kapok majd. Mondom oké, a gép működéséről mit lehet tudni? Válasz: Semmit, külföldről van a számítógép.
Mondom akkor jó, majd még gondolkozok rajta.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
djculture
félisten
válasz MK VII #13693 üzenetére
Ez nem így működik, egy beteg ember kétségbeesésében bármire képes ezért "hülye állatnak" nevezni bárkit becstelenség kategória és még finom voltam. Ez a baj hogy az állam hagyja ezt a hülyeséget pedig az ilyen kuruzslás bűncselekmény kategória. Gyakorlatilag szerződés köttetik mikor felhívja ezt a számot egy olyan emberrel aki elesett és a körülmények miatt nem képes tiszta gondolkodásra és ez törvénytelen. Ezeket már rég bekellett volna tiltani de mittomén hány év alatt odáig sikerült a hatóságnak eljutni hogy már a nyugdíjas buszoztatásnak a sok semmi se érő szrnak a kötelező megvásároltatásának meg az egyből otp hitelszerződés helyszíni kötésének legalább vége lett.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MK VII #13633 üzenetére
Pedig minden megváltozott! Már nem Moszkvába, hanem Brüsszelbe küldjük a fake statisztikai eredményeket...
-
zolee5016
őstag
-
norbert1998
nagyúr
válasz MK VII #13513 üzenetére
Előre még nem postaztam, ismerősnek személyesen. Utoljára egy 80gb-os pata hdd-t. Egy tábla, általam még sosem látott milka-t kaptam, miután letesztelte. És kb az egyik legjobb milka evör!
Egyébként 5 éve áramot sem látott szegény, 68%-os volt. A sata2-es 500gb-osomnak pontosan a felét tudja mindenben, amit a crystal tesztel.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz MK VII #13502 üzenetére
Viszont a vevő akivel sikerült megegyeznem az annyira korrekt volt.. majdnem megkönnyeztem. Ezért grátiszba a megbeszélt helyett ajánlva adom fel neki a csomagot, azt a kis különbözetet kifizetem én.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz MK VII #13430 üzenetére
Tudod mikor vettem volna át.. Fizesse ki az útiköltséget, oszt jónapot. Az órabéremet megtarthatja a parasztja.
-
Enzolord
addikt
válasz MK VII #13430 üzenetére
Már bocsánat, de hogy a túróban voltál 1 hónapig teló nélkül?
Ezt mondjuk én is rühellem, amikor hibátlan, meg karc mentes, és csitti fitti, és kiderül, hogy lókukit..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
djculture
félisten
válasz MK VII #13041 üzenetére
Persze csak míg dolgoznak Kína 2011 óta meg ötszörözte ezen fémek árát. Gyakorlatilag ha a gyártástechnológia nem a kispórolásról szólna most a legolcsóbb lap is 30 ezer körül lenne. pcb nyomtatás ára is megduplázódott a passziv alkatrészek szintén elég durva áramemelkedési görbét írnak le. Pár éve betáraztam kondikból most az akkori 100 ezerből kb a negyed mennyiséget kapnám és nem is biztos hogy ugyanolyan minőséget.
[ Szerkesztve ]
-
válasz MK VII #12874 üzenetére
Jaja, ugyanez. Egyik kedvenc a "tányérat", azóta csesztetjük, hogy az nem úgy van, hanem "tányértot".
Tirexitől a kórájhét az nagyon rámragadt, máig így mondom. Bár sokmindennel így vagyok (májkrósütő, szundblászter kszájfáj, aggya a méjjet, soundcloud helyett zsanklaúd, stb), és direkt, de a kórájhét az sajnos nagyon mélyen belém ette magát.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
válasz MK VII #12826 üzenetére
Pedig elmondtam, elvittem ezt az akkut is, hogy a szép 200+ ciklusos, ez meg alig 100 és jobb. Csak sokkal csúnyább. Ki is van celluxozva a széle, hogy a foglalatban ne mozduljon meg, illeszkedjen, nem erre esett. Azt nem szeretem. Nem baj, az utolsó kis rútság kapta meg. Borítékolom, hogy ez valakinek baj lesz.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
HARDVERAPRÓD
válasz MK VII #12792 üzenetére
Az a gond,hogy sokan vannak akik elhozzák részletre mondjuk 12 éve már előfizetéses és rendesen fizeti.Most az ilyent miért tiltanám ki vagy miért ne adhatná el a telefonját? Ennyi erővel csak gyári függetlent lehetne hirdetni? Akkor tényleg nem volna sok mobil hirdetés..
A hardverapró csak egy felület eladó és vevő között nem a mi dolgunk vizsgálni hogy a telefon független,előfizuhoz kötött esetleg imei módósításon átesett...A vevőnek kell utánajárni.Más kérdés ha ilyennel találkozunk akkor próbálunk a lehetőségeinkhez mérten segíteni hiszen nem vagyunk hatóság a kezünk meg van kötve.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
seniman
veterán
válasz MK VII #12783 üzenetére
Valami balga jószág hirdet egy Lumia 950-et,de a dokkolóért(ami csomagban hozzá jár)külön pénzt szakítana. A poén,ha meg is veszi valaki anélkül,utána mit kezd vele?Semmi más típussal nem kompatibilis,ha meg valaki nem útszéli trógertól veszi a 950-esét,alapból kapja hozzá.
-
Pala
veterán
válasz MK VII #12772 üzenetére
Pont azert termeszetes nekik, mert igenytelenek. Igenytelen embertol nem szabad venni semmit, ki tudja mit muvelt vele elotte (meg akkor sem, ha nincs lathato kulserelmi nyom). Egyebkent kivancsi vagyok, ezek az emberek vajon mit szolnanak hozza, ha nekik akarnanak eladni karcos, horpadt laptopot. Elvileg egy szavuk sem lehetne, hiszen ez nekik "termeszetes".
-
norbert1998
nagyúr
válasz MK VII #12745 üzenetére
Mondjuk vicces lett volna ha a buszon a fülemben hullik szét
Konkrétan hozzáértem és instant széthullott. Két fórumos kolléga tanusíthatja Skype beszélgetésen átSzerencsére ingyen volt (3 hónapot késett)
Pillanatraganya és lássuk mit tud. Állítólag jók, gyakorlatilag meg csak hülye voltam és kiváncsi. Egy ezresért. És végül annyiért sem, a késés miatt. -
seniman
veterán
válasz MK VII #12198 üzenetére
Nem semmi,biztos annyira még nem befutott spíler,hogy titkárra vagy asszisztensre fussa neki Csak szimplán egy kötschög
(#12200) djculture
Most is meg lehet osztani ilyen sztorikat,Kalandor annyit szokott tenni az ügy érdekében,hogy az illető neve fenn marad ott az utókornak,okulás végett.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MK VII #12198 üzenetére
Mintha régen lett volna ilyen fekete pontos topik is. Kivel vigyázzunk vagy ilyesmi tutira van.
-
norbert1998
nagyúr
-
seniman
veterán
válasz MK VII #12001 üzenetére
De ennek még mindig több köze van a gamer jelzőhöz,mint egy routernek.Mi a fenétől lesz gamer egy router?
Mondjuk ennyiért a kutyának se kéne,lomis piacról 3ezerért egy stabil vázas szakadt huzatos szék,duenről vagy racing bazárról egy páratlan recaro,aztán megvan egy huszasból.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest