- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Dettó. Nekem is volt 2 kiakasztó érdeklődő után egy normálisnál is rendesebb vevőm, ő elsőbbségi feladást kapott tőlem bónuszba. Így hamarabb megkapta a cuccot, de nekem megérte azt a +2-300 forintot, hogy így értékeljem, hogy ő bizony egy fehér holló.
szerk: Én is azt mondom, ma már az ajánlott az sajnos alap.
-
MK VII
veterán
Szerencsére nekem is nagyon sok korrekt vevővel volt dolgom.. Többüknek én is felajánlottam valami pluszt. Vagy a postaköltséget engedtem el vagy pl egy óra vásárlásnál egy Tag Heuer-es baseball sapkát küldtem grátiszba.. Volt olyan, hogy lebeszéltem, hogy postázza nekem a srác a memóriákat, de nem volt alkalma elpostázni suli miatt és egy személyes találkozó alkalmával intéztük el a dolgot. Előre utaltam neki a termék árát és a postaköltség árát is viszont annyira korrekt volt, hogy mikor személyesen találkoztunk a postadíjat el sem kértem tőle.. Mondtam fagyizzon egyet.. Épp meleg nyár volt.
Szóval hál' istennek sok a normális üzletfél, de ez a topik mindenképp kell..
"Ezért grátiszba a megbeszélt helyett ajánlva adom fel neki a csomagot, azt a kis különbözetet kifizetem én."
Azért ma már egy fűszálat is elsőbbségi ajánlottan kéne feladni..
Én mindent úgy adok fel még akkor is, ha nem kérik.. -
BiP
nagyúr
Én is rengeteg emberrel találkozom, aki - bár várom a megbeszélt időben - képtelen jelezni, hogy "Jaaaaa, meggondoltam magam." Nekem kell utánamenni, és kicsikarni belőle a választ.
Nem az a gond, hogy nem veszi meg, van ilyen, csak ha már úgy szervezi az ember a napját, hogy időben beleférjen, akkor nem árt, ha avevőérdeklődő jelzi, hogy ne várjak hiába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest