- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horush
addikt
válasz
snecy20 #14834 üzenetére
Ebben a hozzászólásban kevesebb a realitás, mint a topikot életben tartó hirdetések áraiban. Orbán Viktortól nem kéne esetleg még írásos jóváhagyás?
Továbbra is fenntartom, amint tegnap írtam: minden annyit ér, amennyiért megveszik. Ha valaki vásárolni akar, vegye a fáradtságot, és szánjon néhány percet a reális ár felmérésére. Akár azzal, hogy beír az árazós topikba. Ha erre nem képes, felőlem vásárolhat 10x-es áron is, akkor sem az eladó a hibás, hanem a vevő.
MK VII:
Több ármester kéne? Most nem azért az egy húszért, de amíg ma ezen a témán elmélkedtünk meg a hét többi más napján is addig azokat is be tudtuk volna árazni.. Szerintem ebből a topikból mindjárt lenne úgy 10 önkéntes.. És akkor lehet, hogy keveset mondtam..Lehet jelentkezni, mindig van hiány. Aztán a legtöbben mégis megunják pár hónap után.
Egyébként igen, régen minden jobb volt, ez a topik a vicces hirdetésekről szólt, nem random agymenésekről.
-
MK VII
veterán
válasz
snecy20 #14834 üzenetére
Ez is egy elfogadható ötlet..
Több ármester kéne? Most nem azért az egy húszért, de amíg ma ezen a témán elmélkedtünk meg a hét többi más napján is addig azokat is be tudtuk volna árazni.. Szerintem ebből a topikból mindjárt lenne úgy 10 önkéntes.. És akkor lehet, hogy keveset mondtam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Gumi és felni topik
- Wise (ex-TransferWise)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest