-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Astroboy #37265 üzenetére
Sztem ez egy dac részükről, országtalan nép, már csak azért sem fog helyesen írni magyarul. (felteszem ha akarnának sem tudnának sokkal jobban írni páran)
Ha milliomosok lennének akkor is titokban eljárnának lomizni néha, rezet "gyűjteni", vérükben van mint a hegedülés, zene. -
cbmfan
senior tag
-
opr
nagyúr
válasz
Astroboy #37254 üzenetére
Jelentkeztem dicső admiral general
AladeenDictatopr-nek, aztán meglátjuk, mi lesz.dvdbackuper: Nem igazán...
Akkor mivan, ha én konkrétan személyesen ismerek olyan cigányokat, akik tisztességes emberek, és általában kifogástalan munkát végeznek? Sőt, konkrétan személyesen ismerek egyet, aki igazi putriból származik, és van neki summa cum laude diplomája, nem vízgereblyéző szakon.
Ja, meg rengeteg jóazúgy-baszokbele szakembört fehér bőrrel, akkor most mivan? Akkor most szabad rasszistának lenni a fehéremberrel szemben is, vagy az már kiverné a biztit?
Mocskosul egyszerű a dolog: Rasszizmus-> zéró tolerancia oszt kész. Akinek nem tetszik, az meg mehet a sarki kocsmába okosan asztalt verni. -
sh4d0w
félisten
válasz
Astroboy #37062 üzenetére
"Hali. Nekem van egy vezetekes wifim, amilyet vadászol, csak írj mailen, mert munka közben itt nem lehetek fönt az oldalon, az e-mailem viszont folyamatosan nézem a munkám miatt, és ott biztos gyorsabban reagálok.
Írj ha érdekel, és megbeszéljük a részleteket: banaticsalad@freemail.hu" -
-
cbmfan
senior tag
válasz
Astroboy #36573 üzenetére
rokonok beszélgetnek, jól sejtem?
vannak cigány barátaim, ők is ugyanúgy hulladéknak tartják az ilyeneket. ezek egyszerűen képtelenek a normális életre, négy elemi már csúcs náluk tankötelesség végéig. tanárok meg inkább továbbengedik őket, csak szabaduljanak tőlük...
-
kenwood
veterán
válasz
Astroboy #36570 üzenetére
Azert arra kivancsi lennek, hogy azokat a tanarokat, aki az ilyen arcokat felso tagozatba engedik,miert hagyjak dolgozni ?
En se voltam egy nagy asz nyelvtanbol (ott sem,ahol ekezeteket hasznaltam), de azert ezek olyan szinten durvak, hogy aki nem huzza meg nyelvtanbol, az kozpenzt lop,amikor leveszi a fizeteset a kartyarol. -
-
Trailblazer
veterán
válasz
Astroboy #36526 üzenetére
A süssük Wagoner vélhetőleg megint csak a mobil szövegjavító baromságának köszönhető (androidon a keyboard app szabályozza), amit az elsők között szoktam letiltani, amennyiben variálásra kerül sor...
Az meg már puszta igénytelenségből származó figyelmetlenség, hogy így is posztolja a hirdetést. -
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #36455 üzenetére
( :
"ELADÓ 1080TI VIDEÓKARIM AMD VEGÁRRA VÁLTÁS MIATT SAJNOS GYÁRI GARI NINCS RÁ DE MINDEN TARTÓZÉKA MEG VAN TESZEK FÖL EGY VIDEÓT MŰKÖDÉS KÖZBEN AKIT ÉRDEKKEL PRIVÁTBA KERESSEN CSERRE ÉRDEKKEL DE CSAK AMD VEGA 64 RE ÉRTÉK EGYESZTEÉSSEL NE FELEJTSÉTEK A PIAC LEGGYORSABB VIDEO KARIJA AZ ÁR FIX !!!! SZEMÉLYESSEN KI BROBÁLHATÓ MEGNÉZHETŐ"
na ettől felébredtem :d
-
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #36447 üzenetére
én ha nő lennék egyből bejelölném az biztos, ki tud ilyen szövegnek ellenállni? egy komÓJ kapcsolat az bizony komoly, nem lehet vele tréfálni ((( :
szerk: MK VII azért ez nem így van egészen
az a falu tele van lehetőségekkel, mióta ott garázdálkodom már sokat lőttem, kaptam jó állás ajánlatot is, de most nem érek rá dolgozni :d meg tud csinálni magának az ember bőven ha figyel
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged