- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
Astroboy #48628 üzenetére
kemény
de sokan beszívják tuti.
Ez a mini chip bármely számítógépen használható. A legjobb eredmény érdekében a chip legyen mindig csatlakoztatva a számítógéphez. Ha bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége, kérjük, hívja a XXXXXXXX telefonszámot. telefonszám foglat.....
-
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #48603 üzenetére
egyik se jó, rá nézve jobb ha csak stiklizni akar, de nem történt vele semmi, magamból kiindulva ha feltörnék a fiókom akkor szólok valami főnöknek akár telefonon, kismillióan tudják a számom innen, ahogy gondolom az övét is, az elég egyértelmű azonosítás
van fenn egy 1060 gaming x 75e-ért, egy szó jutott róla eszembe:
hinnye' ( : -
Gyuri27
félisten
válasz
Astroboy #47641 üzenetére
Hold te eb. De fél kézzel irok. A másikkal meg a lidérceket hajigálom napi 8 órában. Mert sose fogynak el.
Van még kérdésed vagy csomagolsz most már?Speed(R): gari be lett nézve. Ezt közölte is. Árból is engedett.
Volt róla szó, hogy lemezes játékok? Hogy nem lettek valahova beregelve?
Ha meg a gépen elérhető (mert ahhoz adták) akkor ne kelljen már külön is. Mert így ugye oda kell adni a géppel. Mint látjuk a tartozékok nincsenek is az eladásban. Szóval legyen elég az a haszon ami így leesik a vevőből lett eladónak.Faterkam: tipikus esete annak amikor két seftes találkozik. De hidd el ha egyik se örül akkor korrekt volt a bolt.
-
opr
nagyúr
válasz
Astroboy #47421 üzenetére
"Múltkor pont ezen értekeztünk itt, vagyis, hogy attól még lehet valaki jó szakember, mert nem tud helyesen írni."
Tudom, emlekszem, a velemenyem nem valtozott azota se, nem lehet. Illetve attol, hogy nem tud helyesen irni meg lehet, de ha felad egy ilyen hirdetest, akkor nem lehet.
Azert nem lehet, mert az igazi, jo szakember, barmilyen szakman belul tudja, hogy mi az, amit nem tud. Neki mar nem kell borgozosen uvoltenie, hogy O mennyire ugyes meg stb, megvan a sajat tapasztalata, tudja mi az, amit meg el tud vallalni es kivaloan megcsinalni, stb, tehat tudja, hogy helyesen irni nem tud. Namost az ertelmes jo szaki, ha tudja valamirol, hogy ahhoz hulye, akkor megker/megbiz valaki mast, aki abban jo, hogy azt a reszt csinalja meg.
Osszefoglalva, ha igy ir, akkor vagy szimplan igenytelen, vagy annyira hulye, hogy azt se tudja, hogy hulye, tehat nem lehet jo szakember sem. -
opr
nagyúr
válasz
Astroboy #47418 üzenetére
Nem akarok nagyon eloiteletes lenni, de nekem az jon le, hogy a csotanyirtas 5000, arrol meg nem tehet, hogy onkentes jelleggel, mosolyogva atadod neki es a "segitoknek" a csaladi vagyon felet (vagy amennyit el birnak cipelni) a friss, de annal erosebb baratsag jegyeben. Esku, hogy az asszony torkahoz nyomott kesnek ehhez semmi koze, most tehet O arrol, hogy ugy lapatoltad a kezebe az aranyat/penzt/TV-t, hogy elejteni se volt ideje, mindegy mennyire probalta?
-
válasz
Astroboy #47406 üzenetére
Ez olyan mint a Tündér Döme autópálya volt a tescoban.
Ott is biztosan mondta egyik nagytudású a másiknak, te Józsi nézzed mán, ezek még leírni se tudják a termékük nevét helyesen, nem baj én úgy írom le ahogy köll.
Így lett a thunderdome-ból Tündér Döme, az 'értelmetlen' Denver-ből meg denevér. -
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #47299 üzenetére
Azt nem ertem mert kuldte vissza a penzt "bemondasra", ha valamit visszavettem igy, eloszor termek vissza aztan penz
Errol jut eszembe valamikor reg geil bd ramokat vettem, benezek a postaladaba, level, kiveszem, sima papir, kibontom, a ramok ((( : poren, barmi vedelem v csomagolas nelkul
Garpapir nincs
Irok az eladonak, ramok megjottek, tittajofej' vagyok h.nem tagadom le, mert ha letagadnam bizonyitani se tudna h feladta, de ha megis, posta sima levelnel semmilyen felelosseget nem vallal
Garpapir nincs....nem talalta ( :
Alkudtam meg par ezer ft-ot ez miatt, ha nem engedi kuldom vissza, engedett, igy mindketten jol jartunk, aztan kiderult jo tuningos ramok, -
SUPREME7
őstag
válasz
Astroboy #47299 üzenetére
Azért ez tényleg mekkora, a lehető legkorrektebben viselkedett az eladó (szvsz túlságosan is, a srác már 2 negatívat kapott, mert megdumálta az eladókat, hogy küldjék el a cuccot, és fizet, majd használta hetekig és szó nélkül visszaküldte), mi történhet egy rammal ami 1 hétig tökéletesen működik? Meg a feladásról a papír hopp eltűnt, és még ő fenyegetőzik
Zseniális mekkora arcca lehet az embernek.
-
Alg
veterán
válasz
Astroboy #47286 üzenetére
Ez mégis miazistenbuzogánya? Akvárium? TV? Keretezett vízfestmény? És miért van rajta egy LCD-s vezérlőpanel mint valami mikrón?
Nemértemnemértemnemértem
Szerk: viszont csak egy lámpa működő képes benne, és az egész cucc cserére szorul... vagy csak egy képes lámpa működő?
-
opr
nagyúr
válasz
Astroboy #47131 üzenetére
Egy reinterpret_cast kerdese az egesz es megy az. Igaz, igy konkretan belole lesz a piros pont, de ezt siman fel lehet fogni ugy, hogy annyira jo volt, hogy nem kapta a piros pontot b+, hanem konkretan azza valt! Az azert mar valami.
Biztonsagos is, mint mondjuk egy egyejszakas kalandon egy gumit ketszer hasznalni. Mi baj lehetne?
-
-
Cs1csó
titán
-
kenwood
veterán
válasz
Astroboy #47079 üzenetére
Najo,azert nem very low,de egy i7 2600 es egy 1060 6gb szinte sehol nem tudja a fix 60-at,ha minden max kozeleben van.
Szepen be lehet loni rajta a 60-100-at,de AAA-nal sok medium kell,es ez a proci azert joval erosebb egy 1st gen i5nel, ahogy a 6gb-ben is erosebb a gpu,mint a 3asban. -
Tikakukac
titán
válasz
Astroboy #47013 üzenetére
El sem hiszed mennyire össze tudnak ilyen sztorik jönni. Két "csúcs" hardveraprós kolléga volt az egyik sztoriban, 10 oldal is kevés lenne a teljes történethez. De végül tényleg tucat szálon értek össze a dolgok és akkor értettem meg, hogy ez nem egyedi, ez így megy, csak mindenki kussol róla.
Mai napig látom a 100%-os, legmegbízhatóbb, csak dícsérnek, rommá ikonozott hirdetéseket, tele a szokásos 2 magos procihoz írt 4x36480000Mhz-es hülyeségekkel. És ennyi. Bezzeg mikor sarokba szorul a szerencsétlen, akkor már mutogat a többiekre, hogy hát de nem ő hozta ki és hát nem is magánra volt véve, meg hát kocsival hozta az meg benzin stb stb. Ez a legundorítóbb fajtája mindennek.
-
-
Trailblazer
veterán
válasz
Astroboy #46487 üzenetére
A honlap alapján ez nem két fős vállalkozás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest