- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Yutani #18097 üzenetére
Nézd vissza, hogy PS topikba több évig intenzíven segítettem. Voltunk páran, amolyan helpdesk volt már, napi sok hsz-el. De az FX topikban, alaplapok topikjaiban is segítettem.
Akkor ugye a játékok... STALKER, BF2142 topikokban is jelen voltam, BF2142 sokáig kiemelt topik is volt, több klán indult onnan (*919*, PH!).Logout cikkeket írtam, ott is segítettem, dumáltunk. Linux topikokban is aktív voltam (Fedora, Linux kezdőknek), segítséget kérők vannak/voltak bőven. Olyan munkám volt, h símán belefért ennyi, kicsit viszonoztam a kapott segítségekből.
-
Chaser
legenda
válasz
Yutani #18099 üzenetére
aki tud, az tud....
én pl nem fb-zek, ennek legalább némi értelme is van azzal ellentétben, nagyon sok mindent itt tanultam meg, és ez a mai napig így van, kell a melómhoz, meg a kis agyamnak kell a folyamatos info, szeret tanulni
egyébként meg sokat pofázok a kinti világban is...szóval -
seniman
veterán
válasz
Yutani #18046 üzenetére
Jó neked,én negatív tapasztalattal gyarapodtam ma.
Jófogásos f@szkalap egy hónapja hirdet egy adidas táskát,öt ropiról indult,lett három,most már kettő.Felhívom,mindent megbeszélünk,max. fél óra és ott vagyok.Még jó,hogy volt még egy köröm egy vaterás eladóval,közben hív,hogy épp most írtak rá,hogy háromért vinnék.Persze,hülye meg én vagyok.Ha igaz a sztori akkor a csókának ezer forintot ér a becsülete,ha kamu akkor még annyit sem.
-
dugo_
veterán
válasz
Yutani #17939 üzenetére
Már hónapok óta fut, Gearbesten 100dodó. Értékelésekkel együtt még érdekesebb.
-
MK VII
veterán
válasz
Yutani #17304 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a Prohardveres illetve már fórumos, értelmesebb faj az nagyon, de nagyon a lakosság kisebb részét teszik csak ki... Ezzel ellentétben azok akiknek el lehet adni az ilyen "gémer" dolgokat azok nagyon sokan.. Ők a reklámzabáló, sorozatfüggő, birka társadalmi réteg, nulla inteligenciával..
Azokra alapoznak a "gémert" áruló emberek is.. Legtöbbször maga az eladó is abból a fajból jön ki, és eleve őszintén hiszi, hogy az "gémer".. Ezt mondta a szomszéd.. Ezt mondta a tv. Ezt mondták a reklámok is.... -
customer114
őstag
-
-
-
horush
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #16940 üzenetére
"Visszatérve az itteni biznichez: kaptam egy másik alkudós ajánlatot, és még vigyem is be a belvárosba. Írtam a gyereknek, hogy rendben, de kijössz Csepelre a cuccért (egyébként is az volt kiírva átvételi helynek). Na, azóta nem válaszolt.
"
Utóbbi időben már rászoktam arra, hogy ilyeneknél lusta dögöt játszok és megemelem az árat 2-3 ezer FT-al, aztán jelzem hsz-ben vagy leírásban, hogy ha házhoz jössze 2-3 ezret elengedek.
És házhoz jönnek inkább.
-
válasz
Yutani #16917 üzenetére
Mért múltkor a beárazós ár alatt 20kval hirdettem a note3-t leírva h kopott az ezüst kerete, de máskülönben semmi baja. Erre megkerestek ketten is , hogy akkor 40 mert kopott
Megmondtam mindkettőnek, hogy akkor megmarad nekem, mert ilyen arcátlan ajánlatokat nem akarok hallani sem. Meg is sértődtek rám amikor a kijelentésem után meg akarták adni az általam kért árat is , de én az addig lezajlott , általuk alkunak nevezett pofátlanságot igen a szívemre vettem és nem mentem bele.
-
seniman
veterán
válasz
Yutani #16658 üzenetére
Mikor lettél ennyire lelkizős?
Nem feltétlen jelent az bajt,hogy árulja,lehet valami köcsög lomis.Vagy csak simán vett egy újat,ezt meg nem akarja kerülgetni.Van nálam is egy csomó használaton kívüli vacak,csak nem hirdetem,mert a kutyának sem kellenek.Még a tavaszi lomtalanításig várok,aztán a konténer lesz a célállomás.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Yutani #16617 üzenetére
Kipróbálod. Ok. És? Az ha szét volt gyilkolva nem biztos, hogy kiderül egyböl.
Garanciás (kiseker) vga-t is csak olyan embertől aki nem csak nepperkedni van itt.Minden top kártya ilyen. Zabálják az áramot, melegszenek. Az meg mint tudjuk nem jó semminek.
Itt jön az, hogy nem szellőzik jól a ház, feszelve van, nincs soha takarítva.
A degradáció meg négyzetesen nő nem lineálisan. Bár ha lineálisan is akkor is tré.
Inkább adok le az igényekből és veszek valami olcsóbbat 20 környékén. Bár az ablakon kidobni az is sok.
Vagy teszek hozzá és veszek origit.Chaser: rossz vagy. Nem nem ő volt.
-
Chaser
legenda
válasz
Yutani #16617 üzenetére
én 100k kategóriában is simán vennék használtan, ha van korrekt kisker gari és nem új áron akarják eladni és azt is tudom hogy ki használta
amikor 100k-s vga-t 1 évesen 90-ért akarnak eladni az nálam neröhögtess' kategória1 hónaposan esetleg, szóval minden ár és fentebbiek függvénye
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Yutani #16607 üzenetére
A 30 az nem 40 és 50. Itt pedig erről a kategóriáról volt szó. Nem mindegy.
Az se mindegy kitől. Mint láttad a 280x esetében "nimandok".
Ettől függetlenül amit mondtam tartom. 4-5 éves vga normás arctól is lutri. Márpedig szerencsejátékra 20-25k extrém esetben a 30k bőven elég.
Chaser: ott a szó. Ha egy vga-ra szánok 30-40k-t és nincs az aprón normális (márpedig a HA 90% hulladék az én kritériumaim szerint) teszek hozzá. 370 már van boltban 41-43k-ért. Ha gyorsan kellene. Ha ráérős 380. Nyilván van nv oldalon is ennyiért vállalható vga boltból.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Yutani #16591 üzenetére
Én nem is akarom megvenni. Nekem 4-5 éves hw nem ér 30k-t vagy még többet.
Nimandoktól meg 3-4-ik tulajtól meg pláne.
280x 50k-s árával is az a baj, hogy 380 4 gigás 65k origi. Itt megint az a kérdés, hogy -15k mit ér meg.Ha-n rákerestem a 280x-re. 50k körül újoncok meg kvázi tagok árulnak. Nagyker gari, nem írja van-e rá gari 57k, gari valahová nem írja hová újonc, 50k és 3 hó papiros gari, 49k 2 hó gari oem fanatikus tag, 55k nincs gari újonc. Jobbnál jobb vételek tényleg.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Yutani #16583 üzenetére
Már akinek. 30k egy 4-5 éves vga tisztázatlan múltal? Vegyél belőle sokat.
40k körül kapni 280x-t rendes kiskergarisat. Erre nincs gari (a nagykereres szopást ne nevezzük annak). Akkor ez mitől ér 40k-t? Ez is egy 50k-s szerencsejáték semmi más. Persze aki szeret veszélyesen élni az vegye.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Yutani #16448 üzenetére
"Lenovo G550"
Haver pont ugyanilyet vett egy nőnek aki megbízta hogy vegyen valamit 100e körül tavaly vagy mikor.
"egy munkanélküli szomszédjának, annak nagy könyörgése után köcsöndta a gépet abból a célból, hogy szerencsétlen meg tudjon szerkeszteni egy önéletrajzot és el tudja küldeni."
Erre föl szétb*ssza az egészet, kér 3e forintot. És ezek után még megvan az összes foga?
-
Chaser
legenda
válasz
Yutani #16438 üzenetére
Sziasztok! Ki tudna nekem segíteni abban, hogy van egy Fujitsu-Siemens laptopom - a volt gazdája kódot tett a BIOS-ra - és nem tudom használni így. Ilyenkor mi a teendő?
nyelvtanilag, de így kesze-kuszaSziasztok! Van egy Fujitsu-Siemens laptopom, a volt gazdája /maybe tulajdonosa/ kódot tett a BIOS-ra, és így nem tudom használni. Tudna nekem segíteni ebben valaki, ilyenkor mi a teendő?
-
guftabi96
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
guftabi96
addikt
válasz
Yutani #16401 üzenetére
ez ilyen, cs:go-ban vannak rettenetesen drága skinek. (még ennél is sokkal drágábbak).
Pl nézd meg az Awp dragon lore-t
Én sem értem, hogy ki képes ennyit adni értük, de hát nyilván vannak.
Nekem is voltak olcsóbb skinjeim, aztán karácsony környékén kikukáztam mindent, és abból a pénzből megvettem a portalt, garrys modot meg még kis rápótlással a Left 4 Dead 2-őt. -
SUPREME7
őstag
válasz
Yutani #16354 üzenetére
Normál telefonszám hogy lenne emelt díjas?
Valószínűleg szimplán "netes képek, mese árak" huszár, csak előre utalással lehet nála vásárolni, de akkor rendkívül olcsón
Tegnapi Ibrányi koma előkapta a helyesírási szótárt ....
http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/elado_opel_astra_1_4_esi_motoros_48136985.htm
ja nem ...
-
válasz
Yutani #16310 üzenetére
Na, megérkezett a válasz, nem volt sértődés. A kártya fél éves, és 63k a minimálár. Jelentkezzen valaki, aki inkább ezt veszi meg, mint 69k-ért a vadi újat, "amibe ő fing bele először".
#16318 Ad-m: Teljesen rendben van ez a kis FX, szerintem R9 380-ig fHD-ra elég, előbb fogy el a VGA kártya.Nemrég volt i5-2500k-m, ami háromszor ennyibe került és nem hozott háromszor ekkora teljesítményt. i3 lehetne még, de ahova kevés az FX, oda nagy eséllyel kevés az i3 is.
-
törölt tag
válasz
Yutani #16314 üzenetére
néha ki lehet fogni oem gtx 760 1,5gb kártyát jó áron, ezen felül ref r9 290(x) ami ár/érték arányban hasonlóan jó vétel. az előbbit 23250ért vettem (2db volt 46500, amit haverral feleztünk), az utóbbiért (x) 65000 forintot szurkoltam le, amihez nem árt egy fejhallgató (bár alulfeszelve, újrapasztázva, vsync mellett nem volt vészes a hangja). szóval vannak alternatívák, csak ki kell fogni. viszont előtte a 2 modulos fx-et cserélném a helyedben, de az már más kérdés.
-
konikan
aktív tag
válasz
Yutani #15646 üzenetére
Kilóra adja igaz?
szerk.:
Most látom, hogy ez itteni
Úgy néz ki, mint ha kipakoltak volna több házat a közelmúltban az emberek, és most szatyorból meg a földön értékesítik. Másik hirdetés az eladótól egy HDD-nél:
"eladó seagate barracuda 500gb 7200.10 satta3 vinyó 100/100 helyszinen lehet tesztelni mert perpilanat gépben van feltelepitve az ár fix telefonon a06202245012 érdeklögy"
-
Trailblazer
veterán
válasz
Yutani #15331 üzenetére
Nem is a madarakat hiányoltam. Már akkor is sejtettem, hogy megfelelő körülmények között ennél többet érne egy fanatikus gyűjtőnek vagy retro-rajongónak, ám a realitás az volt, hogy mivel valóban nem tudtam meggyőződni a működőképességéről, így igazán nem panaszkodhatok eladásilag. (Viszonylag hamar el is kelt.)
-
seniman
veterán
válasz
Yutani #15115 üzenetére
Olyasmi.Azt nem tudom kinek a kérésére.
(#15117) blackrulz
Ezért nem kell privátban gusztustalankodni
Még sosem írtam senkinek nyomdafestéket nem tűrő privátot,pedig összefutottam pár lidérccel.
Kulturáltan is el lehet küldeni bárkit a q@va anyjába,meg a banhammer is célravezetőbb.
-
MK VII
veterán
válasz
Yutani #14858 üzenetére
Én még soha nem is akartam eladni magasabb vagy akár olyan áron ami akkor épp a legmagasabb korrekt ár volt a cuccért..
Memóriáimat, videó kártyáimat, procit, alaplapot is mindig a közép árhoz viszonyítva még alá is lőttem, mert eladni akartam nem nézegetni.. Egy HD5850-es kártyát 14500-ért adtam el akkor amikor 15 alatt egyáltalán nem is lehetett kapni itt aprón..
Nem nagyon érdekel az, hogy 500 vagy 1000ft-al több nyomja a zsebem.. Majd egy másik vásárlásnál megpróbálok úgy vásárolni, hogy az eladó is elégedett legyen és én meg azt tudjam mondani, hogy behoztam az előző "veszteséget". Ami igazából nem is veszteség..
Szerintem sokban meghatározza egy termék árát az eladó felfogása a dolgokról..
Ha túl drágán akar megszabadulni tőle az számomra azt jelenti, hogy kapzsi és nyerészkedni akar..
Persze sokan ebből élnek, de hát tőlük meg nem kell vásárolni.. Ennyi..
Tudom, hogy van ebben a topikban is több olyan aki ebből él, ha nem is teljesen, de félig.. Nekik nem tettszik most ez a téma.. Ez van.. -
TaaT
nagyúr
válasz
Yutani #14858 üzenetére
"ti mennyire sűrűn tudtok eladni magasan a reális ár felett?"
Mondjuk úgy 50-ből 1x...
Pl egy 1.5TB winyót sikerült piaci ár felett eladni, méghozzá a helyi számtech boltosnak, azonnal kellett neki egy HDD.
Ja azzal a winyóval kúrt át Gianni, akciós volt, a fene gondolta volna hogy nála az használtat jelent...
-
MK VII
veterán
válasz
Yutani #14854 üzenetére
Na igen.. Igazat kell adjak.. Mindenkinél vannak pro és kontra érvek ami így jó..
Egy nagyon régi ismerősünk Balatonalmádiban egy antikváriumos. Tele van a háza antik régiségekkel. Órák, festmények, bútorok, stb-stb.. Neki szoktunk dolgozni kb az egész család. Édesapám meg én órákat újítunk fel neki bátyám meg mivel műbútor asztalos ezért bútorokat, festményeket..
Ez az ember szokta mondani mindig.. " Zolikám, nem akkor kötsz jó üzletet mikor eladsz hanem amikor veszel".. Ez mindig ott van a fejemben mikor üzletelek..
Gyakorlatilag ennek pont az az üzenete, hogy legyél ügyes és szerezd meg olcsón a portékát és add el reális áron, hogy visszatérjenek hozzád a vevők akik tőled vásárolnak.Bocsi az offért.. Kijött..
-
MK VII
veterán
válasz
Yutani #14839 üzenetére
" vagy az eladótól sajnáljuk az extra profitot?"
Légyszíves magyarázd el nekem, hogy egy használt terméken hol van extra profit?
A használt terméknek megvan az ára. Nem különb egyik sem alapvetően. Pl egy telefonnál természetesen a karcosabb vagy mondjuk gyengébb akkust még annál is olcsóbban lehet adni. Vagy mondjuk egy alaplapon nem működik az integrált hang és hang kártya szükségeltetik hozzá akkor azt jelzed és annyival olcsóbban adod..
De tényleg... Hol lehet extrát profitálni egy használt termékből.. Ezt nem értem..
Ha valami mondjuk többet nyújt egy másik ugyan olyan terméknél akkor természetesen drágábban lehet adni, de két egyforma használt cucc közül miért is lenne az egyik drágább a másiknál, ha csak nem azért, hogy nyerészkedjen másokon az eladó..
Tudom.. Nem kell megvenni, ha drága valakinek, de mint a sok példa mutatja sajnos sokan nem tudják megállapítani ,hogy miért drágább valami.. Azt hiszik, hogy azért, mert jobb vagy többet nyújt.. Pont, hogy a vásárlók legtöbbje is naívan vásárol és bedőlnek dolgoknak..
Hogy lehetne megvédeni őket, ha nem úgy, hogy rend van tartva az árakkal kapcsolatban? -
Chaser
legenda
válasz
Yutani #14839 üzenetére
Arról van szó, hogy ezek miatt bőven elvannak a csalók is, nincs rájuk energia. Nem tudnak kitűnni. Szépen lapulnak, a ph-nak sztem nem kellemes a sok balhé. Még a régi felállásban is voltak ilyenek, egyértelmű. De nagyon kíváncsi lennék az arányokra. És arra mennyi melójuk volt akkor a modoknak és mennyi most
Nem csak jobb lenne-ismét adni venni, hanem rend lenne. Ezt kellene felismerni. És semmi nem kell hozzá, csak a "néphatalom", ahogy ez tökéletesen működött régen. Ez a mostani felállás két típusnak jó: a nyerészkedőknek és a csalóknak, az összes többi érintett nem jól jön ki, köztük a ph sem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- UHD filmek lejátszása
- Delta Force (2024)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest