-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
#92888064 #17420 üzenetére
Már csak azt tisztázza nekem valaki legyen olyan kedves, hogy, ha valaki a komplett rendszert támadja ami jelen esetben a PH lapcsalád és a vezetősége.. Az, hogy hogy még mindig tag? Ezt valaki tényleg elárulhatná, mert ezen információ hiányosságokból én azt szűröm le, hogy gyakorlatilag teljesen mindegy a szabályzat, illetve a lapcsalád vezetőségének az elképzelése, mert egyesek büntetlenül csinálnak azt amit akarnak, és ennek a levét azok isszák meg akik normálisan akarnak itt tevékenykedni.
Mi az oka annak, hogy nem lehet azonnal kitiltani őket már akkor, amikor csak a jelét adják annak, hogy fenyegetőznek vagy peres útra akarnának terelni akármilyen ügyet?Csak, ha józan paraszti ésszel gondolkozok, nekem van mondjuk egy házam, oda beengedek valakiket és azok közül akárcsak egy is az én szabályaimnak ellentétesen viselkedik akkor azt kirakom az ajtón kívülre..
Há' nem? Há' de..Totálisan nem értem már lassan, hogy a vezetőség mi alapján dönt és miért olyan dolgokat változtatnak amik eddig jók voltak.. Azért, mert a szabálytalankodóknak nem tettszik? Ki nem szarja le a szabálytalankodókat? Ki nem szarja le, hogy egy fenyegető mit akar?
-
MK VII
veterán
válasz
#92888064 #17411 üzenetére
"ha el akartok tartani jogi kiskapukat kihasználó ingyenélőket, akkor tegyétek magatok, de ne más szerszámával csapkodjátok a csalánt. rengeteg időt és pénz tud felemészteni egy-egy pereskedés."
Tehát, ha jól veszem ki a szavaidból akkor: Aki a moderátorokat illetve az oldal vezetőit fenyegeti peres eljárással azok még mindig az oldalon garázdálkodnak ahelyett ,hogy egyből ki lennének tiltva minden szó nélkül..
Kezd ez az oldal az európai viszonyokhoz hasonlítani.. A nemkívánatos személyek nyugodtan terrorizálhatják a normális fórumozókat büntetlenül, sőt még be is kell nyalni nekik és teljesíteni kell a kívánságukat..
Annyira ismerős ez valahonnan... -
-
Gyuri27
félisten
válasz
#92888064 #17406 üzenetére
Vegyél vissza cimbora. Ez nem az a hely és nem te vagy az a személy. Ezeket szögezzük le.
Amúgy aki regisztrált néhány szabályt elfogadott. Azaz mehet mindenki isten hirével.
A gyökerek nem tűnnek el mert eltűnik 1-2 topik. Persze ha eltűnik az összes akkor gyökér se lesz. -
ViZion
félisten
válasz
#92888064 #17406 üzenetére
Állítsatok vissza mindent ahogy volt, vagy megkeresünk mi is, meg mittomén, szólunk az ombudsmannak, ilyesmi. Vagy elküldöm a bikinis képem (még nincs, de fotózok nektek). Most már 1-1, írd meg nekik, h én is fenyegetőzöm, tőlem jobban félsz, kész.
erer1000: úúúú...
befér ez is ide, szerintem én lenyomtam volna a hambit a vakbeledig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest