-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Depression #79027 üzenetére
Az szép
-
tupacamaru
veterán
válasz
-
válasz
Gratulálunk
Én a hétvégén a Tescoban újonan vásárolt ablaktisztító cumót gariztattam, meg is lepődtem, hogy simán cserélték (hiányos volt).
-
válasz
Depression #77849 üzenetére
Hülye autocorrect
-
fatpingvin
addikt
válasz
Depression #77790 üzenetére
nem mondom, én is csak kettőt pedig raklapszámra volt szerencsém döglött gépekhez
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Depression #77763 üzenetére
Sajóhídvég márkájú tv... érdekes lehet :)
Te ismersz ilyet?
-
Cs1csó
titán
válasz
Depression #77751 üzenetére
Tipikus, kis boltok szokták elsősorban csinálni amikor a nagykerből lesik az árakat és mikor te berendeled a terméket már nem elérhető a nagykerben és ilyenkor behalóznak neked valamit.
Volt már olyan, hogy vettem egy olyan terméket amit pár bolt úgy mutatott, hogy náluk kapható miután megvettem - meg is érkeztet később rendben - mindegyik bolt kínálatából eltűnt. Tehát csak a nagykernél volt belőle a polcon 1db amit én az egyik kisker bolton keresztül meg is vettem.
Az Edigital-tól többet várna az ember de persze ők sem tudnak mindent készleten tartani.Amúgy régebben volt pár olyan webáruház ami nem állt másból mint 1-2 ember és egy számítógép.
-
BiP
nagyúr
válasz
Depression #77287 üzenetére
Egy elsős gyereket (6-7évesen) nem hagyunk otthonra egyedül egész napra. Pont.
De persze tesóéknál, ha már 11éves, az más -
TeeBee73
veterán
válasz
Depression #77287 üzenetére
Iróniadetektor offline?
-
válasz
Depression #77172 üzenetére
Bástyanyelvű nevű nő akart lenni, csak siettem
-
válasz
Depression #76513 üzenetére
Kiváló marketing
Mondjuk 22-től? Nem -ig?
@berek21 : A TV tuti tápos
-
KROK640
nagyúr
válasz
Depression #76248 üzenetére
Ez a Polski akkor lenne igazán szép, ha még pénzt is kéne érte.
Mindenesetre a kerti dísz és a bontószökevény is új értelmet nyert ezzel az autóval -
KROK640
nagyúr
válasz
Depression #75934 üzenetére
Itt nem az a kérdés, hogy mennyit keresett, hanem, hogy mennyi befektetéssel, mennyit is talált?
-
DJGABI
addikt
válasz
Depression #75934 üzenetére
fú bazz.. bár ha Musk papa továbbra is így reklámozza mlesz még a 100k usd is 1 btc
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Depression #75705 üzenetére
Oké
de igaz nem ismerve az árakat, egy ferrari szalonban, vagy hol szerintem 100 millió forintért már lehet kapni Ferrari-t :)bár lehet tévedek
-
Syl
nagyúr
válasz
Depression #75497 üzenetére
Ajtó nélküli disznóól?
-
koby11h
őstag
válasz
Depression #75109 üzenetére
15 éve volt a garázsban a polcon 7 darab. A kutyának sem kellett. Őrizgettem volna hátha egyszer... ?
Amíg divat volt sem szerettem használni. -
válasz
Depression #72722 üzenetére
Kivittem neki ma este, amikor visszaértem a lakhelyemre. (Ennyire volt fontos a ma 11 óra
)
Jó környéken egy Mézga Géza külsejű fazon, bevitte kipróbálni, aztán kihozta az árát.
Simán csak bizalmatlan volt, azért rinyált össze-vissza, hogy csak így vagy úgy jó...
...mondjuk mivel kipróbálta, ő nem kapta meg a "ha baja van, visszahozhatod" dumát.Másik, 2 napja jött Jófogáson egy igénylés, AGP VGA kártya, házhozszállítással.
Hát, 200km-e van a kártya, a rendelőnek nem lehet üzenetet küldeni, de van valami 6 napom feladni.
Zsír, akkor majd ha hazaértem, csomagolom és feladom.
Ma jön az üzenet, hogy talált másikat (hazafele a kocsiban).
Köszi Jófogás, fasza a rendszer... -
válasz
Depression #72722 üzenetére
Munkahelyen - mert amikor ő mondta az időpontot, és akkor melózok. Ha este jön, akkor otthon adom oda...
Nem lehet kipróbálni - akkor sem, ha a házunk előtt adom át, mert nem engedem fel. (Viszont szóban el szoktam mondani, hogy ha baja van, hozza vissza.)
Otthon adjam át - egy 10 emeletesben lakom. Sokra megy vele, ha előtte a parkolóban...
Mondjuk ezeken még senki sem problémázott. (Meg hát, ha postán veszik meg, akkor sem lehet kipróbálni)
Amúgy kiderült, hogy este is jó neki, csak digitális kimenet legyen rajta, mert szilveszterre kell (akkor meg a f*ért nem ér rá 1 napot...)Mondjuk az én cuccaim közül kb. minden olyasmi, amit bottal nem piszkálna meg senki, de minden elmegy
-
KROK640
nagyúr
válasz
Depression #72634 üzenetére
A szenyvizezés az mi?
-
Syl
nagyúr
válasz
Depression #69941 üzenetére
Van még ember a világon, aki elhiszi, hogy az ilyen "reality" műsoroknak bármi köze lenne a valósághoz?
-
mpo
veterán
válasz
Depression #69941 üzenetére
Ha póló lesz belőle, akkor koton és nem kotton.
-
Chaser
legenda
válasz
Depression #69908 üzenetére
nem tudom a mai fiatalok mit csinálnak, én sok helyre úgy mentem hogy láttam a sorozatban, majdnem olyan vén vagyok mint kigyelmed' ( :
hcl
mert elég béna már, viszonyítási alapom nincs, más ilyen jellegűt nem nézek
anno belenéztem egy jóban-rosszbanba, hát olyan egy ótvar valamit :d katonaság alatt a brátok köztöt néztük, ezektől azért egy mérfölddel jobb az énb - az én szememben, van amikor nagyon jó szitkuat összehoznak, de már egyre több a béka s_gge alatti dolog - -
válasz
Depression #69666 üzenetére
Ahhoz, hogy elkerülj egy ilyen vírust, mint ezek a nyertél ezt meg azt, ahhoz nem érteni kell, hanem figyelni, ésszerűen gondolkodni.
-
válasz
Depression #69672 üzenetére
Nem tapasztalod != vírusmentes
-
válasz
Depression #69666 üzenetére
Telefonok és tabletek biztonsága még csapnivalóbb
Meg ha azt mondja a szakember, hogy valamit valahogyan kéne, akkor az idióta nem gondolja végig, mert ő jobban tudja. Csak orvosi gond esetében évek múlva lesz baj belőle, számítógéppel meg pár hét/hónap
@koby11h : Jó, nekem is jól jönne pár komolyabb műszaki cikk csak úgy
@csicso82 : Bármilyen nagyobb helyen így megy, ahol komolyan veszik az eszközök biztonságát. Pl. mi sem vagyunk a saját gépeinken (pedig IT-s vagyok) adminok, csak tudunk megfelelő jelszót hozzá - amit a userek pl. nem
-
KROK640
nagyúr
válasz
Depression #69554 üzenetére
Az agyar
nem láttad?
-
TeeBee73
veterán
válasz
Depression #69404 üzenetére
Az nem a kacsa és a szárcsa szerelmének gyümölcse?
-
BiP
nagyúr
válasz
Úgy érted golyós.
Szerintem csak a hálókártyás hirdetés címét másolta. kárcsa.
(#69405) scream: "csak anyiabaja hogy nemad képet"
Mondjuk legalább korrekt, alkatrésznek árulja. Bár nem tudjuk, mit, mert a művészi fotókból semmi nem derül ki azon kívül, hogy van egyágya.pontosabban ágyneműjemeg süt a nap.
De igazából a csávó bármelyik hirdetése külön posztért kiált
(#69413) Kalandor: Íme a bizonyíték, hogy a marketplace-en minden szart lehet kapni.
-
Astroboy
őstag
válasz
Lyézus.
Hirtelen azt se tudom melyik a rosszabb: az, hogy egy szót se tud leírni magyarul, vagy az, hogy kiárulja a nagymama PC-jét...
-
törölt tag
válasz
A golyós egér "élőflórája" megér egy misét, majdnem olyan jó állapotú, mint a legendásan jó állapotú klaviatúra.
-
Wesder
titán
válasz
Depression #47938 üzenetére
Dadog szegény
-
Calibos
addikt
válasz
Miskolc...
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Az nCore húszár....
-
Chaser
legenda
válasz
Depression #47542 üzenetére
Komoly erdeklodok irkalnak az fix
-
Trailblazer
veterán
válasz
Depression #47542 üzenetére
Ügyesen összekoordinálták a kommunikációt!
-
Trailblazer
veterán
válasz
Depression #47018 üzenetére
Mótvá.
-
törölt tag
válasz
Depression #47018 üzenetére
Mótvá, nem?
-
nullpoint
őstag
válasz
Depression #46525 üzenetére
Hát az egyetemen
-
nullpoint
őstag
válasz
Depression #46520 üzenetére
Az ilyen pontozások hogy kerülnek a szövegbe? Tényleg képes az ember és pontot ír minden szó után?
Ráadásul ha mobilról írja az alapbeállításban nagybetűvel kezd mondatvégi írásjel után. -
shteer
titán
válasz
Depression #46514 üzenetére
megérné forgalomba helyezni
-
törölt tag
válasz
Depression #46393 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Depression #45950 üzenetére
"Mikrofonal" - az meg milyen fonál?
-
Trailblazer
veterán
válasz
Depression #45950 üzenetére
Nehéz ezt a bluetooth-t leírni...
-
Csupingo
veterán
válasz
Depression #45127 üzenetére
Hiszi a piszi hogy sok esztétát elbír egy akkora kasznival és 125 köbcentis motorral.
Mondjuk azt nem tudom, hogy most milyen árfolyamon mennek az esztéták, de ha sok jár hozzá ingyen, akár még jó vétel is lehet.
-
Cs1csó
titán
válasz
Depression #45127 üzenetére
"kvarc mentes" tehát nem homokos? Tehát aki eladja az nem b.zi?
Mindig megmosolygom ezeket a "SÜRGŐSEN ELADÓ" címkéket kellene már egy értelmező szótár erre: a "sürgősen eladó címszó alatt olyan árat kell érteni ami a jelenleg az adott termék fellelhető LEGALACSONYABB ára MINUSZ 20-30%."
-
Vakegérke
félisten
válasz
Depression #44496 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj.
Részlet: "2. Tájszó, elavult: Konyhai álló tűzhely, amely általában zománcozott vasból készült, asztal magasságú, sütővel ellátott, zárt sütő-főző eszköz, belül hőálló anyaggal bélelve.Régen otthon masinán főztek az asszonyok. A masinában aprófával lehetett tüzet rakni. A nyitott tűzhelyet a masina váltotta fel."
-
pikszel
addikt
válasz
Verhetetlen masina kenyérlángos készítéséhez. Halál komolyan mondom. Az már csak érdekesség, hogy pont idén nyáron használtam a bátyámnál Sárospatakon, de ő a világért meg nem válna tőle.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Masina...Az...Biztos egy transformer.
-
Beretvás
veterán
válasz
Depression #44239 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Depression #44229 üzenetére
Pedig ugyanaz az eladó és a noti is
-
cbmfan
senior tag
válasz
Depression #44206 üzenetére
na ez az igazi luckypack
-
Chaser
legenda
válasz
Depression #43906 üzenetére
engemt nemlehet szi vatni nemotro fagyok ( :
max fél év amikor másnak dolgozom majd, utána csinálok egy saját irodát, kisebb jutalékkal mint az összes többi és jobb marketinggel..szeretni fognak ((( : -
opr
nagyúr
válasz
Depression #43780 üzenetére
Nemtom, en valahogy akarhanyszor talaltam olyan biciklit, ami tobb, mint 200k volt, es megerte az arat, mindig kiderult rola, hogy auto.
-
válasz
Depression #43780 üzenetére
Szerintem egy sima 0-val többet írt. Volt már nálam is véletlenségből, hogy félregépeltem.
-
mpo
veterán
válasz
Depression #43746 üzenetére
Használd egészséggel sokáig.
Amit linkeltem, talán megtalálod az összetételét és akkor kereshetsz hasonlót, arra az esetre, ha egyszer megszűnne, mint a Moschus meg sok más jó női illat, amit a feleségem is szeretett vagy férfiaknál a Brut33 after shave.
Egyébként az eladó azt mondta, ugyanaz a parfüm más illatú lesz egyénenként.
Igaz lehet, mert az embert szag alapján lehet azonosítani (szagazonosítás), mert egyedi az illata, így a bőrön lévő anyagok megváltoztatják a parfümöt is.
Az izzadásgátló stiftek közül az Old Spice nálam hatástalan, a Gillette meg működik. -
seniman
veterán
válasz
Depression #43746 üzenetére
Mondd ki,hogy b*zi zsaru(k).
-
seniman
veterán
válasz
Depression #43621 üzenetére
Tapétát hirdet?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Depression #43621 üzenetére
Nekem valami papir félére hasonlót mutat
-
kenwood
veterán
válasz
Depression #43600 üzenetére
Itt vettem ket hete.
Az ujszeru idezojel,mert a szurke keret karcos,az szinte elkerulhetetlen 2 ev alatt.
Bemegy a por a tokba,es szepen, lassan fossa karcolja.
Elo-hatlap viszont meg par centirol nezve is gyonyoru,igy egy nem atlatszo tokban,tenyleg ujszerunek tunik.
Raadasul feher, ami nem tul ferfias,de nekem tetszik,es sokkal jobban toleralja az ujjlenyomatokat,mint a sotetebb szinek.
Telekom fuggonek hirdettek, de ha lejar a huseg,akkor ingyen nyitja a szolgaltato,szoval ez nem problema.Azt elismerem,hogy nem ez az atlagar,sokan 55-60-ert serult kijelzovel aruljak, ami vicces,mert kb. annyiba kerulne a kijelzo csereje
S8nal ugyanez : "repedt a kijelzo,80-100k lenne a csere,akkor adom 5-10kval olcsobban"Maga a telo valami elkepeszto.a 3600-as akksi az s6 2600-asa utan megvaltas,a kijelzo pedig a telo meretehez kepest hatalmas (notch nelkul ennel jobb aranyt nehez kihozni)
A tobbi funkcio is ok,de az mar az s6on is hibatlan volt.Eddig egy apro hibat talatam : pdfet keresztben olvasva tudnam nelkulozni az EDGE-eket
-
mpo
veterán
válasz
Depression #43567 üzenetére
"kopogas metes erőtejes met ad"
Kopogásmentes erőteljes mélyet ad.
Mélyet vagy méjet azt nehéz eldönteni, ezért met. -
Wesder
titán
válasz
Rendesen szarul érzem magam hogy a sajàt anyanyelvükön nem tudnak írni helyesen.
-
cbmfan
senior tag
válasz
ilyenkor ajánlom ezt, ha tényleg bármit meg halogat.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
A "mindent vagy bármit meghalgatok" rosszul leirt változata már teljesen standard szöveg lesz az apróhirdetéseknél
-
cbmfan
senior tag
válasz
Depression #43555 üzenetére
így van, autó csak egy használati eszköz, semmi más.
60-70k itt is megvan évente átlagban. inkább "eldobható" autókat használok, mint pl. a Mondeo amit írtam fentebb, de azért Matchbox méretű autó fűnyíró motorral mégse kell
nem akarok bukni több milliót ha rommá törik mikor lehet találni pár százezerért is.
van ismerőseim között egy szoláriumbarna rajcsávó, állandóan mondja, hogy milyen jó a bömöse, mindenkit legyorsul, stbstb. egyszer láttam... egy 530D, kétliteres motorral, automata váltóval, kívül ezernyi húzással és horpadással, kijelzőn motorindítás után meg fél percig csak a hibajeleket listázza. jó fej, csak az a tipikus ember aki csak a külsőségekre megy.
most egy 8-as Galantot hajtok, szintén kétliteres ~130 lóerős motorral, manuális váltóval kb. egy éve. 400k volt, bal első féltengelyt és hátsó lengéscsillapítókat kellett cserélni eddig. kis csipa van hátsó sárvédő íveken, más baja nincs.
-
Vangelis
félisten
válasz
Depression #43555 üzenetére
Hát nah...
Nekem, egy polo gépjárművem van. 1.4 classic sedan. 104e km van benne
Gondolkodtam, hogy le kellene cserélni....., de mi a xarnak .. évente megyek 10.000-et...
Minek vegyek egy roncsot
-
mpo
veterán
válasz
Depression #43489 üzenetére
Az, hogy egy számot nem tudnak lemásolni, az egy dolog, de semmilyen önálló gondoltuk sincs.
Örülj neki, a önálló gondolatukkal csak bajt okoznának.
-
Wesder
titán
válasz
Depression #43480 üzenetére
Szóba sem àllnék olyannal, aki egy normális mondatot nem tud helyesen leírni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Depression #43480 üzenetére
Penzin egy német település, szóval valszeg onnan származó, audi márkájú NAS-ra gondol az illető.
-
seniman
veterán
válasz
Depression #43439 üzenetére
Igazi szakembör vótt,aki eztet felszögelte oda.
-
Chaser
legenda
válasz
Depression #43439 üzenetére
Ezen sirva rohogtem ((( :
-
törölt tag
válasz
Depression #43262 üzenetére
Mitől veszélyes? Ez vegyes építési törmelék.
Lerakási díja 2500/m3Chaser valami szaniter cucc lehet.
De a lényeg, hogy a háttérben már forr a cefre! -
Chaser
legenda
válasz
nem, ez sitt, pontos besorolása nem tudom mi, veszélyes hulladék pl a kőzetgyapot
az a vicc, az ilyen beton és tégla törmeléket út építésekor is felhasználják, magyarul, amiért kellemetlen pénzeket ki kell fizetni hogy átvegyék/elszállítsák, azt bizony belerakják a milliárdokba kerülő autópályák alá alapnak ( : akár az üveget is
emiatt vannak különbségek sittben is, amiben már van pl gipszkarton is, az már vegyes, nem lehet alapba rakni, sokkal drágábban is veszik át
- az megint más kérdés, nálam még a kohósalakot is normál díjért szállították el amit felszedtem a födémből, milyen csodálatos dolgok kerülhetnek autópályák alá...-
szerk:
kép olyan amilyen, leginkább amilyen, ha van benne hungarocell is akkor már vegyes, nem tudom kivenni mik azok a fehérebb ojjektumok' -
szebe
addikt
válasz
De legalább jó drágán viszik el/"veszik át" a hulladéklerakónál
-
Chaser
legenda
válasz
Depression #43258 üzenetére
tiszta jó fej, h engedi a szemetet ingyen elvinni
azoknak jöhet jól akik földút mellett laknak, és fel akarják tölteni, de ők is jobbak járnak ha vesznek murvát valahonnan, mert ezt is el kell szállítani a célállomáshoz -
Astroboy
őstag
válasz
Depression #43258 üzenetére
Kamera kicsit karczos, de a műkő rését nem fojásolja.
Be. -
SP4C3
veterán
válasz
Depression #43200 üzenetére
Ami a a teteje?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Depression #43179 üzenetére
Előnyös mert tudsz készíteni divatos, menet közben kiszállós videót. (gyorsabban úgysem megy)
-
Astroboy
őstag
válasz
Még jó, hogy nics suet rohadva mert cartoon, aztat meg csak a disznyók kapják esküvőkön.
-
Rison77
senior tag
válasz
Iligy kutya!
-
customer114
őstag
válasz
A ködlámpát azt nem adom.
-
kenwood
veterán
válasz
Depression #42917 üzenetére
az igenyeimmel is baj van. Ha egy 3-400 ezer forintos 4k android tevet szeretnek,azt 1-2 evesen,garival 50-60% aron megkapom.
Sajnos ezeket a "semmit nem tud,csak nagy a kijelzo" tvket olyan dragan vettek a tulajok,hogy egyszeruen nem akarnak az eredeti ar 20 szazalekara lemenni.
pedig egy markas,de fapad 42" szerintem 4-5 evesen nem erhet tobbet 40-50k-nal,ha 90k az uj ara a 43"-nak. -
seniman
veterán
válasz
Depression #42917 üzenetére
Ma rákérdeztem egy fosbúkon 1Ft-ért hirdetett FM2+ félkonfigra,erre benyögte a debil,hogy 80ropi.
Sok sikert kívántam az eladáshoz,aztán tovább is álltam.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Depression #42819 üzenetére
Te tudod... Nekem már jelentették nevemet, csak mert nicknév is bennevolt a polgári nevem mellett. Az eredménye pedig egy letiltott fiók lett, pedig 2007-es volt az account.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Depression #42803 üzenetére
Beirtam a google-be hogy gyermek porlasztó, és sorban gyermek inhalátor-t dob ki.
Első találat pl egy Emag.hu ajánlat
-
Csupingo
veterán
válasz
Ez mi akarhatott lenni? Viccnek így elég morbid.
-
cbmfan
senior tag
válasz
remélem nem temetkezési vállalkozó az ember...
-
törölt tag
válasz
Depression #42719 üzenetére
azért a 33-as nem extrém méret egy fiúnak mondjuk nagycsoportban 6 évesen.
-
Astroboy
őstag
válasz
Depression #42617 üzenetére
PHM: Mindenképp. A hátteret elnézve jár hozzá pest is.
-
PHM
addikt
válasz
Depression #42617 üzenetére
Jó, elírta na. De azért 15 Ft-ot csak megér egy szőlőpréselő, nem?
-
cbmfan
senior tag
válasz
Depression #42495 üzenetére
Dzsasztin
bár egyik lomis ismerős 37 éves, de már van három unokája... Dzsenifer, Nátán és Ármándó.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Depression #42422 üzenetére
Itt láttam pont ma.
-
Astroboy
őstag
válasz
Depression #42314 üzenetére
Rendszám alapján bőven lehetne veterán, ha nem csinálta volna fel egy Audi...
-
shteer
titán
válasz
Depression #42314 üzenetére
Ez is komp akart lenni
-
Killer01
őstag
válasz
Depression #42234 üzenetére
"majd a pénztáros visszaküldött, hogy intézzem el a bolton belül."
Az eladó sérülései 8 napon túl gyógyulnak + anyagi kár jelentős?
-
SP4C3
veterán
válasz
Depression #42234 üzenetére
Diszkrimináció...
-
Vakegérke
félisten
válasz
Depression #42194 üzenetére
Hallottál már időkapuról?
-
customer114
őstag
válasz
Depression #42016 üzenetére
Ki az, aki nézi a videót zene hallgatás közben?
-
SP4C3
veterán
válasz
Depression #41913 üzenetére
8 tonna.
Az a cseresznyemagköpôcsô mit keres az ágyú helyén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged