Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibabo
tag
Nos fiúk, kész vagyok.
Bővítettem a képeket.
Nem minden kép lett jó minőségű.
A szín nem korom fekete, hanem antracit.
Hát nem tökéletes. Vagy ne is várjam el, hogy az legyen? Néhány hajlatba, csücsökbe nem nagyon ért el a festék. Bár ha nem dugom bele a fejemet s házba, akkor nem látszik. Festeni vagy nem tudok, vagy nem ennyire gyorsan száradó festéket kellett volna vegyek. Ugyanis nem egyenletes, vannak olyan részek, ahol olyan érdes lett és rájöttem, hogy ott fújás közben a permet széle érte, talán ezért.
Lehet jobban jártam volna, ha neki sem állok és elküldöm jaja1981 fórumtárshoz festeni. Nem tudom...Ezek után gondolom már csak homokszórni lehetne, hogy újra lehessen festeni.
Tetszeni így is tetszik, de újból rá kellett jöjjek visszaszerelés közben, hogy alig férek el benne, főleg madzagilag. Eszméletlen lassan haladtam a szereléssel, mire elrendeztem a kábeleim, de még így is dzsungel van, egyszerűen jobban nem tudom. Persze szerelés közben naná, hogy egy két helyen lepattant a festék. Főleg a csavaroknál.
Az író, hdd rackek oldalára ragasztottam fekete, textiles ilyen tesát, hogy ne nyúzzák meg a festést, amikor beteszem őket a helyükre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Tesla topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest