- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
alibabo #3124 üzenetére
Én is komolyan mondom, berágtam ma. A barátnőm a gép környékén volt, büszkén mutattam neki, milyen szép poros az eleje. Odáig volt, megértette a lelkesedésemet, mondtam neki nyugi, csak tesztelek. Láttam rajta, hogy alig bírja visszatartani a lelkesedését. Jön-megy 10 perc múlva látom, hogy ösztönösen elhúzza az ujját a tesztelésen lévő felületen. Bizony mondom, szívem megállt.. "Te meg mégis mit csinálsz?? Stb. Semmibe nézed a 2 hetes 'munkámat'???? Eldurrant az agyam,
mintha nem előtte pár perccel mondtam volna neki mivel is múlatom az időmet. Szegény zavarában már azt kérdezgette, hogy mivel töröljön port a lakás többi részében. Aztán lenyugodtam, nem is értem minek ba*sztam fel magam ennyire. Inkább örülnék hogy ösztönösen jön nála a pormennyiség-ellenőrzés. Nem győztem elnézést kérni.
Persze bosszúból és sértődöttségből nem törölte le a port sehol. No lám, minden jóban
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest