Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
válasz
Barney™ #3025 üzenetére
Hello.
Porbál meg apróhirdetésekbe egy bazárosnál, hátha tud hozatni esetleg számtech boltban.
Meg elég ha simát veszel mert vannak akik nagyon jól tudnak plexis oldallapot készíteni:
Pl ő:[link] Én majd vele akarok késztetni és láttam már munkáját, profibban meg csinálja mint eredetit. -
Ybron
senior tag
Te úgy látom tényleg értetlen vagy.
Sőt olvasni se nagyon tudsz. Értelmezni meg pláne.
Azt írtam ha figyeltél volna hogy leraktam szépen a földre és valószínűleg azért tört ki a lapát mert deformálódhatott annyira és ez nem biztos. Utána hogy már kitört és leszedtem a ventilátort akkor néztem meg hogy mennyire deformálódik a ház oldala ha végrehajtom azt a cselekvést amit te nem fogtál fel. -
Ybron
senior tag
Ha odafigyeltél volna mait írtam láthattad volna hogy szépen leraktam, nem leb*sztam, lehajítottam...hanem szépen lefektettem. Vedd már le és nézd már meg ha eddig nem sikerült és fogd meg a két kis kezeddel a két szélét és nyomd össze miközben magad felé húzod. Akkor majd meglátod hogy deformálódik.
-
Ybron
senior tag
Nincs fordítva most. Bár úgy is jó lenne. Azért mert így most átfújja ugye a bordán és ami mögötte van ház ventilátor az meg szívja kifelé a levegőt. Úgy is jó ahogy mondod, de csak akkor ha fentre is rakok ventilátort. Nem hiszem annyira hangosak, főleg úgy hogy a videokártyán ott virít a zalman hűtő ami a leghangosabb. Egyszer elindítottam úgy a gépet hogy kihúztam a zalman ventijét... mondanom sem kell semmi hangja nem volt.
alibabo:
Igenmost már nekem sincs ventilátor a ház oldalán, köszönhetem a masszív oldallapnak ami miatt kitört egy ventilapát. Úgy történ konkrétan hogy eszméletlenül elkezdet zúgni nézegettem levettem a fordulatát kb 60% nem is zúgott aztán mikor rájöttem hogy valószínű rezonál akkora már késő is volt mert leraktam a földre szépen az oldallapot és annyira eldeformálódott hogy ki is törte egy lapát...
-
Ybron
senior tag
Megszületett
Kiszedtem a tápot közben megnéztem a ventilátorja lapátjait. és tényleg befelé szívják a levegőt. Plusz ami nagyon de nagyon elkerülte a figyelmem az a ház aljában lévő(táp alatt) rács. Észre se vettem hogy ott rács van.
Alá raktam egy porszűrőt és megfordítottam a tápot is.
Íme:
[link]
[link]
Köszönöm a felvilágosítást mindenkinek -
Ybron
senior tag
-
Ybron
senior tag
Na találtam is erről egy képet: [link]
Én meg vagyok győződve hogy ez kifelé fújja. Ha még is szívná akkor meg a prot szívja be mert ált ilyen helyeken áll meg a por. Vagy ahogy írtad is kell a porszűrő.
Amúgy ezen a képen jó ez a megoldás ? Mert a fenti ventik közül az egyik(jobb) az befelé nyomja a levegőt .érdekesség: [link]
-
Ybron
senior tag
Akkor már világos miért zúgott. Amikor megvettem semmi hangja nem volt. Kb 1 hetes a ház és tegnap kezdet el zúgni.
Alulról szívja befelé ? Az szép akkor beszippantja rendesen a port.
A táp direkt van így mivel ha megfordítanám akkor lefelé lenne a ventilátor és így a ház aljába fújná a levegőt. -
Ybron
senior tag
válasz
alibabo #2901 üzenetére
Ez az, köszönöm szépen
Tegnap hogy rendet vágtam a házba, valamiért elkezdet zúgni a ház oldalára szerelt ventilátor. Rájöttem közben hogy túlpöröghet ezért SpeedFanal állítottam rajta.(60% visszavettem). Nézegettem jobban miért kezd el zúgni kb 70% már komolyabban. Először azt hittem rezonál a ház oldalával mert lazák a csavarok...nah de ekkor leraktam szépen a földre miközben ment a venti és akkor reccs ki is tört egy lapát. Elvileg nem deformálódhatott el annyira mert szépen raktam le és sík felületre. Csak pislogtam hogy mi van..
Mi a tanulság ? Nem kell a ház oldalára ventilátorAmúgy is utálom mikor szedem le a ház oldalát és ott kell óvatoskodni nehogy szétráncigáljak valamit.
-
Ybron
senior tag
Ez ilyen...
Most néztem hogy végül is hogyan van megoldva, mert a régebbi képek távoliak voltak.Ezen látszik is hogy a rács az fekete(vagy grafit)képen feketének néz ki. És engem ez zavart meg mert úgy hatott mintha nem lett volna "átszórva" a festék a lyukakon rendesen.
[ Módosította: Bordoi ]
-
Ybron
senior tag
"A rács grafit és alatta a narancs természetesen átüt."
Úgy értem hogy ez nem alapból grafit és narancs volt. Ház fekete volt és hiába fújtad át többször is meglátszik, de lehet hogy direkt lett ilyen azt nem tudom. Mert nekem úgy hat hogy nem lett átfújva rendesen, amit gondolom ilyen rácsos(lyukacsos) dolgoknál elég nehéz.
De mindent összevetve 7/10 a kinézete. Úgy hogy a feket 6/10 -
Ybron
senior tag
Már kezdem én is megszokni a gombokat. (csak be kell járatni őket
)
Most fent egy venti van és az kifelé fújja.(majd kialakúl)
-
Ybron
senior tag
Szerintetek hogy célszerűbb a ház fenti ventilátorait elhelyezni ? Befelé vagy kifelé fújja a levegőt ? Ugye képeken úgy van ahogy áramlik a levegő(meleg) a házban felfelé viszi ki(ha kifelé nyomja) de szerintem az se lenne rossz ha ráfújná a ramokra.
-
Ybron
senior tag
Én is most vettem egy ilyet. Tetszett hogy a táp lentre került, mert így jobban elfér a cpu hűtő.(legalább is nálam)
Elrendezésben(kábelek) pedig a legjobb. Jól el lehet rejteni a kábeleket.
Egy gyenge pontja van azonban...és az power és reset gombok a ház oldalán.(kicsit gagyira sikerült, de hozzá lehet szokni)
Plusz usb-k, esata stb fentre kerültek a ház tetjére ami megint csak azért jó mert a gépem lent van és utálom az olyan házakat amikhez le kell hajolgatni és ott kell szenvedni mire rácsatlakoztatod.
Ár, anyag szempontjából, kinézetre, hűtésre meg mindennel együtt összesen 7/10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest