- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_Adam
csendes tag
válasz
proci985 #468 üzenetére
Értem
A tesztben leírtak miatt aggódom:
"A másik dolog, amire nagyon figyelni kell, az a táp 12 voltos kiegészítő feszültséget nyújtó vezetékének a hossza. A felhasznált Cooler Master Real Power 550-nél ez a köteg 50 centiméteres volt, így át tudtuk vezetni a déli híd mellett, a VGA csatlakozója alatt, a memóriamodulok és a CPU hűtője között, majd felülről elkanyarodhattunk a bal felső sarokba, és éppen odaértünk a konnektorhoz. Rövidebb kábellel már komolyabb bajban lettünk volna. Talán az alaplap alatt átvezetve 45 cm még elég lehet."
Na hát őszintén megmondom, hogy én ezt nem tudom pontosan, hogy micsoda
De nem szeretném ha bármi nem férne be/nem lenne elég hosszú
Egyébként még benne lenne egy Inno3D 8800GT Accelero S1-el szerelve, szóval nem sok hely maradna bent
Hát nem tudom, hogy meg merjem-e venni
-
H_Adam
csendes tag
Sziasztok! Nekem Gigabyte P35-DS3R alaplapom van és FSP ATX-400PNF tápegységem. Szerintetek be tudom kötni ebbe a házba? Mert ha megveszem nem szeretnék meglepődni, hogy nem ér el odáig a kábel. Még 1 kérdésem lenne. Nekem van egy ilyen HDD coolerem. Ahogy elnézem ezt sehogy nem teszem be ebbe a tokba
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest