Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kínai tech-túra összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
- 

H_Adam csendes tag válasz  proci985

üzenetére proci985

üzenetéreÉrtem  A tesztben leírtak miatt aggódom: A tesztben leírtak miatt aggódom:"A másik dolog, amire nagyon figyelni kell, az a táp 12 voltos kiegészítő feszültséget nyújtó vezetékének a hossza. A felhasznált Cooler Master Real Power 550-nél ez a köteg 50 centiméteres volt, így át tudtuk vezetni a déli híd mellett, a VGA csatlakozója alatt, a memóriamodulok és a CPU hűtője között, majd felülről elkanyarodhattunk a bal felső sarokba, és éppen odaértünk a konnektorhoz. Rövidebb kábellel már komolyabb bajban lettünk volna. Talán az alaplap alatt átvezetve 45 cm még elég lehet." Na hát őszintén megmondom, hogy én ezt nem tudom pontosan, hogy micsoda  De nem szeretném ha bármi nem férne be/nem lenne elég hosszú De nem szeretném ha bármi nem férne be/nem lenne elég hosszú Egyébként még benne lenne egy Inno3D 8800GT Accelero S1-el szerelve, szóval nem sok hely maradna bent  Hát nem tudom, hogy meg merjem-e venni Hát nem tudom, hogy meg merjem-e venni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A tesztben leírtak miatt aggódom:
 A tesztben leírtak miatt aggódom: De nem szeretném ha bármi nem férne be/nem lenne elég hosszú
 De nem szeretném ha bármi nem férne be/nem lenne elég hosszú  Hát nem tudom, hogy meg merjem-e venni
 Hát nem tudom, hogy meg merjem-e venni