- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple Watch
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibabo
tag
válasz
Szajbee
üzenetére
Nekem a "mosható" verzió van, de csak a beszívóknál. A ramok felett és elöl.
Én vágtam alá autó gumi belsőből rezgéscsillapítót.
Azt még ketté kell szedni, ott ahol a két gumi réteg össze van préselve, a réteg közepén textiles, könnyen szét lehet húzni. Különben túl vastag marad. Még így is hosszabb csavarok kellenek. Lyukasztóval pont a csavarméretet lehet megcsinálni. Így nekem ingyen volt, és ugyanúgy tompít, mint amiket lehet kapni.
A kiszívóknál meg amiket a ventikhez kaptam gumiszegecset, azzal rögzítettem, mint R1200GS kolléga.Ennek egész jó adatai vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Azt még ketté kell szedni, ott ahol a két gumi réteg össze van préselve, a réteg közepén textiles, könnyen szét lehet húzni. Különben túl vastag marad. Még így is hosszabb csavarok kellenek. Lyukasztóval pont a csavarméretet lehet megcsinálni. Így nekem ingyen volt, és ugyanúgy tompít, mint amiket lehet kapni.