- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
válasz
noorbertt #558 üzenetére
Az inkább 2 hét lesz, de a rosseb akar onnan rendelni... majd az EUStock, bár az is egy balfasz banda. Az újabb készülékek, pl. Mi A2 és hasonlók már hetek óta kaphatóak egy rakás boltban, csak náluk nem... mindenki tudott szerezni mindenből minden színűt meg fajtát, csak ők nem... vicc.
Egyedül a magyar WayteQ gari ami miatt érdemes lehet erre a két béna boltra várni...
-
grafnet
veterán
válasz
noorbertt #285 üzenetére
Amit írtam:
Az 5+-t függőlegesen, a Mix 2S-t vízszintesen nem lehet látni az "olcsóbb", sima polar szűrős napszemüvegben. Annak, aki körkörös polar szűrős szemüveget hord, annak nem jelent problémát.
Ez a nyári, napos időszakban elég kellemetlen tud lenni!A Mi 4C-nél, a 4X-nél nem volt ilyen hiba!
-
válasz
noorbertt #232 üzenetére
Mivel akad még számodra negatív dolog a készülékkel kapcsolatosan, ne vedd meg, mert csalódni fogsz benne.
szerk.: noorbertt félreértesz, de annak nincs értelme, hogy csalódj benne. Várd meg az itteni tapasztalatokat előbb.
Szerintem normálisan írtam, vagy igyál kávét, és utána beszélgessünk, normálisan! Ha kell tudok én is paraszt módba kapcsolni, de nem, nem lesz érdekesebb a téma.
-
válasz
noorbertt #133 üzenetére
Magyarán egyéni, szubjektív preferenciákat fogalmaztál meg.
Ha Nem a Te igenyeidnek készült, attól még nem a készülékben van a hiba.. Keresni kell másik terméket.
Nem raksz bele SD kártyát, és ha alapból nem használod a jacket, akkor nem értem a piszok kérdése miért lényeges...
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
noorbertt #109 üzenetére
Az NFC-vel - ill. annak hiányával - tényleg nagyon "alávágtak" ennek a telefonnak. Talán majd az EU v. USA verzióban lesz. Nem is értem, hogy hogyan maradhatott ki.
Viszont azt változatlanul tartom, hogy nincs az a fene nagy alá / fölé rendeltségi viszony a Mi 8-hoz képest.ui: Most nézem, hogy van benne IR is (úgy rémlik a Mi 8-ban nincs).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest